Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cijepljenje može biti kod pedijatra???

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

I mi se prijavljujemo,pogledala sam taj raspored,kod nas u maloj školi još nemaju nikakve informacije,pa ćemo zvati tu dr.školske medicine za termin.
    I meni je to prva školarka,i ja i ona smo uzbuđene i jedva čekamo
    Torbu smo našle prek neta,isto herlitz.
    Jedino nikak mm objasnit da se torbe kupuju sad dok su sniženja,a ne par dana prije polaska u školu dok su cijene paprene.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Cijepljenje može biti kod pedijatra???
    Sigurno može, ali pitanje je može li tada bti besplatno.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurno može, ali pitanje je može li tada bti besplatno.
    Meni su rekli da ne može.
    Nije mi bitno da li je besplatno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su rekli da ne može.
    Nije mi bitno da li je besplatno.
    A ne znam tko ti je to rekao. Možeš ti i kod privatnog doktora cijepiti dijete, tko te može spriječiti u tome?

Mi smo cijepili dijete kod pedijatra Priorixom pred školu, jer u školskoj ambulanti nisu imali Priorix nego to drugo cjepivo (a nije ono naše MoPaRu od Imunološkog)., naravno platili smo.

Dakle, ja bih rekla da je do pedijatra.

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    A ne znam tko ti je to rekao. Možeš ti i kod privatnog doktora cijepiti dijete, tko te može spriječiti u tome?

Mi smo cijepili dijete kod pedijatra Priorixom pred školu, jer u školskoj ambulanti nisu imali Priorix nego to drugo cjepivo (a nije ono naše MoPaRu od Imunološkog)., naravno platili smo.

Dakle, ja bih rekla da je do pedijatra.
    Nisam u toku, što ne valja s tim drugim cjepivom?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam malkice zbunjena pa ako može pomoć. Dakle na onoj obavijesti od grada zagreba piše "Prije upisa u I. razred obvezan je pregled djece radi utvrđivanja njihova psihofizičkog stanja, a koje će provesti stručno povjerenstvo osnovne škole u koju se dijete treba upisati, odnosno kojoj pripada prema upisnom području." Međutim, raspored se odnosi na školsku medicinu? Da li nakon pregleda kod školske medicine ima još išta u školi što trebamo obaviti ili samo odemo 11., 12. i 13. lipnja 2015. i prijavimo se s potvrdom od školskog liječnika?

Hvala!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam malkice zbunjena pa ako može pomoć. Dakle na onoj obavijesti od grada zagreba piše "Prije upisa u I. razred obvezan je pregled djece radi utvrđivanja njihova psihofizičkog stanja, a koje će provesti stručno povjerenstvo osnovne škole u koju se dijete treba upisati, odnosno kojoj pripada prema upisnom području." Međutim, raspored se odnosi na školsku medicinu? Da li nakon pregleda kod školske medicine ima još išta u školi što trebamo obaviti ili samo odemo 11., 12. i 13. lipnja 2015. i prijavimo se s potvrdom od školskog liječnika?

Hvala!
    Više info na: www.upisuskolu.com od prošle je godine al imaš sve dosta detaljno.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Više info na: www.upisuskolu.com od prošle je godine al imaš sve dosta detaljno.
    Hvala. u medjuvremenu je osvanulo na stranicama skole da se termin termin testiranja u skoli dogovara kod skolske nakon njenog pregleda. Sto znaci da srecom ne moram ici dodatno u skolu ili zivkati na telefon za termin. Osjecam se kao paket kojeg samo proslijedjuju dalje i nema pojma sto je iduce...

Mi smo vadjenje krvi (iz vene?!) i urin obavili u DZ za 15 minuta, nismo uopce dugo cekali (nije bila guzva...). Moram se pohvaliti da joj je Hg 134 - ja toliko valjda u zivotu nisam imala . Ali cu zato za dnevnu kolicinu popijenog mlijeka i mlij. proizvoda morati prijaviti nulu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •