-
Ja sam na temu slatkisa odlucila popustiti malo, poslala sam je jedan dan sa sakom bombona za pocastiti uz malo mog grintanja oko toga da slatkisi nisu zdravi a voce je, i ostatak tjedna je trazila ili voce ili nista. Ipak neke koristi od n godina tupljenja o slatkisima vs zdravoj hrani 
A sto se tice zenskih "teroristica", moram se sloziti da je navedena pojava grozna i na zalost cesto prisutna. Moja je isto imala slucaj u vrticu, bilo je suza i tuge, iako cak i nije bila medju "nepopularnim" ali opet, kolovodja zna kako birati zrtve i kako jedan dan odabrati jedne, drugi dan druge, tako da se nikad ne sklopi savez "odbacenih" nego stalno traje natjecanje tko ce biti u njenoj "ekipi". Koma. I kad sam pitala moju pred skolu zasto se veseli skoli, rekla je da zato sto vise nece biti s X. Srecom, stvarno i nije, X je u razredu do, tako da je moja sretna (s tim da inace, recimo, ako bi bile samo njih dvije onda bi se lijepo igrale, medjusobno se pozivale na rodjendane i sl - no cim bi ih bilo tri ili vise krenula bi ta manipulativna patologija
)
Posljednje uređivanje od sillyme : 01.11.2015. at 07:34
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma