-
Nemam ja nikakvih teorija zavjere. Ali imam misljenje o anketi, i to da je lose napisana. Jako lose. Jer ako nakon prvih deset pitanja na pet uopce ne mogu odgovoriti istinito onda sto cu uopce odgovarati. Ocito sam na krivoj anketi.
onaj tko je pisao anketu bi se trebao upoznati s mogucnoscu nudjenja odgovora "ne znam" ili jos bolje "nije primjenjivo" i "nemam misljenje" pocevsi od pitanja "ginekoloski pregled na prijemu vam je bio..." - i opet, nije ga bilo. Ako ga nije bilo ne mogu se ni posve sloziti ni posve ne-sloziti kakav je bio kad ga nije bilo. I tako na 90% pitanja koja su pak sva obavezna.
Znaci anketa nije ok. Pa sam se ja nasalila da onda valjda i nisam rodila kad ne mogu odgovarati na pitanja o mom porodu. Jer to mi je prva (autoironicna) misao koja mi je prosla glavom na drugoj strani ankete. Onoj na kojoj sam i odustala od odgovaranja. Autorica ankete bi se trebala malo zapitati koliko su njeni stavovi o porodu utjecali na to da anketa nije univerzalana, nepristrana i u konacni da daje iskrivljene odgovore jer forsira davanje posve netocnih odgovora ako netko bas zapne rijesiti je. Ja sam na drugom pokusaju Ispunjavanja odustala opet na cijeloj stranici odgovora o "mojoj primalji" koje da, i opet, nije uopce bilo. A sto da sam imala dvije? O kojoj odgovaram? Itd...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma