Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Neobicno ponasanje bebe sa 3 mj

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ma super su, oni joj ne smetaju...kada su kuci zabavljaju je. Ne smeta joj niti tata popodne ali tocno se kuzi da zna razliku u rasporedu subotom ujutro kada je tata kuci, pa sam okrenula plocu i pokupim se s malom na plac...i tu smo rijesili tu famoznu subotu, malo su nam normalnije.
    Sorry Kris al mislim da ti ova metoda uopće nije dobra dugoročno. Poslije će ti biti još teže to rješavati.

Možda treba tati malo "potpomoći", dati mu neke upute kako da je zabavi, neka je nosa, ljuljuška, a da ti skokneš npr. do placa. Vjerujem da će se i tata malo više potrudit kad ostane sam s djetetom nego kad zna da je mama tu u back-up-u spremna za uskočit.

Previše sam se primjera od frendica nagledala gdje se krenulo u takvom (tvom) smjeru pa je tata postao kao neki promatrač sa strane u djetetovom odrastanju i ranom djetinjstvu. Ovo ti govorim dobronamjerno.

Ili možda da odete zajedno na plac ti, tata i malena, fino u kolica na svježi zrak i druženje.

lavko draga daj please prestani malenu stalno bockat i provjeravat nalaze svako malo probaj ti bit smirenija, pa će vjerojtano i dijete biti "podnošljivije". isto dobronamjerno.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.02.2015. at 15:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •