Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam na temu slatkisa odlucila popustiti malo, poslala sam je jedan dan sa sakom bombona za pocastiti uz malo mog grintanja oko toga da slatkisi nisu zdravi a voce je, i ostatak tjedna je trazila ili voce ili nista. Ipak neke koristi od n godina tupljenja o slatkisima vs zdravoj hrani

A sto se tice zenskih "teroristica", moram se sloziti da je navedena pojava grozna i na zalost cesto prisutna. Moja je isto imala slucaj u vrticu, bilo je suza i tuge, iako cak i nije bila medju "nepopularnim" ali opet, kolovodja zna kako birati zrtve i kako jedan dan odabrati jedne, drugi dan druge, tako da se nikad ne sklopi savez "odbacenih" nego stalno traje natjecanje tko ce biti u njenoj "ekipi". Koma. I kad sam pitala moju pred skolu zasto se veseli skoli, rekla je da zato sto vise nece biti s X. Srecom, stvarno i nije, X je u razredu do, tako da je moja sretna (s tim da inace, recimo, ako bi bile samo njih dvije onda bi se lijepo igrale, medjusobno se pozivale na rodjendane i sl - no cim bi ih bilo tri ili vise krenula bi ta manipulativna patologija )
    Posljednje uređivanje od sillyme : 01.11.2015. at 07:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •