Stranica 31 od 51 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    sve je to veseli osim kad spmenem prirodu, to joj je uzas. A meni je to bio najdrazi predmet, fakat su ga totalno u***li i upropastili nesto prekrasno suhoparnim definicijama i bubanjem gluposti, npr sto se nosi zimi - to joj i tri godine mladji brat zna - i apsolutno nikakvom zanimljivosti neceg sto bi im trebalo biti najblize i najprirodnije
    Slažem se, ovo je bio i moj dojam o nastavi prirode u nižim razredima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

naši moraju vratiti knjige po određenom popisu!

meri, svakak vidi ako možeš kaj zamjeniti, prodati, mada je malo toga u prvim razredima, samo glazbeni, čitanka iz hrvatskog, možda početnica, priroda i glazbeni

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi ne vracamo knjige jer smo ih kupili.
    imam glazbeni, dvije citanke iz hrvatskog, priroda, mislim da je i knjiga iz engleskog iskoristiva i imam kompletan vjeronauk nekoristen, jer sam ga bila upisala pa ispisala. za drugog mi vise nece vrijediti jer bi on trebao krenuti 2018 u skolu, a tamman ce se te godine opet mjenjati knjige.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja je znala i citati i racunati. Uciteljica je rekla da je onih koji znaju citati u razredu bilo malo manje od pola.
    Meni osobno se, s obzirom na kolicinu gradiva, cini da je svakako zgodnije kad znaju unaprijed, i kad npr mogu odmah procitati pitanje iz prirode (a ne da im mi citamo) i sl.

No kad citam neke upise rekla bih da je njena uciteljica medju zahtjevnijima. Vidim da mnogi pocinju s crtancicama, kod nas se odmah krenulo s pisankama i pisanjem npr u informativku sto je za zadacu od prakticno prvog dana.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vidi da zamjeniš, možda ćete imati razmjene po školi, ili pogledaj kod suseda, naravno ne trebaš ni ti kupovati nove knjige

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja je jucer mislim napokon gotova, odgovarala je gradivo prirode (cijelo polugodiste), prosli tjedan zavrsni iz hr, en, test iz lektire, ocjena lektire i test iz zadnje cjeline iz prirode. Ali nisu svi gotovi, tko je dobio jedan iz testova ili losiju ocjenu mislim da ovaj tjedan jos ispravljaju.

Zadnja lektira je bila Plesna haljina zutog maslacka, i iako je prica lijepa nisam sigurna da li je bas prilagodjena prvasicima za lektiru. Samo nabrojati likove je uzelo pola stranice (svo silno cvijece i bube), pa jedna stranica karakterizacija. Uglavnom tri pune strane je napisala. A test me stvarno iznenadio. Spoji cvijet s karakteristikom pa spajanje potocnica, orhideja, perunika, tulipan, zumbul, visibaba jorgovan s zarki, vila, mirisan, vitak, sramezljiva, cudesna, modra. Ili tko svira u orkestru. Uglavnom, srecom je ovo pocela citati pred tri tjedna i jos smo je par puta malo nagovarali da procita, tako da je nakon 5-6 citanja ovo znala, ja koja sam slusala dva-tri puta sto cita ne bih uspjela rijesiti test. Naravno, oni koju su procitali samo jednom su dobili jedan (nor njena frendica).

I koja je poruka? Meni se cini da smo mi kao roditelji, svojim gnjavljenjem nje da cita lektiru toliko puta poslali krivu poruku da je onaj test ok jer je sve znala i dobila pet. A nije. Bio bi ok samo da uz test imaju i slikovnicu, pa da tamo nadju i procitaju. Prvi razred a vec se vjezba pamcenje hrpetine detalja.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 07.06.2016. at 07:17

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je jucer mislim napokon gotova, odgovarala je gradivo prirode (cijelo polugodiste), prosli tjedan zavrsni iz hr, en, test iz lektire, ocjena lektire i test iz zadnje cjeline iz prirode. Ali nisu svi gotovi, tko je dobio jedan iz testova ili losiju ocjenu mislim da ovaj tjedan jos ispravljaju.

Zadnja lektira je bila Plesna haljina zutog maslacka, i iako je prica lijepa nisam sigurna da li je bas prilagodjena prvasicima za lektiru. Samo nabrojati likove je uzelo pola stranice (svo silno cvijece i bube), pa jedna stranica karakterizacija. Uglavnom tri pune strane je napisala. A test me stvarno iznenadio. Spoji cvijet s karakteristikom pa spajanje potocnica, orhideja, perunika, tulipan, zumbul, visibaba jorgovan s zarki, vila, mirisan, vitak, sramezljiva, cudesna, modra. Ili tko svira u orkestru. Uglavnom, srecom je ovo pocela citati pred tri tjedna i jos smo je par puta malo nagovarali da procita, tako da je nakon 5-6 citanja ovo znala, ja koja sam slusala dva-tri puta sto cita ne bih uspjela rijesiti test. Naravno, oni koju su procitali samo jednom su dobili jedan (nor njena frendica).

I koja je poruka? Meni se cini da smo mi kao roditelji, svojim gnjavljenjem nje da cita lektiru toliko puta poslali krivu poruku da je onaj test ok jer je sve znala i dobila pet. A nije. Bio bi ok samo da uz test imaju i slikovnicu, pa da tamo nadju i procitaju. Prvi razred a vec se vjezba pamcenje hrpetine detalja.
    Da kod E. tako obraju lektiru ona bi dobila 1.
    Meni to uopce nije nacin koji se radi sa prvasicima koji tek usvajaju citanje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sad sve u petak?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kako misliš SVE?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    kako misliš SVE?
    i naši četvrtaši imaju u petak predstavu, a mislim da imaju i drugaši

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jos malo pa kraaaaaaj

knjige smo dobili pa ih i vracamo
    ne znam kad, jer jos idu zavrsni ispiti

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi trebamo vratiti samo udžbenike iz glazbenog i vjeronauka

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

je se baš ne veselim toliko kraju škole jer sad treba pretraživat one kampove (Willow thanx again) al dobro.

za onaj praznik u 6.-om već smo isplanirali posjetit Brijune pa će pola tog tjedna bit pokriveno, mašala jesam puno pokrila od 10.6. do 4.8. kad idemo na GO

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

lili za tebe i tebi blizu http://spansko.helendoron.hr/ vidi plakat za teniski kamp

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala ti zavirim od doma po svim tim linkovima

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi smo glazbeni izgubili tak da ću to morati kupiti(izgubio je i vrecicu s tzk-om s nike tenisicama). Vjeronauk i pid nam je u očajnom stanju, ali smo to uz glazbeni dobili rabljeno i nije 100% naš nemar uzrok izgledu knjiga...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo glazbeni izgubili tak da ću to morati kupiti(izgubio je i vrecicu s tzk-om s nike tenisicama). Vjeronauk i pid nam je u očajnom stanju, ali smo to uz glazbeni dobili rabljeno i nije 100% naš nemar uzrok izgledu knjiga...
    nit ne trba, može to poslužiti, mada prošle godine su bili jaaako izbirljivi u našoj školi s starim knjigama, dosta su ih frknuli u stari papir, tak da pitaj dal baš moraš kupiti glazbeni.

Ne zaboravite da morate vratiti CD iz glazbenog.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cek zasto moras kupiti zato sto ste to dobili?
    Ajme Nike tenisice :/

nemoj se ljutit tocekice ali niste vi izgubili glazbeni nego ti je SIN izgubio, knjige su njegova odgovornost.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Odmah ući engleski i njemački ¿

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Odmah ući engleski i njemački ¿
    Ako to mene pitas, onda je odgovor da. Odmah od prvog razreda uce oba jezika.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je, meni su i te iz skole previse. Gledam ih nerado samo kad moram.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bit će odmorko možda još nije napisana na web bazeni, a Jarunu možda nešto u domu sportova, a bit će u cekate i ljetne radionice besplatne samo se treba prijaviti, a pogledajte malo coolschool na tresnjavci

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Može on nositi dio ili sve knjige svaki dan ili određene dane doma, a tako je moj nosio jer mu je bilo žao da knjige sam ujutro u školi, a tek pred kraj godine više nije nosio, a ali on je to sam nosio i u školu i iz drugih nje, a po svojoj želji, a baš se i nije pretrage doma ih gledati

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Odmorko nemojte zaboraviti da trebate iskaznice za isti, potvrdite papire u školi http://www.skolski-sport-zg.hr/iskaznice.aspx šaljite gdi treba, prvih mjesec dana važi i original prijavnice, ako imate važeću iskaznicu, onda pogledajte do kad važi.

Karting za nas na kraju svemira a i za one koji žele doći do kraja karting ljetna škola, počinju se popunjavati termini za besplatnu školu Kartinga u trajanju od 3 dana, prijave na listu u Karting centru to je tam sa strane kod Gokyja http://kczagreb.hr/ljetna-karting-skola/ adresa je kod Gokyja, ne rade ponedeljkom.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 01.06.2016. at 06:27

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Odmorko nemojte zaboraviti da trebate iskaznice za isti, potvrdite papire u školi http://www.skolski-sport-zg.hr/iskaznice.aspx šaljite gdi treba, prvih mjesec dana važi i original prijavnice, ako imate važeću iskaznicu, onda pogledajte do kad važi.

Karting za nas na kraju svemira a i za one koji žele doći do kraja karting ljetna škola, počinju se popunjavati termini za besplatnu školu Kartinga u trajanju od 3 dana, prijave na listu u Karting centru to je tam sa strane kod Gokyja http://kczagreb.hr/ljetna-karting-skola/ adresa je kod Gokyja, ne rade ponedeljkom.
    gdje je to za besplatnu? Vidim samo ovo za 200 kn. Zakaj to košta 200 kn?!? 2 sata vožnje sveukupno...?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    gdje je to za besplatnu? Vidim samo ovo za 200 kn. Zakaj to košta 200 kn?!? 2 sata vožnje sveukupno...?
    andiko otiđi na karting centar ali tamo kod gokyja i upiši se u listu, ti koji su na listi idu badava, a kolko znam da već par godina nemaju mogućnost da platiš tečaj, nego samo rade verziju koju sam rekla, tj. to je vama badava, ali naravno da se plaća jer to je pod pokroviteljstvom socijalne skrbi, prevencije, branitelja .... ( sory zaboravila), nije 2 sata vožnje , daj si zračunaj kolko bi to para bilo, vožnje ima nekih 20-30 minuta, po određenim ključevima, jedni iza drugih, jedni pored drugih, čunjići i štapići, i to je treći dan. svaki dan 2-3 sata .

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

andiko otiđi na karting centar ali tamo kod gokyja i upiši se u listu, ti koji su na listi idu badava, a kolko znam da već par godina nemaju mogućnost da platiš tečaj, nego samo rade verziju koju sam rekla, tj. to je vama badava, ali naravno da se plaća jer to je pod pokroviteljstvom socijalne skrbi, prevencije, branitelja .... ( sory zaboravila), nije 2 sata vožnje , daj si zračunaj kolko bi to para bilo, vožnje ima nekih 20-30 minuta, po određenim ključevima, jedni iza drugih, jedni pored drugih, čunjići i štapići, i to je treći dan. svaki dan 2-3 sata .
    jelena, puno ti hvala. Upisali smo ga u besplatnu grupu. Baš se radujem! konačno nešto besplatno

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala puno Jelena.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala punooo Jelena.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo još jedan kamp, novootvorena igraonica, čini se super ako vam paše lokacija

https://www.facebook.com/djecjiklub.zmajo/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

inače 5 minuta vožnje za klince ( ako deđeš i platiš) je 40 kn, za odraslije je 60 kn.

jučer naši četvrtaši bili na kartingu ali skraćenoj verziji, i vozili su do 10 minuta po grupama od 6, više ih ne stavljaju na staze.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Covjece, tek sad kuzim koliko mi olaksava zivot to sto sam jos na porodiljnom
    Stvarno ne znam kaj bih da nisam
    I kaj nas ceka nagodinu...

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jos malo pa gotovo.
    Nasi su danas pisali zadnji kontrolni. Nemaju vise zadaca, jedino moraju ponavljati tekst za zavrsnu predstavu. Zadnju noc ( iz cet na petak) spavaju u skoli, zajedno sa uciteljicama ( cijela skola od 1.-4.r ) i to jim je sada glavna okupacija.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

baš fora, mogli bi i to nama uvesti

nego naši osmaši idu zadnji dan škole u Vukovar na 2 dana,

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Još samo engleski sutra i gotovo .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kod nas danas popodne završna, više ništa ne uče, ni ne pišu testove.

Jedva čekam završnu !!!!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

moj je sav uzbuđen sad zadnji tjedan... a ustrtario se jer misli da neće imat 5.0 Kaže da ne zna za likovni i tjelesni
    Morali smo radit paketiće za sve jučer, a posebno za učiteljice iako je proslavio ročkas preko vikenda. Miš mali

Mi imamo podjelu svjedodžbi 4.7. Rekla je učiteljica kako im zaključuje ocjene, da će ih nosit doma u informativki, da i mi budemo obaviješteni...
    Navodno da će od jeseni i nama uvest e-imenike. Jedva čekam.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad sam zadnji put napisala da moju ovaj tjedan čekaju još 3 završna ispita. Uz to je bolesna i baš je nekako umorna od svega

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sve koje poznajem su završili s ispitima prošli tjedan a ovaj tjedan više zezancija, čak se danas i sve knjige vraćaju.
    ajde bubice još sitno i gotovi ste

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi smo gotovi s testovima, još nas čeka završna

za svjedodžbe ne znamo još ništa...

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i da, svjedodzbe 04.07.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi ocito nismo danas im je ocjenjivala citanje price, pisali su završni ispit iz prirode. za sad im je samo glazbeni zakljucen, a imaju samo jos dva dana nastavu. u cetvrtak idu na voznju brodom....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Andiko u koje doba si otisla moeam i ja svoju

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Jesu vasi znali citati kad su krenuli u 1.razred?
    Moj prepoznaje sva slova ali nikako da procita cijelu rijec.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ki ki prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu vasi znali citati kad su krenuli u 1.razred?
    Moj prepoznaje sva slova ali nikako da procita cijelu rijec.
    Ne. Nisu znali. Ne bi niti trebali znati osim ako sami ne nauce.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne. Nisu znali. Ne bi niti trebali znati osim ako sami ne nauce.
    I meni je zapravo drago cuti, jer unatoc jednoj godini odgode, i unatoc cinjenici da zna sva slova i da mu sada dobro idu analiza i sinteza, zapravo nije zainteresiran za citanje. Valjda ce se zainteresirati kad krene.

A kakva je situacija sa brojevima/ matematikom? Jesu li vasi znali racunati prije nego su krenuli u skolu?

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moji nisu znali. Nitko od njih troje.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala...sad mi je lakse...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Stariji je vjerojatno znao , tj. sigurno je znao, ali nije pokazivao niti interes niti znanje .
    ( on je darovit iz matematike i logike, ali mu nemotivacija i poremecaj paznje sve to ponisti u rezultatima).
    Mlada je znala na prste do 10 , zbrajanje, slabije oduzimanje. Nazalost, ona zbog poteskoca zapravo ( nadam se samo " još" , ne " za stalno") uopce ne osjeca ( ne razumije ) pojam velicine.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •