Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2535

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    S ljepljivom folijom sam si u srednjoj. To je muka isusova. Uvijek ostane mjehurića, a i gadi mi se tolika plastika posvuda.

Ma da, jelena, msm da ću tak odsad sa svime, oldschool cool. Ovo kak deru roditelje na sve strane to nisu priče.
    NIje to baš tako teško, ali treba biti vješt i znati odakle se kreće (ja sam obično od stražnje strane, pa bih po potrebi vukla ravnalom da prilegne kako treba). Definitivno najbolja dugotrajna zaštita. Najbolje rezultate daje dobra folija - ona malo čvršća kakvu koriste u knjižnicama.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    NIje to baš tako teško, ali treba biti vješt i znati odakle se kreće (ja sam obično od stražnje strane, pa bih po potrebi vukla ravnalom da prilegne kako treba). Definitivno najbolja dugotrajna zaštita. Najbolje rezultate daje dobra folija - ona malo čvršća kakvu koriste u knjižnicama.
    Ma da, al pisanku iz hrvatskog mijenjaju nekoliko puta u godini. Ja se ne bih zezala s tim omatanjem. Žuta, ta te plastika na omotima ne bi trebala opterećivati, koristiš ju godinu dana. Problem je jednokratna ambalaža. Više ima plastike u par PET boca, nego u tim omotima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •