-
Draga, moj mali isto ima 3,5 mjeseca, uskoro 4. Nema niiiiiiiikakvu rutinu. Imamo vrištavicu od 22 mjeseca i nemoguće je u stanu u kojem je ona da se ikakva rutina napravi. Relativno je otporan na buku, s obzirom na stanje.
Isto je glasna, trenutno je, bez ikakvog poznatog razloga, u fazi negodovanja tko god da ga uzme. Samo se vrti, plače i vrišti na rukama, na krevetu, u bilo kojoj pozi. A trenutno smo i u gostima već danima pa bi se eventualno moglo pripisati i tome. Iako, ponavljam, kod kuće isto nije bajan pa ne mogu pripisati gostima. Nekada imam osjećaj da sam najspretnija u smirivanju, mama kao mama, ali onda mu dođe šiza pa ga u sekundi muž smiri kako ja ne mogu satima. Da li se potrefi radi umora njegovog konstantnog otpora ili tad baš odgovara tuđa energija...
... hoću reći sa svim ovim nabacanim gore da je jako teško išta ičemu pripisati. Ni moja curica nije imala ovakve šizove kao bebo sada. Ona je spram njega bila kraaaaasna sa svim svojim grčevima i urlikanjem! Imala je svoje spavanje isto bezvremensko i isprekidano, ali čvršće. Da mi je netko tada rekao da je ona divna i da je s njom lako kako će biti s drugim- ne bih vjerovala! hehe! Stvarno se slažem s teta rodom gore koja je napisala da je prerano za pripisivanje ikakvih prognoza za tako malu bebu.
Ćudljive su, a šta ćemo! Treba čekati da se stabiliziraju! Kad se sjetim kolika je razlika u ponašanju cure kad je imala 4 i 6 mjeseci. Ma sasvim drugo dijete! A dijete od djeteta se razlikuje (bar kod nas) kao nebo od zemlje.
Sretno i javi kako bebač!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma