mrs happy...sad sam vidjela da si mene pitala... ma nasa situacija ti je malo specifična. imamo jos dva manja djeteta, pa je tesko sve ishendlat. nemamo bake niti ikakvu pomoc. a D je malo posebno dijete. introvertirano i pametnjakovic. nije htio nikad s nama u neki shopping ili tako negdje i rano je trazio da ga samog ostavimo...sto je nama zbog beba olaksavalo stvari. on bi se uglavnom igrao s igrackama ili na playstationu. ima i svoj ipad. muz mi je informaticar, pa smo dosta opremljeni. osim toga, ima face time na ipadu, pa nas zove na mobitel. ostajao je doma sam po sat vremena, cak i duze....

inace je jako pouzdan. nikad nista ne mulja i jako je oprezan. npr. nikad frke za preko ceste. sve ga zanima i ispituje i jako je odgovoran. podsjecao je mene tjedan dana valjda svaki dan nekoliko puta da nazovem zubara...jer sam mu rekla da mi se cini da ima poknjicu na zubu. vec je popravio dva zubica, bez da se javio....sve ispituje i pamti. bas sam onak opustena s njim bez frke ikakve.....ja bih ga sutra pustila da ide sam u skolu.

a recimo drugo dijete...susta suprotnost...vec se sad brinem kak ce taj u skolu za dvije godine...nis ne vidi, ne cuje, ne slusa....disaster...a kuzim da nema to toliko veze. sa starosti....d je oducijek bio takav, a i h ovakav zvrkast