Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jeste žive mame trećaša? zamrla nam tema skroz naskroz

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    jeste žive mame trećaša? zamrla nam tema skroz naskroz
    Živa zdrava i nemam ništa za prijaviti osim da nam je škola zbog našeg razreda pod nadzorom. Imamo slučaj zlostavljanja u razredu kojeg škola nije shvatila ozbiljno pa je pala prijava. Ja sam sada više zaokupljena prvašicom iz 2010.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nama se opet nizu dogadjaji s učiteljicom tako da idući tjedan idem na razgovor i tražiti ću da nek se pozove nas i idemo kolektivno pedagogu ako ona smatra da to sto mi kažemo našem djetetu da smije nije ispravno, a ne da se dere pred cijelim razredom i zastrašuje ih i ju. Puna mi je već kapa. I toga da je uvijek smjesti sjediti s najgorim učenicima, pa je stalno prekidaju i zapitkuju pa kad im oštrije odgovori onda je naravno moja kriva i losa. Za raditi učiteljici posao je dobra, a kad treba nešto pohvaliti onda je zadnja. Ok, ne mora je učiteljica voljeti, znam ja da nije najmiliji karakter, ali neke mjere i pravednosti ipak treba biti.

Napisala sam još na početku, kad sam vidjela kako je, da jedva čekam vise razrede, i jos uvijek je tako. Tamo bar kad te netko ima na piku je to 2-3 sata tjedno a ne dnevno...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Tamo bar kad te netko ima na piku je to 2-3 sata tjedno a ne dnevno...
    po ovome sam zaključila :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Nama se opet nizu dogadjaji s učiteljicom tako da idući tjedan idem na razgovor i tražiti ću da nek se pozove nas i idemo kolektivno pedagogu ako ona smatra da to sto mi kažemo našem djetetu da smije nije ispravno, a ne da se dere pred cijelim razredom i zastrašuje ih i ju. Puna mi je već kapa. I toga da je uvijek smjesti sjediti s najgorim učenicima, pa je stalno prekidaju i zapitkuju pa kad im oštrije odgovori onda je naravno moja kriva i losa. Za raditi učiteljici posao je dobra, a kad treba nešto pohvaliti onda je zadnja. Ok, ne mora je učiteljica voljeti, znam ja da nije najmiliji karakter, ali neke mjere i pravednosti ipak treba biti.

Napisala sam još na početku, kad sam vidjela kako je, da jedva čekam vise razrede, i jos uvijek je tako. Tamo bar kad te netko ima na piku je to 2-3 sata tjedno a ne dnevno...
    Moj sin se preporodio u višim razredima, samo kad se riješio tog monopolizma jedne učiteljice
    Ne mogu reći da je on imao problema s njom - jer nije, osim nešto sitno, ali sad kad gledam, ta učiteljica je za njega bila potpuni promašaj. Hladna, bez razumijevanja, kao stroj, s izrazitim preferencijama za cure ispred dečki (ono - dečki su krivi za sve, curice su uvijek dobre po defaultu).
    Na žalost, ni u višim razredima nisu imali sreće s razrednicom, tako da je sad taj razred razjedinjen, posvađan, stalno si nešto spuštaju i konstantno imaju neki bullying koji se ne rješava na nivou škole jer tamo nema ni volje ni znanja za rješavanje takvih situacija.
    Kako sam u 4. razredu jedva čekala više razrede, tako sad u 8. razredu jedva čekam da ode iz te škole

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •