Stranica 51 od 51 PrviPrvi ... 41495051
Pokazuje rezultate 2,501 do 2,550 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne shvaćam kak je ok da se naplate pune cijene boravka i hrane ako djeca tjedan dana nisu imala školu. Ili to idući mj ide za ovaj mj, mada na računu piše ovaj mj.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne shvaćam kak je ok da se naplate pune cijene boravka i hrane ako djeca tjedan dana nisu imala školu. Ili to idući mj ide za ovaj mj, mada na računu piše ovaj mj.
    Ne znam kako je sada, ali produženi boravak je servis za zaposlene roditelje (kao i vrtić) i nije u nadležnosti države kao škole, nego lokalne samouprave. U moje vrijeme (dok su djeca bila u boravku) to se moglo koristiti, samo je trebalo najaviti. Ima neki pravilnik, provjeri... Možda netko ima svježije informacije.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Procitaj ugovore koje si potpisala.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi smo sad dobili manji iznos za veljacu - hrana se (bar u skoli od mog prvasica) placa na temelju broja dana nastave.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nakon priprema za državnu maturu, priprema za prijemni za upis u srednju, priprema za nacionalne ispite, danas sam čula da postoje i pripreme za polazak u osnovnu školu!!!! Ekskluzivno u Lidlovoj aplikaciji možete dobiti i 40% popusta!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nina, ma samo deru... postoji i matematika za bebe, ne znači da ih treba upisati

Zadovoljna sam novom školom, svi prošli s odličan.

Što je onda zaključak gdje je najpovoljnije uzet novi pribor, metro, lidl ili narodne novine? Tko koristi mudricu?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ovisi koliko si probirljiva. Recimo ja jesam i jako volim skol.pribor pa tu svoju ljubav iskazujem kroz pomno biranje s djecom (mada sad to sami rade), volim deblji kvalitetan papir biljeznica, kvalitetne tehnicke, šiljila, gumice jer mi se pokazalo isplativijim ovo kvaliteteno koje traje. Naglasavam da moji nisu nikad nista gubili.
    Znaci jedna gumica i traje cijelu godinu i ne potrose je do kraja, one Staedler kao olovka oblika.

Meni je sve najpovoljnije u jednoj papirnici koja je na nasoj strani grada tebi daleko al imaju i on line.
    Proming.

Zguglaj ih imaju raznih cijena i raspon je zaista širok. Meni uvjerljivo povoljniji od svih drugih.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.06.2025. at 23:06

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nina, ma samo deru... postoji i matematika za bebe, ne znači da ih treba upisati

Zadovoljna sam novom školom, svi prošli s odličan.

Što je onda zaključak gdje je najpovoljnije uzet novi pribor, metro, lidl ili narodne novine? Tko koristi mudricu?
    Lidl je obično najpovoljniji ako uspiješ naletiti kad imaju baš ono što ti treba. Ja ne kupujem sve redom nego samo dopunjavam što fali. Volim potrošiti na neke skupe proizvode, npr. u Tediju imaju one super flomastere, kupila sam koh-i-noor drvene bojice bez drva i još neke u dvije nijanse, a sada planiram uzeti još i njihove pastele.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nemam pojma gdje su najjeftinije, samo ne kupujem u Mülleru jer su najskuplje. Obicno NN ili Lidl. Neki kazu da im se guzvaju tanke iz NN, nasem se ne guzvaju. Nemam troje djece pa mi to nije neko opterecenje. Vise na olovke pazim, ali moj se zamijeni s drugom djecom pa mi bez veze ulaganje ispadne. Nije da nasumicno uzimam, ali se ne opterecujem bas.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Proming koji je Lili spomenula https://proming-hch.hr/?gad_source=1...saAhSdEALw_wcB

i u Dubravi najbolja papirnica https://danijel-tpo.hr/
    super vlasnici i jako dobre cijene

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Žuta tebi ideja za likovni samo nadopuni, kaj fali u kutiji , ne kupuj kompet kutiju komplet za likovni neg samo kaj fali. Boje ,flomiće tempere isto sortiraj da znaš kaj fali ili kaj je viška

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Proming se i nama pokazao najpovoljniji. Iako samo s drugog kraja grada, kada je sve trebalo kupovati, potegnuli smo do Jaruna. Kad smo uzeli sve bilježnice, pisaći pribor, omote, ma sve što im je trebalo isplatilo mi se ići do tamo. Još smo to sve spojili s nekim druženjem na Jarunu i nije bila nikakva tlaka ići. Kod njih je uvijek blo i omota koji su vanstandardni - knjiga iz francuskog je uvijek bila neke divlje dimenzije i teško je bilo naći omot.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aj bas mi je drago da vas jos ima koji znate za Proming i idete tamo. Rekla bih da se itekako isplati pogotovo za dvoje ili vise djece.

Jelena, varas se za Mueller, oni imaju nekad tako povoljne biljeznice i pribor kao nigdje drugdje ali treba pratit kad su akcije. To mi se ne da tako da zavrsim u Promingu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.06.2025. at 15:04

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

NN mi nikad nisu sjele. Valjda kad sam trazila torbe to nije bilo to, cak mi je bilo isplativije u Muelleru uzet torbe koji odgovaraju nasim standardima i traju 100 godina.
    Cak sam ih i prodala dalje. Neunistive. Full isplativo.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I mi odavno kupujemo u Promingu ali zadnjih nekoliko godina uopće ne naručuju jeftinije proizvode. Npr. bilježnice su tamo jeftinije od istih takvih bilježnica drugdje, ali nemaju uopće u ponudi one jeftinije bilježnice koje isto mogu biti odlične kvalitete. Davno sam tamo kupila savršene školske ruksake ali sada više ne drže ruksake tog proizvođača a izbor ostalih ruksaka i torbi je jako loš.
    Osim što imaju papirnicu, prije su imali i povoljno printanje i plotanje nacrta i skeniranje velikih formata, ali to im je na Rudešu a ne na Jarunu. Mislim, imaju još uvijek te usluge ali ne znam jesu li još uvijek povoljni.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Muller ima 10% na mudricu nekad u mjesecu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma zna imat popuste i 25% na skol.pribor i torbe samo treba pratit.
    Ima i na Diners 10% svaki prvi utorak u mjesecu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam do Prominga došla jedne godine kada su moji trebali piši briši kemijske u raznim bojama. NN nisu imale neki izbor i dobila preporuku za Proming. Dobro da smo izašli uopće iz dućana kad smo nas 3 ušli. Baš smo si dali oduška u kupovini pisaćeg pribora.
    Ne znam jel imaju još uvijek, ali su imali malu papirnicu i na Remizi. Nije bio tako dobar izbor kao na Jarunu, ali isto nije bilo loše.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam do Prominga došla jedne godine kada su moji trebali piši briši kemijske u raznim bojama. NN nisu imale neki izbor i dobila preporuku za Proming. Dobro da smo izašli uopće iz dućana kad smo nas 3 ušli. Baš smo si dali oduška u kupovini pisaćeg pribora.
    Ne znam jel imaju još uvijek, ali su imali malu papirnicu i na Remizi. Nije bio tako dobar izbor kao na Jarunu, ali isto nije bilo loše.
    Tamo na Remizi im je plotanje i skeniranje, i veća ponuda uredskog materijala.
    Što se piši-briši kemijska tiče, sada se napokon mogu kupiti samo zamjenske mine, ja sam ih nakupovala u Mulleru.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Je je puno je bolji na Jarun nego na Remizi. I mi kad udjemo nikkao izac.
    A MM je isao za plotanje na Remizu.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Proming više nema poslovnicu na Jarunu, samo na Trešnjevci. MM je nedavno isao do njih i zatvoreni su.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sofia prvotno napisa Vidi poruku
    Proming više nema poslovnicu na Jarunu, samo na Trešnjevci. MM je nedavno isao do njih i zatvoreni su.
    ajmeeee....
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.06.2025. at 16:38

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sofia prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala za info.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Proming je na Ljubljanici, Đakovačka 10: https://proming-hch.hr/poslovnice

Pamtim ih po dobru jer tamo se znalo naći školskog pribora za ljevake u vrijeme kad ga nigdje drugdje nije bilo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Peterlin pa znamo za Ljubljanicu/Remizu o tome i pisemo da je puno veci izbor bio a i prostor u poslovnici na Jarunu. Ne mogu vjerovat da nisu imali odlican promet. Mozda je problem bio naci radnike. Bas mi je zao. ...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.07.2025. at 12:17

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin pa znamo za Ljubljanicu/Remizu o tome i pisemo da je puno veci izbor bio a i prostor u poslovnici na Jarunu. Ne mogu vjerovat da nisu imali odlican promet. Mozda je problem bio naci radnike. Bas mi je zao. ...
    Meni je isto - Jarun ili Trešnjevka, ja sam na istočnoj strani grada...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam na istočnoj strani grada i pohodila sam obje poslovnice.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma pisemo da je puno veci izbor svega bio na Jarunu jer je tako bila koncipirana poslovnica.
    Nije Remiza ni blizu imala toliki izbor, a s obzirom na velicinu prostora tamo, mislim da to sad nije neka sreća.

Bas cu ih pitat razlog zatvaranja.

Stranica 51 od 51 PrviPrvi ... 41495051

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •