Stranica 25 od 51 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni je vec debelo dosta skole.
    moja svaki tjedan ima 3-4 ispita. muci se da je to uzas. uciteljica je stroga i cini mi se da dosta trazi. kriza i stavlja upitnike gdje god da stigne.
    Neki dan ispit iz hrvatskog. od 13 bodova moja imala 10 i dobila 3! pa nemrem vjerovati da to bas tako ide u prvom razredu! nije na faksu da joj treba 70% za dvojku.
    Ne pada mi napamet ici preispitivati uciteljicine metode rada, ali u šoku sam.

Kome god da se pozalim, svi me blijedo gledaju i govore da je njima to sve lako. Ili svi imaju vunderkinde ili je nasa mutava. Uopce neznam kako bi se trebala osjecati.

Neide u boravak jer za tim nema potrebe. I lakse kontorliram gradivo i pomazem joj da nauci uciti. Nemogu zamisliti kako bi tek bilo da je u boravku sa 30 drugih i da ovisi o uciteljicinom strpljenju.

Sorry, morala sam se izventilirati

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Svaka učiteljica ima svoj način rada i ocjenjivanja.
    Uspoređujem mo i njenu prijateljicu. Mo čita lošije od prijateljice. Nekidan sam bila na informacijama i učiteljica je rekla da je to u redu. Da je ne gnjavim kuci s tim. Da imaju cijelu ovu godinu za nauciti čitati i pisati.
    Prijateljici su rekli da je njeno čitanje lose i da treba puno ja tome raditi.

Tako da niti svi imaju vunderkinde, niti je tvoja mutava. A 3 za 10/13 mi je totalna nebuloza.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Anatom, nije tvoje dijete mutavo nego ste naletjeli na takvu uciteljicu. Ima svakakvih. Od prijateljice mala isto ima svaki tjedan 3-4 kontrolnih, muka jim je od toga. Roditelji su digli malo frke kod ravnateljice i sada je mrvicu bolje. A sta kazu drugi roditelji?

Mi smo jucer imali roditeljski, mali ima u imeniku sve petice, i on sam se cudi kako to he he... A ona kaze da se ocenjuje napredak dijeteta, a ne suhoparno znanje.
    Uciteljica ga hvali, bistar je, malo mu šteka pisanje, ima neki čudan način pisanja, sve s krive strane . Ali se uciteljica se s time ne zamara, a ide i kod logopeda pa tamo rade na urednom pisanju. I moze kada se potrudi.
    Citanje mu ide super, bez slovkanja, procita rijec u komadu ( nije znao ni jedno slovo kad je krenuo u školu).

Sve u svemu, mi zadovoljni sa svime .

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo prošli isto kao i anatom, naša učiteljica sve penalizira: "jer se oni moraju naučiti...."
    pa eto

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pa koliko onda oni imaju vec ocjena ako pisu 3-4 ispita tjedno?
    mi trenutno imamo 17.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bome meri i vi imatepuno ocjena. Mislim da moja kcer ima nekih 10ak al nisam sigurna.

znaju imat 3 testa u jednom tjednu al bome i tjedne bez ijednog testa. I ne dozivljaju te testove kao nesto ajooj.

10/13 mislim da bi kod nase u iteljice bilo 4.bas cu zavirit u kriterije ocjenjivanja koje nam je dala.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anatom,

jel druga uciteljica u boravku? Mozda bi joj bas vise odgovarao nacin ucenja i rada u boravku nego s mamom.mislim nemoj me krivo shvatit al evo meni su potpuno nepoznata ova nova pisana slova i taj novi pravopis.

cula sam puno puta da djeca kvalitetnije i brze napisu zadacu u boravku nego doma.

I provjerila sam i kod nas (a uciteljicu ne smatram strogom nego bas kako treba) bi za takav rezultat dobila 3 fali joj 0.4 boda kad preracunam postotke.

u nacelu je 5-ica u postotku 90-100% a 4-ka 80-89%.

Polako bit ce bolje. Drzim fige.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

eh da!

Koliko vremena vasi imaju za procitati lektiru? i koliko zadace imaju?

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Boravak uopce nije opcija. Nema potrebe za njime, oa nezelim obrazovanje svoje kceri prepusiti sustavu u potpunosti. Nek me se krivo ne shvati- mi imamo opciju da smo doma sa njom pa napraosto nevidim potrebu i svrhu boravka. Drugacije bi bilo da radimo i da nemamo druge solucije.
    Nama nisu problem zadace, ona ih samostalno i bez problema radi.Svaki dan pnovimo ono sto su u skoli radili. Ubacimo vjezbe iz matematike i hrvatskog .
    Nemogu reci da vidim problem, osim eventualno rukopisa koji je dosta neuredan.

Nekakav kratki spoj nastaje u školi. Mozda joj je jednostavno previse svega?

Mislim da sam vec pisala tu: nakon manje od dva mjeseca nastave mi je uciteljica na informacijama rekla da ona lose cita!?!? Tada nisu ni pola slova naucili a ona lose cita?!? Citala je po mojim standardima sasvim solidno, u slogovima ( pjevajuci, kako nas je savjetovala uciteljica da citaju). Sada cita odlicno. Matematika joj ide odlicno. Muce ju diktati, iako nisam jos dokucila u cemu je konkretan oroblem, jer doma kad vjezbamo, sve rjesi, u nekom normalnom brzom roku. Mozda su ti diktati iz matematike jos brzi na nastavi?

Nemam pojma. Otvorena sam za suradnju sa uciteljicom. Ali nemam pojma kako da to izvedem. Nezelim biti roditelj koji za lose ocjene krivi ucitelja. Negdje je ocito problem koji ja nevidim.

Idem na informacije redovno. Primjenjujem savjete koje tamo dobijem. Napredak nevidim.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    Boravak uopce nije opcija. Nema potrebe za njime, oa nezelim obrazovanje svoje kceri prepusiti sustavu u potpunosti. Nek me se krivo ne shvati- mi imamo opciju da smo doma sa njom pa napraosto nevidim potrebu i svrhu boravka. Drugacije bi bilo da radimo i da nemamo druge solucije.
    Nama nisu problem zadace, ona ih samostalno i bez problema radi.Svaki dan pnovimo ono sto su u skoli radili. Ubacimo vjezbe iz matematike i hrvatskog .
    Nemogu reci da vidim problem, osim eventualno rukopisa koji je dosta neuredan.

Nekakav kratki spoj nastaje u školi. Mozda joj je jednostavno previse svega?

Mislim da sam vec pisala tu: nakon manje od dva mjeseca nastave mi je uciteljica na informacijama rekla da ona lose cita!?!? Tada nisu ni pola slova naucili a ona lose cita?!? Citala je po mojim standardima sasvim solidno, u slogovima ( pjevajuci, kako nas je savjetovala uciteljica da citaju). Sada cita odlicno. Matematika joj ide odlicno. Muce ju diktati, iako nisam jos dokucila u cemu je konkretan oroblem, jer doma kad vjezbamo, sve rjesi, u nekom normalnom brzom roku. Mozda su ti diktati iz matematike jos brzi na nastavi?

Nemam pojma. Otvorena sam za suradnju sa uciteljicom. Ali nemam pojma kako da to izvedem. Nezelim biti roditelj koji za lose ocjene krivi ucitelja. Negdje je ocito problem koji ja nevidim.

Idem na informacije redovno. Primjenjujem savjete koje tamo dobijem. Napredak nevidim.
    Kao da sebe slušam... Nama je u e-dnevnik 12.10. napisala da Mrkvončica "ne čita". Ne znam što je očekivala nakon mjesec dana škole?

Mi kuburimo s pisanjem jer u onom prijenosu iz slušnog/vizualnog u pismeno se dosta toga izgubi pa su diktati katastrofa, čak i kad prepisuje s ploče pogubi slova, slogove... Neki dan je trojku iz diktata donijela doma i morala sam svom silom obuzdati sjećanje na vlastitu mamu kojoj bi to bila katastrofa. Trudim se biti podrška i hrabrit i poticati da vježba i da se trudi. Kvragu, nije lako.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kuzim anatom.

Evo ovaj tjedan si dobili obavijest da je trebaju procitat do 29.2. znaci nekih 2 tjedna. A zadacu skoro pa uopce nemaju za doma sve rade u boravku a taj dio ne znam procijenit.

uciteljica iz boravka je bas zahtjevna i svidja mi se. Ona ih polira.

rijetko za vikend bude nesto: neka pjesmica iz eng, ili npr procitat Crvenkapicu al sitno je to.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A cuj prati jos malo probaj utvrdit vrstu greske koja se ponavlja mozda uspijes napipat sto steka.
    al svakako probaj naci i zajednicko rjesenje s uciteljicom da se djetetu ne zamjeri skola.

nadam se da uciteljica nije totalno tvrdi orah.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nasi su npr. jucer imali jednu stranicu zadataka iz matematike. iz hrvatskog: jednu stranicu pisanja u pisanki, dvije stranice pisanja u radnoj biljeznici i jedna pjesmica za procitati u pocetnici. nekad bude vise, nekad manje.
    lektiru za sada rade u skoli.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    nasi su npr. jucer imali jednu stranicu zadataka iz matematike. iz hrvatskog: jednu stranicu pisanja u pisanki, dvije stranice pisanja u radnoj biljeznici i jedna pjesmica za procitati u pocetnici. nekad bude vise, nekad manje.
    lektiru za sada rade u skoli.
    Naši isto ovako nekako, baš puno pišu,stalno kupujem nove bilježnice, olovke se troše ko lude, šiljila se tupe...Nevjerojatno mi je kako su danas ta šiljila nekvalitetna i tako brzo se istupe. Ako imate ideju za neko kvalitetno koje može bit oštro bar 2-3 mjeseca molim prijedloge.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo dobili popis lektire do kraja godine, svaki mjesec jedna lektira. Evo, desetak dana ranije nam je najavila kada treba obradu lektire donijeti u školu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo dobili popis lektire do kraja godine, svaki mjesec jedna lektira. Evo, desetak dana ranije nam je najavila kada treba obradu lektire donijeti u školu
    naši su isto dobili popis lektira jedna mjesečno od veljače do svibnja, čitaju doma a pišu lektiru u školi. Kako će to izglrdat saznat ćemo krajem mjeseca, meni je ova lektira totalka dosadna - Mala kjniga o velikim slovima.

Ja sam očekivala za klince u 1. razredu neku priču gdje imaš likove i jasno se mogu postavit pitanja: likovi, tko, kad, gdje, zašto...a ono dobijemo kratke pjesmice (svako slovo jedna pjesmica) u rimi za lektiru, uopće ne mogu ni zamislit kako bi trebala izgledat ta pitanja. Uz to ima arhaičnih riječi koje djeca ne razumiju pa im se mora objasnit.

Živi bili pa vidjeli.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Anatom, možda je taj diktat iz mat brzo i točno. Tu je naša najstarija uvijek fulala, jer, nije da nije znala, ali nije znala BRZO i točno.

Naši imaju malo zadaće, jedna stranica mat, i jedna iz hr. Engleski nemaju zadaće nikada, a prirodu isto ništa strašno. Lektire rade u školi.
    Ako usporedim sa mojim drugašem je zadaće stvarno malo, starijeg učiteljica "ubija" sa zadaćama.

ŠILJILA - ja kupim najobičnija kovinska u profilu ili NN. Malo su teža, ne ona lagana i ok su. Izdrže dok se ne izgube he he

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi evo ovaj tjedan 3 testa a iduci samo eng i to boje, brojevi, odjeca.

ne vjerujem da ce ih pismeno ispitivat nego usmeno.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi evo ovaj tjedan 3 testa a iduci samo eng i to boje, brojevi, odjeca.

ne vjerujem da ce ih pismeno ispitivat nego usmeno.
    i mi drugi tjedan engleski. u e dnevniku pise: boje, brojevi, igracke.
    zadnji put je ispit bio takav da su slusali i morali su zaokruzivati. to bi bio kao pismeni. usmeni je bio prosli tjedan.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam primarno primijetila da moja stalno dize olovku dok ih pise. Sto je naravno antiteza pisanih slova koja trebaju "teci" a ne da u stvari svako slovo pise zasebno pa ih onda lijepi.
    A clanak... Mene je moja baka ucila velika pisana slova kakva je ona ucila na krasopisu i nisu nimalo licila na ova... Toliko o "tradiciji" Da ne spominjem da su se mogla napisati u jednom potezu i nastaviti na iduce malo slovo nez prekida.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja nema testove ih+z engleskog, ali svaku lekciju i pjesmicu mora naučiti na pamet. ali baš svaku. to ih onda pita

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naši pišu 0 kod desetica

a kaj ja znam, mogla bi potpisati većinu što si napisala, iako i mala se malo ufurala (onih 3 tjedna praznika joj je bilo previše, raspustila se skroz )
    ovih 7 dana praznika ćemo odmarati, baš nas briga. Nakon 8 sati boravka i svakodnevnog rada doma - zaslužile smo obje odmor

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je ponekad klinci ubace poruku među knjige pa i sami ne znaju gdi je kaj, naši bi trebali lijepit te obavijesti
    Oni koji nemaju e dnevnik trebali bi imat vremenik gdipišu testovi

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    je ponekad klinci ubace poruku među knjige pa i sami ne znaju gdi je kaj, naši bi trebali lijepit te obavijesti
    Oni koji nemaju e dnevnik trebali bi imat vremenik gdipišu testovi
    Ne znam za druge ali
    a) u vremeniku NEMA najave tih testova
    b) papiriće koje dobije s obavijestima nikad ne zagubi nego uvijek preda

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam za druge ali
    a) u vremeniku NEMA najave tih testova
    b) papiriće koje dobije s obavijestima nikad ne zagubi nego uvijek preda
    Papirić treba prikeljiti jer si možda ti njega izgubila

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sillyme, mozda to nisu pravi testovi. Kod naseg starijeg ( 2r) isto tako stalno neki kontrolni, a na kraju se ispostavilo da uciteljica to tako zove, i dobiju i ocjenu koja ne ide u imenik. A u biti su to vjezbe za pravi kontrolni. I tu ocjenu onda upise u imenik. A to je najavljeno.
    Kod najstarije i kod prvasica toga nema, pa je i meni prvo bilo koma i veliki upitnik u glavi - svaki tjedan tri ispita. Pitaj uciteljicu oko toga.
    A kod prvasica nam datum kontrolki posalje na papiricu jer nemamo e- imenik.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim da se prema pravilniku pisane provjere kraće od 15 minuta ne trebaju najavljivati. I da ti nema druge nego često na informacije.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Imam i s informacijama bisera.
    I za jutarnji i popodnevni termin moram izlaziti s posla. I dođem tako na informacije krajem prošlog polugodišta. I učiteljica me mrtva hladna otpravi s riječima da zadnji tjedan nema informacija. A nije bio zadnji tjedan već zadnji cijeli radni tjedan. Osjećala sam se k'o da imam deset godina.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne piše vam na stranici škole kad su informacije, u biti termin se ne mjenja u toku godine osim ak je neka velka frka

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sto vas muci .
    sto vam je to svima prvo dijete u prvom razredu?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kako im piše u bilježnici?
    (naši su radili kao i tvoja curica)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moje frustracije su trenutno na obliku pisanih slova. Bolesno. Koji bedak je smislio tako nelogican oblik slova?!?Totalno suludo za rukopisno pismo. Da ne napominjem da su u rangu nemoguce misije kod djece sa poteskocama.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moji pišu pisana slova, s time da klinac piše lijepše i čitljivije, kod klinke ja često ne znam dal e ili i jer piše baš bedasto

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Moje frustracije su trenutno na obliku pisanih slova. Bolesno. Koji bedak je smislio tako nelogican oblik slova?!?Totalno suludo za rukopisno pismo. .
    Drago mi je da još netko to tako vidi. Do sada sam mislila da sam jedina.
    Velika slova- mislim, koliko grbica i zavoja! A malo slovo m- prvo na špic pa dvije grbe! A tek povezivanje slova... malo na koso, da ne bude logično... pa slovo a- bez početne crtice... ma jooooj
    Dobro si rekla- samo je jedna riječ za to- totalno bolesno!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je da još netko to tako vidi. Do sada sam mislila da sam jedina.
    Velika slova- mislim, koliko grbica i zavoja! A malo slovo m- prvo na špic pa dvije grbe! A tek povezivanje slova... malo na koso, da ne bude logično... pa slovo a- bez početne crtice... ma jooooj
    Dobro si rekla- samo je jedna riječ za to- totalno bolesno!
    Već sam mislila da sam jedina luda od tih slova... nelogična, nemoguća za povezati... ma joj...
    A kad mi spomenu reformu... zažto samo 60 škola u Hr? Zašto ne svi? Da poslije mogu usporediti ove sirotane koji uče i bivaju ocijenjeni po starom u stilu"je, fakat im je teže". Dobro jutro, tugo!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Još malo pa kraj godine. Dogodine ih više nitko neće pitati za to.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je, ali ce mozda ocekivati da pisu njima. Barem jos koju godinu.
    E. je rekla da ce ona pisati stampanima ( velikim). Kao njezin super brat koji je prestao upotrebljavati pisana slova krajem petog razreda.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Opčenito treba pisati onak kak su učili i kak piše u njihovim knjigama
    Tak su naši učili da su hrvatu tu od stoljeća 7., na to je maja klinka i još jedan klinac počeli pametovat kak su ih braća učila, na to je učiteljica rekla učimo kak u knjizi piše,

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sve nacedeno je tocno, ali najgora stvar je povezivanje.
    Kako da nauce povezivati kad uce pisati slovo bez " prednje rucice) , a tada su potezi potpuno drugaciji.
    Svako slovom moram vjezbati sa djetetom na vise nacina i ovo je totalno suludo.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja se isto zgražam otkako su učili tiskano M i ne mogu doći sebi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sillyme ovo za desetice je stvarno svasta.Trebala joj je priznat to kao tocan odgovor.

A pisana slova...hm ja sam sva u cudu i mislim.da ih ne znam ni napisat. Koma.Meni su uciteljice rekle ma to je samo da nauce citat, pisana nece morat tako pisat -al kad to ne znam. I one su kolutale ocima na tako napisana slova.

Moja kcerka se nista ne zali ne trazi pomoc pa i ja sutim ko zalivena. Koja muka bi mi bila ta slova al fakat strava.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam mojoj prije konzultacije s udzbenikom označila jedno m kao neispravno. Falio joj je jedan val pa je bilo n. I onda sam napisala svoje pisano m pa me rođeno dijete popljucalo da to nije tako.
    Ovaj novi slovopis skroz ubije točnost pisanja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    To je clanak iz 2014, ali slova koja se uce u 1. razredu nisu takva.
    a,e,o,i...nemaju " ručice " sa kojima se drze za slovo ispred, tj. prvo se uce bez rucice, a kad se pisu u rijeci trebali bi je imati.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.03.2016. at 17:14

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

To je clanak iz 2014, ali slova koja se uce u 1. razredu nisu takva.
    a,e,o,i...nemaju " ručice " sa kojima se drze za slovo ispred, tj. prvo se uce bez rucice, a kad se pisu u rijeci trebali bi je imati.
    Baš sam to htjela napisati. Nisu takva. Kada već toliko nas tako misli, možda se može negdje žaliti, pa da razmisle o tome? (a i njima u interesu, opet će štampati nove udžbenike...)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

samo bih se slozila s vama da su pisana slova karastrofa
    uopce ne kuzim kak to povezivati
    opcenito, vecina udzbenika mi je debilna
    i ide mi na zivce ta glupa skola, toliko nebuloza na jednom mjestu dugo nisam vidjela
    a tek mi je prvo dijete prvi razred
    moram i ja, kao i sirius, pronaci svoj zen ili cu prosvikati dok se sve odskoluju

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    samo bih se slozila s vama da su pisana slova karastrofa
    uopce ne kuzim kak to povezivati
    opcenito, vecina udzbenika mi je debilna
    i ide mi na zivce ta glupa skola, toliko nebuloza na jednom mjestu dugo nisam vidjela
    a tek mi je prvo dijete prvi razred
    moram i ja, kao i sirius, pronaci svoj zen ili cu prosvikati dok se sve odskoluju

ja se sabrala. imam stav da se ne uzrujavam. sto cu drugo?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

anatom, blago tebi
    ja jos nisam, a kad cu - ne zna se

sirius tocno kaze

Maruska nasmijala si me s informacijama

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Inace, E. uopce ne moze citati tekstove napisane pisanim slovima.
    ovo gore sa linka sam jedva ja procitala, a takvih se tekstova nade po knjigama.
    Slova su pretanka, oko nije naviklo na citanje takvog oblika. Da ne kazem da uz sve djeca u jednoj skolskoj godini moraju nauciti 4 x po 30 slova . I vecina je potpuno razlicitog oblika. Strasno. Uglavnom , od srca pozdravljam reformu.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da ne kazem da uz sve djeca u jednoj skolskoj godini moraju nauciti 4 x po 30 slova . I vecina je potpuno razlicitog oblika. .
    Kod nas 12 x. Iz 3 jezika. I u svakom se mora pisati točno kako se piše u tom jeziku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •