Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja smib nosi svaki dan, citaju iz njega, rjesava krizaljke, uci viceve - super je. Mi smo odmah uzeli godinu dana pretplate jer je ucitljica rekla da ce im dobro doci na boravku, a njoj je jos dodatna zabava i kad nema vjeronauk (ako ne uzme nesto za citati iz knjiznice). Prvi izbor je dobila jedan primjerak, ali to je previse tekstova za prvasice, osim za nekog tko zna i voli puno citati.

Mislim da je to s knjiznicom na kraju super ispalo, prilika da posudi nesto sto je zanima je stalno tu, ili samo da prolista bez posudjivanja, a i da joj knjiznica postane blisko mjesto za provesti vrijeme.

Ali to dijete pola toga ne kaze. Posudila je neku knjigu, Hrabrica, i sinoc u devet navecer objavi - evo gotova sam, procitala. Sutra pisemo lektiru iz nje. Aaaarrrggghhh. Da sam znala da je za lektiru prvo bi to citala a ne po pedeseti put tigrica jakova kog zna napamet a ovo nabrzinu i u zadnji tren. Ali ipak je bila dovoljno dgovorna da sama posudi i procita na vrijeme. Sto je ostalo u glavi vidjeti cemo danas. Ako je na mene - vjerojatno i previse, pa ce joj to biti argument da i ubuduce ofrlje i u zadnji tren procita lektiru.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 05.02.2016. at 07:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •