Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

melange, moja bojazan ide iz sit. da se vjerojatno više od 90% djece poznaje od ranije i išli su u istu ili susjednu vrtićku skupinu, a moja ne zna nikoga i poprilično je zakočena u soc. kontaktima. No, ništa tu ne možemo promijeniti.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    melange, moja bojazan ide iz sit. da se vjerojatno više od 90% djece poznaje od ranije i išli su u istu ili susjednu vrtićku skupinu, a moja ne zna nikoga i poprilično je zakočena u soc. kontaktima. No, ništa tu ne možemo promijeniti.
    Da, tako starta i moja. Nije isla u lokalni gradski vrtic tako da zapravo ne zna nikoga.
    Ali ona se puno vise boji kompletno nove situacije , okoline , pravila i novog autoriteta. To ju baca izvan kontrole.
    Socijalno se snalazi solidno, zapravo puno bolje nego njezin stariji brat u njezinoj dobi.
    ali on je bio znacajno vise opusten, ona je stalno napeta i brine.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je kod mog sina, s tim da poznaje dvije curice.
    A kći prije dvije godine nije poznavala nikoga.
    Iako je došla na "teren" drugog vrtića, kao i on sad, nije bilo nikakvog problema pa se nadam da će i s njim biti tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •