Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, kad mi frendica prica kako "njena" uciteljica svima prvo prije izleta posalje mail s detaljnim planom i programom, a nakon izleta opis sa slikama, pitam se da li nam djeca idu u istom gradu/drzavi u skolu.
    Za informacije mi je i dalje glupo, sto se ima "organizirati", ima bit tamo i cekati da li ce netko doci. Ionako nam je rekla unaprijed da nemamo sto vise pricati od 5 minuta, vec vidim da ce bit jedna-dvije njene recenice i - iduci. No javim kad uspijem otici prvi put, do sada informacija uopce nije bilo, pocele su ovaj tjedan...

Mi dobijemo fotokopirani plan puta od agencije i uplatnicu, o izletu se prica na roditeljskom.
    Nakon izleta dobijemo povratnu informaciju ( bez slika ) ako je netko radio gluposti.
    Na roditeljskom ili informacijama, ovisno o tezini preksaja.

Na ovim prvim informacijama sam sa uciteljicom pricala 20 minuta. I ostalih 3 troje roditelja prije mene. Ostala je dulje od predvidenog. Cini se da joj je stvarno stalo da upozna dobro svako dijete.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sto se tice informacija. nase su prvi put bile nakon dva tjedna. isto sam pricala sa njom nekih 15-tak minuta. inace imamo informacije svaki tjedan i ne treba se najavljivati. kad su popodne ona ceka u razredu, a kad su ujutro (dok oni imaju engleski) ona ceka u knjiznici, pa tko dodje, dodje.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

*meri* sto se odugovlacenja zadace tice ...mislim da je u nekoj razumnoj mjeri to potpuno normalna i ocekivana stvar u pocetku kod vecine djece. Prihvacanje novih obaveza je takoder proces, pa " natjeravanje " da to prihvate je dio ucenja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •