Stranica 7 od 52 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nema sanse da uci plivati na Jarunu.
    Meni se kosa dize od te vode. Ali cini se da traume prenosim na djecu.
    npr. rolanje je naucila jako rano jer smo imali role koje sam joj dala da vozi po dnevnoj sobi.
    :D

ps: naucila sam plivati sa 21 godinom, sama. Tek kad sam se zaposlila mogla sam platiti dva tjedna mora, pa sam plivanje uzela kao projekt. U djetinjstvu sa roditeljima sam bila na tri ljetovanja na moru. Provodenje ljeta u mojoj obitelji je podrazumjevao iskrcavanje djece baki u Slavoniju cim skola zavrsi , pa do jeseni.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja mislim da to nije nista presudno. svako dijete ima svoju brzinu i druge ga stvari zanimaju.

ja svom nisam pokazivala vezanje vezica. vozi bicikl, pliva, čita i piše. sa greškama, naravno. sam se tušira. ostaje doma sam pomalo. jako je odgovoran.
    Bas si me intrigirala da ostaje sam doma. A sta radi? Da li mu ti das neke zadatke, smjernice, ideje, tipa, nesto se igraj ili nesto gledaj na TV itd ili mu ejdnostavno kazes idem van, vracam se za xyz minuta?

Jos me zanima tvoja definicija "biti odgovoran" u toj dobi? Mi imamo jedinca, sve moje frendice imaju jako veliku djecu, u srednjoj ili na faksu, u susjedstvu skoro da i nema djece, pa ga nemam sa kime usporediti. Sta se u toj dobo smatra odgovornim, pozeljnim ponasanjem?

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

na koliko dugo ih ostavljate same?
    ja ga mogu ostaviti toliko da odnesem smece ili da skocim u trgovinu po kruh, znaci nekih 5 min.
    Posljednje uređivanje od *meri* : 04.04.2015. at 16:14

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mo nikad nije ostala sam dulje od cca 10 min koliko mi treba do dućana.
    U zadnje vrijeme ona često kaže da ja odem sama jer joj obično dopustim da za to vrijeme gleda crtić na kompu (ne diše dok gleda tv)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Mo nikad nije ostala sam dulje od cca 10 min koliko mi treba do dućana.
    U zadnje vrijeme ona često kaže da ja odem sama jer joj obično dopustim da za to vrijeme gleda crtić na kompu (ne diše dok gleda tv)
    OT rossa kupila sam joj uloske za one balerinke.jako joj se svidjaju.
    Vrijeme mi tako proletilo vec iduci tjedan je sistematski, znaci u uto idemo vadit krv i urin pa po papire kod pedijatra.
    U petak sistematski.Javim kak je bilo na vadjenju krvi jer ona ne zna kako to izgleda mozda 2x su joj vadili i to dok je bila mala.
    al veseli se i tome i cjepljenju samo da je korak blize skoli.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja ostaje sama na max 5 min kad smo doma, u stvari nije sama jer je s njom i mladji brat.
    Ali kod bake zna sama otic do prijateljice par kuca nize, cesto i s bratom, bez naseg nadzora.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja nikad ne ostaje sama
    Zapravo, prvi put je ostala sama jucer, na 2 minute, dok sam se ja s liftom spustila da mi baka preda neku vrecicu
    Ne znam, u mojoj glavi je ona premala da bi ostala sama
    Iako je dosta zrela za svoju dob...
    Jednom cu morati preskociti i tu prepreku...al ne jos

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja ostaje sama najvise 15-20 minuta dok setam psa ili idem u trgovinu.
    Ali samo ako idem na udaljenost od 5 min. pjesice od kuce, nisam ju jos nikad ostavljala samu ako negdje idem autom .

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

meni je moja prošlo ljeto tako digla tlak na plaži da sam je potjerala samu kući.
    Odvela sam je do ceste i zajedno smo prešle, a ona sam je sprašila samu.
    To je prvi put da je sama negdje išla, 50-ak metara )))))))

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam svog jednom ostavila doma samoga na desetak minuta
    i kaj nije jucer na razgovoru za skolu rekao da ga je mama ostavila doma dok je isla na kiosk tiska
    i da hoces nesto zatajiti ne mozes od njih

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uh, more. Pa to se ne racuna
    Moja u kampu samo kaze idem kod... i nestane. I brat za njom. Kad ih nema nakon sat i vise obicno odemo provjeriti da da li je sve ok kod susjeda. Isto ide sama u kupaonu, na wc, tocit vodu... (kamp nije ogradjen tako da realno bi cak i mogla odlutat ali znam da nece)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ajd dobro, i moja u kampu ide sama na wc

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moj ne ide nigdje sam. zgazio bi ga auto cim bi izasao iz kuce, a u kampu bi se izgubio koliko je smotan.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    moj ne ide nigdje sam. zgazio bi ga auto cim bi izasao iz kuce, a u kampu bi se izgubio koliko je smotan.
    meri ne kuzim zasto bi ga zgazio auto ? pa zna preći cestu da gleda oko sebe.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

zato jer izleti na cestu ko muha bez glave. ne gleda ni ljevo ni desno , a vec je mladji naucio da treba paziti na auto koliko puta sam to ponavljala i objasnjavala.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    meri ne kuzim zasto bi ga zgazio auto ? pa zna preći cestu da gleda oko sebe.
    Niti moj ne gleda. ide ko muha bez glave, ili pogleda ako mu kazem, ali zapravo NE VIDI jer svojim unutarnjim okom gleda nesto sasvim deseto stoje puno zanimljivije od prometa.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Niti moj ne gleda. ide ko muha bez glave, ili pogleda ako mu kazem, ali zapravo NE VIDI jer svojim unutarnjim okom gleda nesto sasvim deseto sto je puno zanimljivije od prometa.
    e bas tako i moj, nazalost.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

to je stvarno opasno posebno jer se od školaraca očekuje kroz dogledno vrijeme i da sami idu u/iz škole.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

je, opasno je. prvu godinu cu ga sigurno morati voziti. ali ja se i dalje nadam da necemo ipak ove godine u skolu, jer ja stvarno mislim da on uopce nije spreman. i dalje cekamo testiranje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meri

moras to naglasiti povjerenstvu. Tako mi barem drugi kažu.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma hocu. ustvari cu im predloziti odgodu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    ma hocu. ustvari cu im predloziti odgodu.
    Meri, ne znam koliko je dijete tocno staro. Ali da te utjesim, M. je roden 30.03. za njega sam definitivno znala da treba odgodu. Dobio je odgodu i krenuo sa 7,5 g, kasnije ( u prvom razredu) se ispostavilo da ima ADHD . Prvi mjesec smo ga vodili , kasnije je isao u grupi skolsih kolega sam u skolu i iz skole. Autobusom 3 stanice, i 5 minuta hoda uz prelazak Ilice na semaforu. Nikad problema nije bilo. Kada je bio bez nas na cesti uvijek je bio maksimalno koncentriran.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

25.02. je, znaci trebao bi kao krenuti sa 6 i pol. najmladji je u svojoj grupi predskolaca u vrticu, a kaze i teta da se vidi u odnosu na druge da nije spreman.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo obavili vađenje krvi i urina, smješkala se tamo, pohvalio je kako je hrabra, njoj je to bila avantura koja joj omogućava da je korak bliže školi , ona se ne sjeća vađenja krvi (možda 1-2 puta dok je bila skroz malena).
    Željezo je 129 (108-138), a mislila sam da će joj biti možda niže jer meso jede u posebnim oblicima: lešo, slanina, pršut, čajna...al ne pohance, pečeno i sl. Uglavnom radili kompletnu krvnu sliku u labu, super su joj nalazi (eritrociti 4,53).

Inače nabavili smo tenisice priej par dana jupi jeee u Deichmanu, imaju čak 2-3 modela na vezanje, kod njih su tenisice od broja 32 na vezanje, a ne od 35 kao kod drugih.
    Pokazala sam ženskoj i skužila je nakon 2-3 pokazana puta, nije dala da ja više pokazujem nego će ona sama i uspjela, sad zna.

U petak joj je sistematski u 17:00h, pretpostavljam da se može najest i napit nakon vrtića (iza 16h) da ne gladuje ako budemo morali duže čekati a i sam pregled traje sat vremena.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U petak joj je sistematski u 17:00h, pretpostavljam da se može najest i napit nakon vrtića (iza 16h) da ne gladuje ako budemo morali duže čekati a i sam pregled traje sat vremena.
    moze slobodno jesti i piti. tamo ce ju izmjeriti, izvagati, izmjeriti tlak, provjeriti vid. kod doktora ce skakutati na jednoj nozi, gledat ce joj kicmu........ nesto ce i crtati...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi obavili školu.
    Obzirom da smo i torbu kupili... povratka nema

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mrs happy...sad sam vidjela da si mene pitala... ma nasa situacija ti je malo specifična. imamo jos dva manja djeteta, pa je tesko sve ishendlat. nemamo bake niti ikakvu pomoc. a D je malo posebno dijete. introvertirano i pametnjakovic. nije htio nikad s nama u neki shopping ili tako negdje i rano je trazio da ga samog ostavimo...sto je nama zbog beba olaksavalo stvari. on bi se uglavnom igrao s igrackama ili na playstationu. ima i svoj ipad. muz mi je informaticar, pa smo dosta opremljeni. osim toga, ima face time na ipadu, pa nas zove na mobitel. ostajao je doma sam po sat vremena, cak i duze....

inace je jako pouzdan. nikad nista ne mulja i jako je oprezan. npr. nikad frke za preko ceste. sve ga zanima i ispituje i jako je odgovoran. podsjecao je mene tjedan dana valjda svaki dan nekoliko puta da nazovem zubara...jer sam mu rekla da mi se cini da ima poknjicu na zubu. vec je popravio dva zubica, bez da se javio....sve ispituje i pamti. bas sam onak opustena s njim bez frke ikakve.....ja bih ga sutra pustila da ide sam u skolu.

a recimo drugo dijete...susta suprotnost...vec se sad brinem kak ce taj u skolu za dvije godine...nis ne vidi, ne cuje, ne slusa....disaster...a kuzim da nema to toliko veze. sa starosti....d je oducijek bio takav, a i h ovakav zvrkast

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hajde , dobro, kad ste svi navalili ...onda sam konacno morala nazvati skolsku za termin.
    Idemo pocetkom petog mjeseca.
    Posljednje uređivanje od sirius : 07.04.2015. at 18:49

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hajde , dobro, kad ste svi navalili

Mi smo sutra u skoli :grizenokte:

andiko, slicna situacija je i kod nas sa najstarijom i srednjom
    Posljednje uređivanje od Ginger : 07.04.2015. at 20:26

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo jučer obavili testiranje u školi.
    S. je bila jako uzbuđena. Crtala je, pričala o svojoj obitelji, čak je i čitala.
    Završile smo taman u vrijeme velikog odmora i kao u snu je prolazila pored djece, sve je upijala.
    Velika moja cura

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo da se i mi prijavimo.
    A zapravo ne znamo da li ćemo u školu ove godine :D
    19.02., po tetama u vrtiću je spreman, po mm-u je isto spreman, ja nisam još načisto. Meni je on još neka bejbi varijanta. Čita on, piše, lijepo računa, primjećujem da ima sve više strpljenja i koncentracije... Vidim da spominjete bicikl i plivanje, to je isto svladao prije 2 godine.
    26.04. imamo sistematski, a ja nemam pojma da li da tražim odgodu ili ne. Ono čega me strah je da će još jedna godina u vrtiću sa mlađim klincima i novim tetama biti loš odabir.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Emira, imamo djecu iste dobi.
    I J je po svima spreman, a i po meni isto. Jedino što je beba, ali on ce meni uvijek biti beba
    Ja sam do prije tjedan dana planirala tražiti odgodu, al bez nekog razloga. Idu finci sa 7 pa nek ide i moje dijete
    Al kad je i on izjavio da bi išao u školu jer želi učiti, da mu nije važno što nije bio u Gradu mladih (jer smo planiralo odgodu), odlučili smo poslušati mjerodavne.
    Da ja imalo mislim da bi on trebao dogodu, ostavila bih ga, a ovako je to bilo moje fiksiranje, ono, spreman je, a može biti još spremniji.
    A možda to nije potrebno.
    Psihologica nam je jučer rekla da je on sad u prvom razredu da bi se bez problema snašao.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cubana hvala na podjeljenom iskustvu
    Ovo što kažeš da će uvijek biti beba je točno . Naime moja starija kćer je krenula prije vremena u školu , sa 6 g. i 5 mj., a sad za mališu razmišljam o odgodi. Ne znam da li je to zato što je ona curica, ali bila je po svemu spremna. Možda je i malac, ali ja ga percipiram kao mlađe dijete, pa mi se čini još mlađi nego što u stvari jest ( a možda i zato što je sin :D ).
    Mislim da ću i ja na kraju poslušati savjete mjerodavnih, jer bit će da sam ja (pre)subjektivna.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ginger, čekam report

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Emira, imamo djecu iste dobi.
    I J je po svima spreman, a i po meni isto. Jedino što je beba, ali on ce meni uvijek biti beba
    Ja sam do prije tjedan dana planirala tražiti odgodu, al bez nekog razloga. Idu finci sa 7 pa nek ide i moje dijete
    Al kad je i on izjavio da bi išao u školu jer želi učiti, da mu nije važno što nije bio u Gradu mladih (jer smo planiralo odgodu), odlučili smo poslušati mjerodavne.
    Da ja imalo mislim da bi on trebao dogodu, ostavila bih ga, a ovako je to bilo moje fiksiranje, ono, spreman je, a može biti još spremniji.
    A možda to nije potrebno.
    Psihologica nam je jučer rekla da je on sad u prvom razredu da bi se bez problema snašao.
    Cubana svaka čast na razumnosti, mislim da je to prava stvar kad roditelj osvijesti da ako je dijete spremno, treba ići u školu, a ne radi nekih "svojih" razloga držati ga u vrtiću.
    Naravno kad nije spremno, nije spremno.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dajte mi molim vas razjasnite, koje se sve stvari obavljaju prije upisa.

Za pregled kod liječnika smo naručeni za psihofizičko testiranje, a vidim da se treba obaviti i psihičko testiranje u školi.
    Znači dvaput?

Prijavljujemo se u Dugave u školu, i na stranici http://www.os-prva-dugave-zg.skole.hr/ nalazim ovo:

Od obavezne dokumentacije prilikom testiranja u osnovnoj školi potrebno je dostaviti:

-Potvrdu o prebivalištu/ boravištu koju izdaje MUP RH

-Rodni list, Uvjerenje o JMBG-u; odnosno dokumente iz kojeg se može iščitati JMBG i OIB

-Rješenje kojim se odobrava prijevremeni upis (odnosi se samo na djecu rođenu od 01. travnja 2008. do 31.kolovoza 2008.

-medicinsku dokumentaciju (ukoliko posjedujete) temeljem koje se odgađa upis u 1.razred

WTF???

Koji pak sad prijevremeni upis za djecu rođenu 2008?

Zar nije po pravilniku ovako:
    U I. razred osnovne škole upisivat će se djeca koja će do 1. travnja 2015. godine imati navršenih 6 godina života.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mozda je u pitanju samo greska u tipkanju.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne, po Pravilniku postoje 3 opcije:
    1. školski obveznici
    2. prijevremeni upis (za djecu rođenu od 1.4.-31.12.2009.-izmjena u odnosu na stari, nije više 1.4.-31.8.) i
    3. odgoda upisa škols.obveznika.

Npr moje dijete je rođeno početkom svibnja 2009. i ići će prijevremeno u ovu školsku godinu.
    Nije mi jasno što ti nije jasno sweety, pod 3. bulletom je prijevremeni, a pod 4. odgoda upisa, ako ne pripadate nijednoj od tih kategorija donosite papire za prva 2 bulleta.

A ono 2008. je sigurno tipfeler tek sad sam primjetila nakon komentara od sirius.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.04.2015. at 13:06

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mozda je u pitanju samo greska u tipkanju.
    Službene školske stranice

Kako da dijete upišem u tu školu?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Samo mi je čudno da se na službenim školskim stranicama može provući takva greška.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku

javi im neka izmjene.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Upisi onda u moju. Moja nema nikakve obavijesti niti azurira svoj web.
    Posljednje uređivanje od sirius : 08.04.2015. at 13:10

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

javi im neka izmjene.
    Pa ja ne znam da li je greška ili ne

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa ja ne znam da li je greška ili ne
    Vidim da je ovo prvo dijete koje upisujes...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moj tipfeler "izmijene".
    Na našoj školi još nema nikakvih obavijesti oko upisa. Trenutno svi rješavamo liječnički.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Vidim da je ovo prvo dijete koje upisujes...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Čini mi se da mi je bilo lakše samu sebe upisat na fax u stranoj državi nego dijete u OŠ doma.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i mi prijavimo.
    A zapravo ne znamo da li ćemo u školu ove godine :D
    19.02., po tetama u vrtiću je spreman, po mm-u je isto spreman, ja nisam još načisto. Meni je on još neka bejbi varijanta. Čita on, piše, lijepo računa, primjećujem da ima sve više strpljenja i koncentracije... Vidim da spominjete bicikl i plivanje, to je isto svladao prije 2 godine.
    26.04. imamo sistematski, a ja nemam pojma da li da tražim odgodu ili ne. Ono čega me strah je da će još jedna godina u vrtiću sa mlađim klincima i novim tetama biti loš odabir.
    Emira, nisam ti bas sigurna da ces u cijeloj prici imati nekog prostora za odlucivanje, jer su navodno ove godine promijenili sistem, promijenili pravila i jako postrozili.
    Ti znas cijelu nasu pricu, dakle, cisto je ko suza da mali treba odgodu i da nije spreman, a u skoli se boje da bi, ako ne bude dovoljno papira koji bi podrzali zahtjev za odgodu, on ipak mogao biti proglasen spremnim.

Nase iskustvo; misljenje i preporuka skolske doktorice, misljenje i preporuka tima logopeda i psihologa, misljenje i preporuka skolske pedagogice i skolske defektologice te moj zahtjev nisu bili dovoljni.
    Morala sam traziti i vrticku psihologicu i vrticku pedagogicu da napisu svoje preporuke. Psihologica je pripravnica, pa kaze da ga ne moze testirati nego samo moze dati svoje misljenje. Pedagogica kaze da ona ne moze dati niti misljenje jer to nije njena domena.
    Sad su u skoli jako zabrinuti sto ce biti... Rekli su mi da oni sve papire posalju na povjerenstvo prema adresi stanovanja, a povjerenstvo ako odluci da je zahtjev opravdan sve prosljedjuje u gradski ured za obrazovanje u ilicu 25.
    Pitam se gdje je u svemu tome roditelj jer ispada da je roditelj osoba koja sve papire mora skupiti ali se njegovo misljenje ne uvazava kao sto se uvazavalo do sada.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Čini mi se da mi je bilo lakše samu sebe upisat na fax u stranoj državi nego dijete u OŠ doma.

Meni je bilo lakse zapoceti biznis i dobiti drzavljanstvo u stranoj drzavi nego dobiti ogodu upisa u prvi razred OŠ u Hrvatskoj.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Emira, nisam ti bas sigurna da ces u cijeloj prici imati nekog prostora za odlucivanje, jer su navodno ove godine promijenili sistem, promijenili pravila i jako postrozili.
    Ti znas cijelu nasu pricu, dakle, cisto je ko suza da mali treba odgodu i da nije spreman, a u skoli se boje da bi, ako ne bude dovoljno papira koji bi podrzali zahtjev za odgodu, on ipak mogao biti proglasen spremnim.

Nase iskustvo; misljenje i preporuka skolske doktorice, misljenje i preporuka tima logopeda i psihologa, misljenje i preporuka skolske pedagogice i skolske defektologice te moj zahtjev nisu bili dovoljni.
    Morala sam traziti i vrticku psihologicu i vrticku pedagogicu da napisu svoje preporuke. Psihologica je pripravnica, pa kaze da ga ne moze testirati nego samo moze dati svoje misljenje. Pedagogica kaze da ona ne moze dati niti misljenje jer to nije njena domena.
    Sad su u skoli jako zabrinuti sto ce biti... Rekli su mi da oni sve papire posalju na povjerenstvo prema adresi stanovanja, a povjerenstvo ako odluci da je zahtjev opravdan sve prosljedjuje u gradski ured za obrazovanje u ilicu 25.
    Pitam se gdje je u svemu tome roditelj jer ispada da je roditelj osoba koja sve papire mora skupiti ali se njegovo misljenje ne uvazava kao sto se uvazavalo do sada.
    Mene su prije 7 godina trazili misljenje i vanjskog tima : psiholog, defektolog i psihijatar.
    I to sve zbog toga jer je dr. skolske medicine kukala da je speman jer je bio visok iznad prosjeka za dob. To sto je bio nedobosce , roden 30.03. na samoj granici , i jos sa ADHD-om kao da je manje bitno.

Stranica 7 od 52 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •