Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2548

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sto se tiče vjeronauka...skola vam je dužna organizirati vrijeme da djeca nisu bez nadzora. Ja i knjižničarka za nijih organiziramo mini radionice,brain gym,pisanje zadaće,čitanje,igranje i sl. Djeca obožavaju i ostaju kod nas cak i kad je zadnji sat. Ja isto djelim lizalice ili neku sitnicu. Tako odmah ostvarim dobar kontakt s djetetom pa im je lakse kad dodju u školu. Cesto mi prvi dan polete u zagrljaj jer vide poznato lice....
    Ne upisujete djecu na vjeronauk ako niste vjernici,to nije dobro za dijete ni za vjeroučitelj ni za drugu djecu koja uživaju u tom predmetu,nego tražite od škole alternativu.
    Moj predskolac je rasturio...imao od njih 135 na najbolji rezultat. Imamo još sistematski. Da tražim odgodu cjepljena jer su tek 4 tjedna od početka kozica?

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj paid prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se tiče vjeronauka...skola vam je dužna organizirati vrijeme da djeca nisu bez nadzora. Ja i knjižničarka za nijih organiziramo mini radionice,brain gym,pisanje zadaće,čitanje,igranje i sl. Djeca obožavaju i ostaju kod nas cak i kad je zadnji sat. Ja isto djelim lizalice ili neku sitnicu. Tako odmah ostvarim dobar kontakt s djetetom pa im je lakse kad dodju u školu. Cesto mi prvi dan polete u zagrljaj jer vide poznato lice....
    Ne upisujete djecu na vjeronauk ako niste vjernici,to nije dobro za dijete ni za vjeroučitelj ni za drugu djecu koja uživaju u tom predmetu,nego tražite od škole alternativu.
    Moj predskolac je rasturio...imao od njih 135 na najbolji rezultat. Imamo još sistematski. Da tražim odgodu cjepljena jer su tek 4 tjedna od početka kozica?
    Slazem se s tobom, oni koji smatraju da vjeronauku nije mjesto uskoli, bez obzira jesu li vjernici, a pogotovo ako nisu ili ako su neke druge vjere osim katolicke, zaista ne bi trebali upisivati djecu u vjeronauk. Iz razloga koje si navela ali i zato sto bi onda bilo puno vise djece koja ne idu na vjeronauki za 10-ak+ djece bi se onda skole mozda i potrudile smisleno organizirati vrijeme ovako kako ti opisujes.

Tako bih rado znala u kojoj skoli radis, znam da ne smijem pitat, pa ni necu, ali imas veliki pljesak i bravo za tako dobar rad u, sudeci po tvom postu, jako dobroj skoli. Do sada sam iz prve ruke slusala samo kako vjeronauku nema alternative osim hodnika a malo je 7-godisnjaka zrelih da budu bez nadzora cijeli skolski sat. Znala sam i za male Muslimane koji su sjedili na satu tkz vjeronauka, citaj Katolikonauka jer je jedina alternativa bio hodnik.

Ja bi definitivno trazila odgodu cjepljenja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •