Stranica 23 od 52 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moja sretna zbog danasnjeg ispadanja zubica i prve 5-ce i to iz vjeronauka uciteljica jos nije pocela ocjenjivati pa je to napravio vjeroucitelj.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danas isto pala prva petica iz citanja
    Al njoj splasnuo entuzijazam
    Bas kad su ocjene pocele...ah...
    Jutros je prvi put izjavila da ona ne bi isla u skolu
    I tak...

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naš je isto neki dan došao iz škole i kaže da je dobio peticu. Pitam ja iz čega a on mene pogledam sav u čudu i kaže: Pa iz svega ha ha

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Moja nije baš zagrijana za hrvatski, ali joj ide matematika iz koje je dobila i prvu peticu. Za razliku od mene koja sam pravi grammar nazi (ne ispravljam greške u postovima na forumu da ne bih bila banirana ) i luda za čitanjem , V. čita samo ono što je obavezno za zadaću.
    Posljednje uređivanje od Diana72 : 16.01.2016. at 11:46

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Diana ne znaci da se to nece promijenit kasnije.

In love

Ginger mozda je do vremena svi imamo promjene raspolozenja.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Možda i hoće. Ali imam ih dvoje, pa se nadam da će sin mojim stopama
    Posljednje uređivanje od Diana72 : 16.01.2016. at 17:22

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Naš je isto neki dan došao iz škole i kaže da je dobio peticu. Pitam ja iz čega a on mene pogledam sav u čudu i kaže: Pa iz svega ha ha

super su

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moja cijeli tjedan najavljuje ocjene i onda dobije 5 iz matematikr i to ne prijavi. ja sad vidila u imeniku
    Posljednje uređivanje od rossa : 17.01.2016. at 00:54

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i moj je zaboravio prijaviti drugu peticu. ja sam slucajno vidjela na e-dnevniku kad sam mu htjela pokazati onu prvu.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

idu li vasi prvasi vec sami u skolu?

moja ide pola puta, koji ce kroz ovaj mjesec preci u citav put.

Ispadamo neki poremeceni roditelji jer kome god kazemo da ce vrlo skoro sama - svi se cude da je jos premala!?!?

do skole ima 500 m, sa dva pjesacka koji nisu toliko grdi ( zivimo iznad Kvatrica ).

Lastane, jesmo li mi roditelji poremeceni sto zelimo da nam je kci samostalna?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    idu li vasi prvasi vec sami u skolu?

moja ide pola puta, koji ce kroz ovaj mjesec preci u citav put.

Ispadamo neki poremeceni roditelji jer kome god kazemo da ce vrlo skoro sama - svi se cude da je jos premala!?!?

do skole ima 500 m, sa dva pjesacka koji nisu toliko grdi ( zivimo iznad Kvatrica ).

Lastane, jesmo li mi roditelji poremeceni sto zelimo da nam je kci samostalna?
    Moj ide sam od 10. mjeseca i čini mi se da svi misle da nismo normalni. u pon ujutro idemo s njim, jer nosimo torbu i u petak dolazimo po njega, tj. po torbu. KOme god kažem, svi me čudno gledaju (tko ima prvašića)...a vidim da ni učiteljice nisu presretne.... ne kužim

još me mali traži da ne dolazimo po njega...bude on sam torbu...nedam od sramote pred učiteljicama...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ima za preći dva pješačka prijelaza...300-njak metara

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moj stariji je isao sam nakon mjesec dana.
    Ona ne ide, sigurno nece ici ove skolske godine. ( puno je sitnija, ne moze stari nositi, i slabije se snalazi u prostoru).

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Moja ne ide sama. Ima oko 10 min ali ni jedna ulica nema nogostup cijelim putem. Zapravo nogostup ima tek pred školom.
    Ne vraća se sama jer mi ne premala da bude sama doma, a i ne može otključati vrata

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja je krenula sama u školu 2. dan škole, i sama dolazila doma, svaki dan nosila torbu, doma sam pretežno bila ja tad s manjim klincem. jako je bila velika i znala je sama otvoriti protuprovalna vrata.

veliki klinac je bio u boravku, pretežno smo išli po njega , a sam je dolazio doma kad sam bila na bolovanju i slično, odma posle nastave, nosil je torbu stavno za sobom jer mu je bilo žal da torba samuje u školi.

do škole imaju cca do 200 m, i jedan prelazak ceste 8 ako idu direktnim putem)

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj ide sa sekom ujutro. Popodne, jer je u boravku, dolazimo po njega.

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi isto vodimo u školu. Mogla bi sama, ne mora prelaziti cestu, jer ima podhodnik, ali ne želim da ju netko maltretira putem.
    A i kod nas se torba nosi svaki dan u boravak.
    Doma nema što ići sama, jer ne može otvoriti vrata.
    Za silu bismo ju naučili. No nije nam sila .

Mi smo stari roditelji kćeri jedinice pa valjda idemo linijom manjeg otpora .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Muz vozi sina u vrtic i usput nju iskrca ispred skole.inace nam je skola blizu i vjerujem da ce uskoro sama ici al nema sto dolazit doma kad nema nikoga.
    inace ima 3 vrata za otkljucat, teza su za otvaranje ali naucila je.

btw vec je dobila 6 petica

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I naravno ne smatram nenormalnim roditelje cija djeca idu sama u skolu

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni moja ne ide sama jer naprosto nema potrebe
    usput mi je prije i poslije posla ju pokupit, taman na vrijeme, ranije nema što dolazit doma jer nema nikoga
    da ima potrebe, išla bi

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi idemo autom jer nam je daleko. a i da nije on ce biti spreman za ici sam valjda u srednjoj skoli

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja bih svojeg pustila kad bih znala da je u društvu. Ali mi smo na granici područja(filipovićeva/jordanovac) pa baš i nije nikome usput.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nasa ne ide sama, ionako vodim mladjeg u vrtic. A i nisam zadovoljna njenim prelazenjem ceste, previse nonsalantnosti, kad krene vise nikad ne provjerava da li ce taj daleki auto stvarno i stat pred zebrom. Mislim, pustim je prek zadnje zebre samu ali provjeravam situaciju, ostatak puta je nogostup pa to moze sama.

A sto se skole tice sve same petice osim prirode, tu imamo nekakav problem. Npr pisala je zivotinje koje spavaju zimski san, i htjela sam joj malo pomoci da se pripremi, no iako sam na sto mjesta nasla da sismisi spavaju zimski san - to nije trebalo zaokruziti. Udzbenik je hrpa slicica, naziva "Pogled u svijet" od profila i ja iz toga uopce ne mogu nista suvislo shvatiti ili joj pomoci da li su joj odgovori po toj knjizi tocni ili ne (jer knjiga ocito ima svojih osobitosti). Da li ima negdje dostupan sadrzaj udzbenika ali s rijecima, da napokon ja shvatim sto to ona treba nauciti i ako zeli da joj pomognem, a ne odmognem. Gledala sam ga x puta i svaki put je ostavljao kaos u mojoj glavi... A i njenoj ocito.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i moja ima problem s tim gotovim testovima

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja ima problem sa svim testovima. I to vrlo konkretan. Kako stvari stoje ne gine mi opet osnovnoskolsko obrazovanje.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih svojeg pustila kad bih znala da je u društvu. Ali mi smo na granici područja(filipovićeva/jordanovac) pa baš i nije nikome usput.

tocekica koji ste razred? a ili b? zapravo jeste li uopce u I.Filipovica?
    Posljednje uređivanje od anatom : 02.02.2016. at 16:19

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moja ima problem sa svim testovima. I to vrlo konkretan. Kako stvari stoje ne gine mi opet osnovnoskolsko obrazovanje.
    ajme sirius opet...fakat si zasluzila da odmoris od toga al sad bar kcer ima iskusnu*mamu nece ti trebat ponavljanje.jos si svjeza pa ti je to olakotno

syllime znam da je u igri za zimski dan odim medvjeda jos jedna zivotinja al naravno zaboravila sam koja
    Evo pitala kcer i kaze: JEZ.

meni je isto ta priroda cudnjikava al takva je kakva je.
    mislim da je jako bitno da imaju super uciteljicu u boravku.to je 85% odradjenog posla.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.02.2016. at 18:12

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    tocekica koji ste razred? a ili b? zapravo jeste li uopce u I.Filipovica?
    Nismo Filipovićeva. Upisali smo ga u školu u koju pripada...malo smo razmišljali jer smo mm i ja išli u F ali prevagnulo je 3 razreda boravka i nastava samo u jutarnjem turnusu kroz svih 8 razreda.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A sto se skole tice sve same petice osim prirode, tu imamo nekakav problem. Npr pisala je zivotinje koje spavaju zimski san, i htjela sam joj malo pomoci da se pripremi, no iako sam na sto mjesta nasla da sismisi spavaju zimski san - to nije trebalo zaokruziti.
    Šišmiš je naveden kao prvi primjer sisavca koji hibernira
    http://www.skole.hr/dobro-je-znati/o...i?news_id=2004

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

majke ti mile fakat su netočni ti udžbenici pa mora se upozoriti učitelje i izdavače na takve stvari.Strašno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    majke ti mile fakat su netočni ti udžbenici pa mora se upozoriti učitelje i izdavače na takve stvari.Strašno.
    Nije ni čudo - koliko ih vrsta ima, nema dovoljno ljudi da provjere sve greške...ufff... Rijetko dobar biznis.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

syllime znam da je u igri za zimski dan odim medvjeda jos jedna zivotinja al naravno zaboravila sam koja

puhovi

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

vjeverice

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jež isto spava zimski san. I jazavac.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni je vrhunac bio kad sam u udžbeniku iz hrvatskog za treći razred pročitala da je jednina imenice Turci - Turak
    Doma smo se dovoljno zgražali na tu temu (još je baka prof hrvatskog pa je provjeravala u tri različita rječnika), učiteljica je u razredu rekla da je točno onako kako piše u knjizi
    Na kraju sam pisala protestni e-mail u Školsku knjigu, dobila pristojan odgovor, muljali su nešto (da je to "stari oblik" koji se, istina, više ne koristi u govornom jeziku, tako nekako) i na kraju priznali da bi to trebalo ispraviti u sljedećim izdanjima.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nasa ne ide sama, ionako vodim mladjeg u vrtic. A i nisam zadovoljna njenim prelazenjem ceste, previse nonsalantnosti, kad krene vise nikad ne provjerava da li ce taj daleki auto stvarno i stat pred zebrom. Mislim, pustim je prek zadnje zebre samu ali provjeravam situaciju, ostatak puta je nogostup pa to moze sama.

A sto se skole tice sve same petice osim prirode, tu imamo nekakav problem. Npr pisala je zivotinje koje spavaju zimski san, i htjela sam joj malo pomoci da se pripremi, no iako sam na sto mjesta nasla da sismisi spavaju zimski san - to nije trebalo zaokruziti. Udzbenik je hrpa slicica, naziva "Pogled u svijet" od profila i ja iz toga uopce ne mogu nista suvislo shvatiti ili joj pomoci da li su joj odgovori po toj knjizi tocni ili ne (jer knjiga ocito ima svojih osobitosti). Da li ima negdje dostupan sadrzaj udzbenika ali s rijecima, da napokon ja shvatim sto to ona treba nauciti i ako zeli da joj pomognem, a ne odmognem. Gledala sam ga x puta i svaki put je ostavljao kaos u mojoj glavi... A i njenoj ocito.
    Cure mislila sam na ovu knjigu od Profila koju spominje Syllime i mi imamo istu (i u knjizi i radnoj su istaknuli samo 2 životinje koje spavaju zimski san: medvjed i jež, i to im je bilo u testu).
    Ostale im nisu spominjali.

Bome ću ja ko i tanja, samo nek naletim na nešto neispravno pišem na sve strane, pogotovo sam "osjetljiva" na netočnosti iz područja jezika. Uh,...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je vrhunac bio kad sam u udžbeniku iz hrvatskog za treći razred pročitala da je jednina imenice Turci - Turak
    Doma smo se dovoljno zgražali na tu temu (još je baka prof hrvatskog pa je provjeravala u tri različita rječnika), učiteljica je u razredu rekla da je točno onako kako piše u knjizi
    Na kraju sam pisala protestni e-mail u Školsku knjigu, dobila pristojan odgovor, muljali su nešto (da je to "stari oblik" koji se, istina, više ne koristi u govornom jeziku, tako nekako) i na kraju priznali da bi to trebalo ispraviti u sljedećim izdanjima.
    A još mi je gore što učiteljica nije reagirala i rekla klincima da u knjizi piše pogrešno, jel moguće da to ona ne zna za Turčina ili se pravi blesava? bit će ovo drugo al me više ništa ne čudi jer je toliko "nepismenih" ljudi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A još mi je gore što učiteljica nije reagirala i rekla klincima da u knjizi piše pogrešno, jel moguće da to ona ne zna za Turčina ili se pravi blesava? bit će ovo drugo al me više ništa ne čudi jer je toliko "nepismenih" ljudi.
    Ne znam, iskreno, u tom periodu već sam bila odustala od takvih pitanja. Već sam više puta spomenula da se moje dijete spasilo prelaskom na predmetnu nastavu

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Zdrav je razum kod nekih učitelja (naglašavam, nekih jer ih ima gomila sjajnih) prestao funkcionirati onog trena kad su se uopće upisali na UF samo zato što možda nisu mogli upasti drugdje, a ono malo preostalog razuma dokrajčili su im izdavači koji osim gotovih proizvoda koji se ne preispituju( tj. udžbenika, radnih bilježnica i vježbenica), nude i gotove pripreme (ima li išta apsurdnije!? ) i testove. Tako im mozak više i ne treba pa nastaju razni Turaki, ulošketine za cipele itd.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 03.02.2016. at 12:33

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Zdrav je razum kod nekih učitelja (naglašavam, nekih jer ih ima gomila sjajnih) prestao funkcionirati onog trena kad su se uopće upisali na UF samo zato što možda nisu mogli upasti drugdje, a ono malo preostalog razuma dokrajčili su im izdavači koji osim gotovih proizvoda koji se ne preispituju( tj. udžbenika, radnih bilježnica i vježbenica), nude i gotove pripreme (ima li išta apsurdnije!? ) i testove. Tako im mozak više i ne treba pa nastaju razni Turaki, ulošketine za cipele itd.
    Ma u svakom žitu ima kukolja. Žalosno je to što ih birokracija davi s kojekakvim samoprocjenama, procjenama i izvrsnostima, a temeljne stvari se zaobilaze ili preskaču...tako da i u gomili sjajnih sve više ima onih koji sliježu ramenima jer ne mogu ništa, osim što se žderu.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure mislila sam na ovu knjigu od Profila koju spominje Syllime i mi imamo istu (i u knjizi i radnoj su istaknuli samo 2 životinje koje spavaju zimski san: medvjed i jež, i to im je bilo u testu).
    Ostale im nisu spominjali.
    ...
    E vidis, bas to. I onda ide ona ponoviti za test, i pise koje zivotinje spavaju zimski san, i zaokruzeni medvjed i ne znam vise vjeverica ili jez - a sismis nezaokruzen. Ali ne da je zaokruzivanje bilo stampano nego je ona zaokruzivala. I kazem ja jesi sigurna da su bas i samo te dvije, idemo provjeriti i kazem da treba zaokruziti i nacrtanog sismisa jer i on spava zimski san (tako je i pitanje). I sad ispadne da nije dobro (ok ovo jos nije 100% jer nisam vidjela test, ali ne sumnjam da je dobro zapamtila).

Nemam namjeru s uciteljicom raspravljati o sismisima ali bih rado saznala gdje to pise da ne treba zaokruziti sismisa pa da posaljem malo pisamce Profilu ako je to od njih.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nije ni čudo - koliko ih vrsta ima, nema dovoljno ljudi da provjere sve greške...ufff... Rijetko dobar biznis.
    Da, do sad smo se najvise borili s glazbenim, od 6-7 pjesmica koje smo zajedno prolazile u 3 se ne slaze tekst u knjizi s onim sto pjevaju na CD-u. Neki dan si pusti ona pjesme, i uzme udzbenik u ruke da prati - kad samo zacujem "I ovdje mama!"
    Iz PiD mi svako malo zasmeta nesto kako obradjuju teme iz podrucja "drustvo", ali to pokusavam maksimalno ignorirati (mama pegla, u ponoc idemo crkvu i sl), ali sam bar od "priroda" dijela ocekivala egzaktnost. To da neke zivotinje spavaju zimski san nije bas da su otkrili pred 10 godina pa se jos nisu usaglasili znanstvenici u svim detaljima...

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

onda sam i ja mojemu rekla pogresno za sismisa

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E vidis, bas to. I onda ide ona ponoviti za test, i pise koje zivotinje spavaju zimski san, i zaokruzeni medvjed i ne znam vise vjeverica ili jez - a sismis nezaokruzen. Ali ne da je zaokruzivanje bilo stampano nego je ona zaokruzivala. I kazem ja jesi sigurna da su bas i samo te dvije, idemo provjeriti i kazem da treba zaokruziti i nacrtanog sismisa jer i on spava zimski san (tako je i pitanje). I sad ispadne da nije dobro (ok ovo jos nije 100% jer nisam vidjela test, ali ne sumnjam da je dobro zapamtila).

Nemam namjeru s uciteljicom raspravljati o sismisima ali bih rado saznala gdje to pise da ne treba zaokruziti sismisa pa da posaljem malo pisamce Profilu ako je to od njih.
    ajd baš zavirim u knjigi i bilježnicu za vikend pa ti javim, emni isto u sjećanju da nije bilo odštampano nego su oni s učiteljicaam zaokruživali i učili na taj način. Vjerojatno i učiteljice imaju upute u svojim "papirima".
    tvoja ne ide u boravak?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    meni jje isto bilo sto upitnika nad glavom al kako sam jurilana služb.put nisam je htjela "zbunjivat" s mojim mišljenjem da ne uvedem pomutnju. Spasio me put

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, do sad smo se najvise borili s glazbenim, od 6-7 pjesmica koje smo zajedno prolazile u 3 se ne slaze tekst u knjizi s onim sto pjevaju na CD-u. Neki dan si pusti ona pjesme, i uzme udzbenik u ruke da prati - kad samo zacujem "I ovdje mama!"
    Iz PiD mi svako malo zasmeta nesto kako obradjuju teme iz podrucja "drustvo", ali to pokusavam maksimalno ignorirati (mama pegla, u ponoc idemo crkvu i sl), ali sam bar od "priroda" dijela ocekivala egzaktnost. To da neke zivotinje spavaju zimski san nije bas da su otkrili pred 10 godina pa se jos nisu usaglasili znanstvenici u svim detaljima...
    Dobro si se uspjela kontrolirati... ja sam vječito kokodakala na VR o tim udžbenicima, tražila da škola "na nivoJu" intervenira, jer to bi se trebalo jače čuti nego roditeljsko zanovijetanje, ali ništ od toga.

Spasila sam se kad je moj stariji otišao u srednju, sad više nisam u VR. U udžbenicima ne uočavam više toliko grešaka, ali i manje pratim, pa ne mogu tvrditi da ih je manje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A kad dobijete test da zaokruze kako se oblace u koje godisnje doba. jos kopiran. ja sam kao tanja. prestala se nervirati.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    Gle, ako si mu rekla da i sismis spava zimski san, nisi mu pogresno nista rekla. Sumnjam da slusaju Profil

ajd baš zavirim u knjigi i bilježnicu za vikend pa ti javim, emni isto u sjećanju da nije bilo odštampano nego su oni s učiteljicaam zaokruživali i učili na taj način. Vjerojatno i učiteljice imaju upute u svojim "papirima".
    tvoja ne ide u boravak?
    Ide na boravak ali knjige nose doma, a i ovo je bilo preko vikenda. Ma iz cijele ove price ne bih htjela na kraju balade da mi dijete misli da sismisi ne spavaju zimski san. To mi je ipak najbitnije. I malo mi je znakovito da nitko nije imao zaokruzenog sismisa. E sad kako ce koja uciteljica tumaciti ako dijete ipak zaokruzi i sismisa - to je na njoj.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 03.02.2016. at 13:43

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa normalno da je to najbitnije, to je pogrešan podatak i učiteljica ga treba ispraviti ako je pogrešno napisan u knjizi ili ako je u testu predviđeno da je to pogrešan odgovor.

Znači, odi na informacije, traži da ti pokaže test i ako je zaokruživanje šišmiša donijelo tvome djetet negativne bodove traži da se to ispravi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

E sad kako ce koja uciteljica tumaciti ako dijete ipak zaokruzi i sismisa - to je na njoj.
    A može se postaviti i protupitanje - zašto je Veternica od studenog do travnja zatvorena za posjet?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •