Stranica 17 od 52 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vjeronauk
    kod moje klinke je to bilo rješeno tako da cura koja nije išla je prvu godinu prosjedila s učiteljicom, 2 ili 3 sat, a u drugoj godini je išla u paralelni razred.
    kod klina su deca koja nisu išla bila u knjižnici, ponekad su došli i na sat ako su htjeli

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

za svako izbivanje duže od par dana treba pisati molbu nastavničkom vjeću,

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    knjiznica ima neko cudno radno vrijeme. Ma nesto cemo rjesiti. samo se ventiliram jer mi se digao tlak 100 posto. Isto su nam kod upisa rekli svasta nesta da bi sad odjednom bilo ovako.

sve se moze organizirati. pitanje je volje. Ali si sad bas razmisljam- kada imaju vjeronauk imaju i drugu uciteljicu. Sto tada radi njihova? Zapravo mi je sada savrseno jasno da ako ona ima slobodan sat da joj se ne sjedi sa jednim djetetom u razredu. Savrseno razumijem.
    Nisam roditelj koji omalovazava necije zanimanje i ne .erem po odgojiteljima i uciteljima zato jer kajjaznam - nisu nesto mom djetetu. Ali ovo je organizacijski propust koji treba rjesiti skola. I ne krivim uciteljicu. Nema lako zanimanje.

Hm, mogu ti reći da je kod nas bilo gotovo identično kao što opisuješ. Na upisu: nema problema, bit će u knjižnici. U razredu: nije jedini, bilo ih je 4. I na kraju je ispalo da knjižnica više ne radi nego što radi, pa je često sjedio u razredu, na kraju i uz dosta neugodnosti (već sam pisala o tome kako su ga druga djeca tužila: "Učiteljice, A. ne vjeruje u boga!" - srećom, vjeroučiteljica je tu pametno postupila i raščistila raspravu jednom zauvijek, ali meni je i na ovo išla para na uha).
    Pa sam se žalila glavnoj učiteljici i naišla na hladan zid nerazumijevanja. Rezultat je bio da je od tada sjedio na hodniku. Ajde, bar nije bio sam, kako rekoh, bilo ih je četvero.
    U 3. razredu bi njih četvero preuzela učiteljica iz boravka ili iz paralelnog razreda, pa su znali biti na njihovim satovima. To i nije bilo tako loše.
    Tek u 4. razredu su im raspored posložili tako da je vjeronauk bio prvi ili zadnji sat, pa je mogao ranije doma ili kasnije u školu. Ali tada mu ta pauza više i nije predstavljala problem. Najosjetljiviji period, 1. i 2. razred, smo nekako pregurali, nije baš bilo ugodno, ali to je sad iza nas. Namjerno govorim u množini, jer sam se ja oko svega toga uzrujavala puno više nego dijete (iako je i njemu bilo muka od hodnika i ostalog).

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas je vjeronauk prvi ili zadnji sat.
    Tako je bilo i kod najstarije, a kod srednjeg nije pa se moze biti u zbornici sa uciteljicom ili sjedit na vjeronauku. Kada su veci jih puste i na dvoriste pa igraju nogomet ili nesto.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ajde javljate kako su kod vas rjesili problem vjeronauka. pliz

Eh da. I zna li tko ( prije nego popricam sa uciteljicom) dali bi moglo biti problema radi izbivanja tjedan dana radi putovanja? Krajem desetoga idemo u Francusku na tjedan dana. Nismo mogli odgoditi.
    Kod nas nema problema ako se ide negdje na put. Uciteljice kazu da su putovanja isto odlicna prilika za ucenje. Ali morat cete s njom proraditi gradivo na putu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ovo je ziva istina: putovanja su odlicna prilika za ucenje.
    pametno zbori uciteljica.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.09.2015. at 16:48

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas nema problema ako se ide negdje na put. Uciteljice kazu da su putovanja isto odlicna prilika za ucenje. Ali morat cete s njom proraditi gradivo na putu.
    Ovako kaze i nasa.
    Posljednje uređivanje od In love : 09.09.2015. at 21:41

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U glavnom, mi ovo sa putovanjima dosta koristimo, doduse sve manje jer jih je sada troje pa je tezko sve pohvatat. Uciteljica moze opravdatit do 3 dana, iznad toga bi trebalo ic na vijece ali u praksi je sve stvar dogovora.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nama danas rekli do 3 dana uciteljica, do 7 dana ravnatelj, a do xy dana vijece.
    xy jer nisam uhvatila tocan broj dana koji su rekli.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.09.2015. at 22:40

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nama rekli isto kao Lili.
    Problem vjeronauka smo rjesili na najpovoljniji moguci nacin- te sate ce provoditi u susjednom razredu. ima izbor slusati nastavu sa njima ili crtati i citati.

malo me sokirao raspored sati- gotovo svaki dan 5 sati jedan dan cak 6.
    ali ima puno dodatnih/dopunskih/slobodnih aktivnosti i sport. Nisam se bas najbolje snasla u tom rasporedu jer mi uciteljica nije uspjela objasniti ( ili ja nisam uspjela shvatiti) kako funkcioniraju ti dopunski/ dodatni sati. Par puta mi je ponovila da ako nema potrebe za dodatnom - nemora biti prisutna. a ja ponovo pitam - onda neznam kada da sutra dodjem po nju. a ona meni- uhodati cemo se. Nakon par pitanja vise nisam htjela daviti jer sam od svih roditelja ja jedina imala pitanja za postaviti. Vecina klinaca su u boravku pa roditeljima nis ni neznaci to sto mene muci.

Kakva je satnica vasih prvasa?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anatom bravo za rjesenje.bas mi je drago.
    Nasi imaju 2 rasporeda nazovimo ih A i B koji se mijenjaju naizmjence.
    Sad imamo raspored ovog tjedna npr A od pon do cet imaju 4 sata a samo u pet 5 sati i to je to.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi jos nemamo pravu satnicu, za sada drze sve u skoli, doma nose samo ako imaju neku zadacu. U skoli su od 8 do 11, s time da jim je veliki odmor 45 minuta.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nama rekli isto kao Lili.
    Problem vjeronauka smo rjesili na najpovoljniji moguci nacin- te sate ce provoditi u susjednom razredu. ima izbor slusati nastavu sa njima ili crtati i citati.

malo me sokirao raspored sati- gotovo svaki dan 5 sati jedan dan cak 6.
    ali ima puno dodatnih/dopunskih/slobodnih aktivnosti i sport. Nisam se bas najbolje snasla u tom rasporedu jer mi uciteljica nije uspjela objasniti ( ili ja nisam uspjela shvatiti) kako funkcioniraju ti dopunski/ dodatni sati. Par puta mi je ponovila da ako nema potrebe za dodatnom - nemora biti prisutna. a ja ponovo pitam - onda neznam kada da sutra dodjem po nju. a ona meni- uhodati cemo se. Nakon par pitanja vise nisam htjela daviti jer sam od svih roditelja ja jedina imala pitanja za postaviti. Vecina klinaca su u boravku pa roditeljima nis ni neznaci to sto mene muci.

Kakva je satnica vasih prvasa?
    Evo zdravoseljački:

DODATNA nastava - za napredne učenike (recimo matematika)

DOPUNSKA nastava - za učenike koji kasne s gradivom ili su nešto propustili (moji su znali ići na dopunsku ako su dulje bili bolesni, pa izgubili korak s gradivom, ali inače to je za učenike kojima lošije ide).

U prva dva mjeseca ti sati će obično biti slobodni, jer učiteljica pojma nema hoće li imati djecu za tu vrstu nastave. U našem rasporedu (blažena učiteljica R. koja je bila vrhunski organizirana) ti sati su bili označeni drugim bojama i na prvom roditeljskom je dala objašnjenje što to znači.

Dalje - ovo će vam svakako reći: u prvom razredu oni se nisu dužni obazirati na zvono. Djeci pažnja još ne traje pol sata - 45 minuta, pa učiteljica organizira nastavu onako kako joj se pokaže najpraktičnije za taj razred. Ako vidi da su umorni nakon 20 minuta pisanja, dat će im kratki odmor da se prošetaju do wc-a, izvest će ih van na dvorište, pustiti da se malo proluftaju i slično. Bar je tako bilo kod nas. To je trajalo do kraja prvog polugodišta, a onda u drugom je već polako krenulo - u razredu mog sina bio je mali napredni matematičar koji je već u prvom razredu rješavao zadatke za četvrti. Njemu je na redovnoj matematici bilo dosadno, pa mu je učiteljica pripremala listiće sa zadacima koji mu nisu bili dosadni. Na dodatnoj nastavi matematike (tko je želio) radili su plakate o geometrijskim tijelima i slično.

Moja su djeca bila u boravku, pa nije bilo oštrih granica.

anatom, sve što trebaš pitati stane u jednu rečenicu: "U KOLIKO SATI se moram nacrtati po dijete?"

Smireno čekaj prvi roditeljski. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.09.2015. at 07:48

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala ti Peterlin! ti si uvjek glas razuma.

jucer je bio roditeljski , i ja sam par puta pitala upravo to sto si rekla - ali se uciteljica nikako izjasniti. Pitala sam ju ponovo jutros pa je rekla da svi imaju taj sat i da dodjem nakon petog sata po nju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala ti Peterlin! ti si uvjek glas razuma.

jucer je bio roditeljski , i ja sam par puta pitala upravo to sto si rekla - ali se uciteljica nikako izjasniti. Pitala sam ju ponovo jutros pa je rekla da svi imaju taj sat i da dodjem nakon petog sata po nju.
    U prvih mjesec dana tako je pitaj svaki dan. Nema druge. Ona isto tek upoznaje razred isto kao što se i djeca međusobno tek upoznaju. Razred kao grupa počet će funkcionirati tek u drugom polugodištu, ne prije.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pitanje-podloga za stol(treba mi za likovni)...Što, kako i gdje nabaviti?

naši dojmovi su dobri za sada...
    ... vjeronauk su nam organizirali dobro. S djecom koja ga ne slušaju ići će razredna učiteljica u knjižnicu ili van na igranje. Svaki dan imaju 5 sati, petkom 4 s tim da je zadnji vjeronauk. U razredu moraju biti u 7:50 (imaju dežurstvo od 7:00)...mi smo u boravku i možemo po klince najranije u 3:30 (do 17:00 je boravak). ako želimo dvaput tjedno popodne je nogomet (dečki) ili atletika , obavezan je jedan izborni koji se sluša 5 sat ponedjeljkom (likovni, informatika, dramska grupa, sportska grupa ili ritmika. Imaju i izborni župni vjeronauk jednom tjedno isto u popodnevnom terminu(vjeroučitelj dolazi po klince i vodi ih u crkvu, a poslije ih vraća boravak).

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas je za vrijeme vjeronauka uciteljica sa djecom (njih 4) u knjiznici, naglasila je da ih ne ostavlja same. Mi zadovoljni.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja za likovni kupim u Ikei na snizenju zavjesu za tusiranje. i onad je rezem kako im treba. tajeeeeeeeeeeeeee. ove godine sam i susjedi dala

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kod nas imaju dvaput tjedno vjeronauk, moja i još jedan dečko će bit u razredu sa učiteljicom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje-podloga za stol(treba mi za likovni)...Što, kako i gdje nabaviti?

naši dojmovi su dobri za sada...
    ... vjeronauk su nam organizirali dobro. S djecom koja ga ne slušaju ići će razredna učiteljica u knjižnicu ili van na igranje. Svaki dan imaju 5 sati, petkom 4 s tim da je zadnji vjeronauk. U razredu moraju biti u 7:50 (imaju dežurstvo od 7:00)...mi smo u boravku i možemo po klince najranije u 3:30 (do 17:00 je boravak). ako želimo dvaput tjedno popodne je nogomet (dečki) ili atletika , obavezan je jedan izborni koji se sluša 5 sat ponedjeljkom (likovni, informatika, dramska grupa, sportska grupa ili ritmika. Imaju i izborni župni vjeronauk jednom tjedno isto u popodnevnom terminu(vjeroučitelj dolazi po klince i vodi ih u crkvu, a poslije ih vraća boravak).
    - ako imaš doma komad voštanog/plastificiranog platna recimo 40 x 60 cm, super (to se meni pokazalo najboljim i jedino je izdržalo cijelu škg - samo se obriše mokrom spužvicom) - zna po dućanima biti "restlova" za sitne pare
    - može nepromočiva plahta od kinderbeta (ako si spremila, možeš sad izrezati - ne isplati se kupiti za tu svrhu)
    - može poslužiti deblji najlon, isto izrežeš na mjeru, najjednostavnije je izrezati veliku shopping vrećicu da nema rubova i ručki i to je to
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.09.2015. at 14:10

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod nas je podloga za likovni odrezana crna vreće ili neke druge boje, a kak ove godine mala nije našla vreću, muž joj dao komad starog stolnjaka s balkona

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nama je uciteljica predlozila on e plasticne stolnjake sto se rezu na metar. Valjda je to peterlin mislila.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to kaj lili veli je sad moja klinka odnesla, klinac već par godina ima istu vreću za smeće

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kupila 1m ultra kic plasticnog stoljnjaka po njezinom izboru. 23 kn. Ima za dvije klupe. Jos smo dobili 1 m obicnog debelog najlona za starije dijete ( koji ne bi bas plave ruzice na stolnjaku stavljao na klupu).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja nadjem u ikei onu cijelu zavjesu za 19.90

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

spajka ideja ti je odlična i povoljna.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tko ce sad u Ikeu ici.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

anatom, drago mi je da ste nasli rjesenje

mi smo imali srece i vjeronauk je oba puta zadnji sat, tako da cu doci po nju ranije
    i da, na roditeljski su se dosli predstaviti vjerouciteljica i uciteljica stranog jezika
    s tim da je vjerouciteljica cestitala onima koji su odabrali pohadjati vjeronauk
    inace, od njih 20, troje ih ne ide
    mislim da je tako nekako i u drugim razredima prvasica

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    spajka ideja ti je odlična i povoljna.
    Da.

Ali pokazalo se da je bolje ako ima s donje strane tkaninu/retex jer ako je samo plastični stolnjak, taj od presavijanja zna popucati (što ti je iskustvo - osam godina sam to slagala djeci, jednom još uvijek slažem).

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod nas jos nije razrijesena vjeronaucna tematika, imam osjecaj da su u soku sto preko trecina razreda nije upisala, iako naravno tu "sitnicu" nisu javno podijelili sa svima na roditeljskom. Prvi sat je prosao tako da su svi sjedili na svojim mjestima pod satom i slusali vjeronauk kao da su ga upisali. Njihove uciteljice nije bilo na vidiku (zadnji sat).

Ali kuju se planovi za iduci tjedan, sto se mene tice ovo je bio njen prvi ali ujedno i zadnji sat vjeronauka. Ako je nismo upisali onda nema sta tamo raditi. Vec vidim da cu bit popularna
    Posljednje uređivanje od sillyme : 11.09.2015. at 22:57

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sto se nastavnog programa tice nisam mogla ne primjetiti da ce na matematici do kraja godine uciti do broja 20 a na prirodi treba upisati svojih 120cm visine vec prvi sat kao zadacu

Srecom pa je dijete poodavno svladalo troznamenkaste brojeve, bar citanje i pisanje, racunanje preko sto ako nije na stotice jos malo steka
    Posljednje uređivanje od sillyme : 11.09.2015. at 23:02

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se nastavnog programa tice nisam mogla ne primjetiti da ce na matematici do kraja godine uciti do broja 20 a na prirodi treba upisati svojih 120cm visine vec prvi sat kao zadacu
    No, napiše 1m i 20cm

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    No, napiše 1m i 20cm
    Dobar pokusaj. Ali vec je pisalo cm

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni se program cini prelagan. Kakvi su dojmovi vase djecice za prvi tjedan? Moja je odusevljena svaki dan sva nasmijana i puna energije izlazi iz skole i prepricava sto se dogadjalo.

kako je kod vas?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja je u cetvrtak trazila da ju ispisem.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kod nas su za sada dojmovi dobri. sve pozitivno, ponosan je sto dobije smajlica ili zvjezdicu. vidjeti cemo sta ce biti kad krene pravo ucenje.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja je vec u cetvrtak plakala, da sam rekla da ne mora sutra u skolu skakala bi od srece.
    Imala je krizu zbog premorenosti s obzirom da moramo s njima svaki dan nakon boravka proci sto su imali za zadacu i dovrsiti po potrebi, obicno to bude iza osam jer ima drugih obaveza nakon skole, a ona je taj dan imala cetiri zadace. I bila ljuta sto je sve zadace morala napisati u informativku jer zna pisati, a oni koni ne znaju ne moraju. I naravno htjela crtic a ne zadacu. Lijepo su to zamislile nase uciteljice :/

Smajlice i zvjezdice jos nismo vidjele, samo obicnu kvacicu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam vidjela i jednog malca koji je sirotan suze ronio dok je oblacio papuce. I puno mi je roditelja reklo da se djeca zale da im je dugo sjedit da im je tesko, da mrze skolu i ne zele ici..Moja nema ni najmanju zamjerku.

Tako mi je bilo zao tog malca sto je plakao.....

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala svemiru da mi jos nikakvih kvacica, i slicnih " ocjenjivanja" nemamo.
    Inace, djeci je to tolika promjena da je ucenje najmanje bitno u prici. Treba se na novi okolis, ekipu i tempo priviknuti.
    Piskaranje mi je u toj prici sporedna stvar.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Naravno da im je tesko sjediti , to je apsolutno neprirodna stvar u toj dobi. Posebno djecacima.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nasi jos rade po skracenom programu. tako prva dva tjedna, to im je kao prilagodba. sat im traje po pola sata. idu i u setnju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jedan zanimljiv clanak o sjedenju u skoli https://www.washingtonpost.com/blogs...till-in-class/

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja ne mislim da je problem u sjedenju vec u previse zadaca za cetvrti dan skole. Nije imala ista za dovrsiti osim visine i tezine, ali sam prolazak kroz sve to ju je isfrustrirao. OK, ima malo tanje zivce i pomalo burni temperament

Ako nista drugo, bar se svaki dan vrati blatna, tako da su dio vremena vani. Ali prvi dojmovi mi svakako nisu samo pozitivni, budem vidjela kako ce dalje ici.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne mislim da je problem u sjedenju vec u previse zadaca za cetvrti dan skole. Nije imala ista za dovrsiti osim visine i tezine, ali sam prolazak kroz sve to ju je isfrustrirao. OK, ima malo tanje zivce i pomalo burni temperament

Ako nista drugo, bar se svaki dan vrati blatna, tako da su dio vremena vani. Ali prvi dojmovi mi svakako nisu samo pozitivni, budem vidjela kako ce dalje ici.
    zasto ju gnjavis s tim nakon boravka? ocito ti mala sve kuzi. pusti joj crtic ili kaj god hoce poslije skole. pa tek je prvi tjedan:/

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    zasto ju gnjavis s tim nakon boravka? ocito ti mala sve kuzi. pusti joj crtic ili kaj god hoce poslije skole. pa tek je prvi tjedan:/
    Pa kad je pisalo u informativki za provjeriti. Kaj sad, ak joj kazem zanemari sto uciteljica kaze da to treba pregledati nije dobro, a ako napravim kako kaze uciteljica njoj je to previse pa opet nije dobro.

Drugo jutro kad se naspavala i odmorila je otisla dobre volje u skolu, zadace je bilo manje i uspjeli su to muz i ona proc u 15 min prije nego sam ja uspjela doc s posla.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 12.09.2015. at 20:06

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

F je skroz zadovoljna, ničeg, osim sjedenja, nema previse
    ima smješkića i kvačica, to je naprosto pohvala za trud koji je uložila
    pvi tjedan sam se više ja umorila dok sam polovila što sve trebam kupiti, i još sve nisam kupila....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je u cetvrtak trazila da ju ispisem.

Moja je za sada zadovoljna
    Pitam se koliko ce to trajati
    Jedino ju zivcira previse zadace, a stvarno je ima previse
    Al ono, bedasto skroz, nacrtaj skolu iz hrv i prirode, pa jos nesto i u matematici
    Pa nacrtaj sebe ovdje i ondje, bla bla...
    Meni se isto cini sve to lagano, al ono, djeca u skoli trebaju uciti, a ne da se podrazumijeva da vec znaju citati i pisati
    Ok, i moja zna, al ima djece koja ne znaju

Da, oni jos ovaj tjedan imaju po tri sata, a onda krece za ozbiljno
    Uglavnom po pet sati, a petak tri (cetvrti je vjeronauk)
    I ja se pitam kako ce sjediti tako dugo
    To fakat nije prirodno za tako malu djecu
    Tako su zaigrani, ne kuze oni da je to za ozbiljno

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E da, anegdota oko zadace
    Otisla ona u sobu zavrsiti crtez koji su poceli u skoli
    Ja nisam odmah provjerila kad je izasla iz sobe, al ono, za to vrijeme sto je bila tamo, sigurno je zavrsila
    I dodje joj tata doma i pita je li napisala zadacu
    Kaze ona njemu: "nisam, budem sutra u skoli"
    Pa smo malo objasnili sto znaci "domaca" u dz

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam jesam li već to napisala, moj je rekao da mu je u školi super, a na moj komentar da jedino mora malo vise sjediti, rekao je: ja sam ti i u vrticu dosta sjedio.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Uglavnom nemaju bas previse zadace, a sve odrade u boravku.
    I to njemu pase, ne mora doma. Ja pogledam sto su radili, tj trazim njega da mi pokaze. Ali jos nista ne ponavljamo. Nemamo sta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •