-
Kako vasi prvasici? Moja se dobro snasla, nasla novu najbolju prijateljicu (iako su joj u razredu nekoliko njih jos iz vrtica), ne buni se ujutro kad treba u skolu, ne prica lose o skoli, u biljeznicama i knjigama pretezno kvacice i smajlici.
Cak se na zadnjem testu uspjela sjetiti naseg tupljenja da nije bitno biti prvi nego imati sve tocno, pa je sve 2x provjerila 
Ja se pak jos uvijek ponekad nerviram, npr na udzbenik iz glazbenog u kojem su umjesto rijeci slike pa se posvadjamo dok je ne nagovorim da poslusa pjesmu na kompu i cuje koja je to rijec u pjesmi (meni naravno ne vjeruje da nije dobro), zbog uciteljice u boravku koja povrsno pregledava zadace (ali si onda kazem da je to nama vjezba za treci razred kad vise nema boravka), zbog obicaja moje da uz silne udzbenike, biljeznice i skolski pribor jos nosi albume, smib, igracke, hranu i sl - pa joj torba na "lose" dane ima preko 7kg (blazeni kotacici sto smo ih uzeli - a vecina me odgovarala - nama su spas svaki dan).
Ona se veseli ocjenama u drugom polugodistu, bas me zanima kako ce to funkcionirati, moze probuditi njenu inatljivo-iracionalnu stranu u kojoj trazi nepravdu i krivce svugdje oko sebe, a moze probuditi i kreativnu natjecateljsku stranu kad moze stvarno puno...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma