Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
ja dosla pitati jesu li vasim prvasicima uciteljice nemilosrdne u krizanju crvenom?

nasa je bome laka na krizanju i upitnicima , ponekad ( moje misljenje) i bez razloga. Za moju je to prilicno demotivirajuce.

cak sam nasla zadatak koji joj je sa minusom a,evo nas 6 odraslih nije uspjelo shvatiti sto je krivo

sutra idem na informacije, jer sam ionako planirala pa neznam dali da pitam za to.
i ja se spremam na informacijama potegnuti ovu temu - sve se crveni, i jedna i druga uciteljica. gotovo na svakom slovu kvacica, ali, naravno, i ako ne valja, ispravljena svaka sitnica na slovima...ne kut+zim način pisanja zadaća u boravku (stariji mi nije isao u boravak) - vidim da dijete, napise,uciteljica pregleda i obiljezi sto je krivo - i nakon toga nis nije ispravljeno. kako ce dijete nauciti ako nema priliku ispraviti ono sto je pogrijesilo? nemam pojma dal joj objasni ono sto je pogrijesila? i, onda mi jos poslijepodne, nakon osam sati boravka u skoli, ispravljamo pogreške, a nekad dobije i za zadaću jošššš malo pisanja