Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobro, a kako vi kao odrasle osobe pišete? prava pisana slova ili nešto između pisanih i malih tiskanih (ili kako se već zovu). Jer ja ovo drugo. Možda je od te ideje i slikar išao.

Mislim, apsolutno se ne razumijem u temu, ali nisam do sada primijetila toliku paniku, čak se ni učiteljica ne žali

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    dobro, a kako vi kao odrasle osobe pišete? prava pisana slova ili nešto između pisanih i malih tiskanih (ili kako se već zovu). Jer ja ovo drugo. Možda je od te ideje i slikar išao.

Mislim, apsolutno se ne razumijem u temu, ali nisam do sada primijetila toliku paniku, čak se ni učiteljica ne žali
    Slažem se s tobom zapravo jer to će proći sad i poslije tko se sjeća. I ja pišem nešto između pisanih i malih tiskanih, ne znam nikoga tko piše prava pisana slova u odrasloj dobi.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Uciteljica vam se ne zali, ali ne stedi na upotrebi crvene olovke.
    Ne znam da li ste pokusale pisati slova. Ja jesam silom prilika . Svako.
    Stvar je u tome da se slovo vuce drugacijim potezima kad stoji samo, a potpuno drugacijim kad se spaja u rijeci.
    Znaci dijete isto slovo uci pisati na dva nacina. Sto zahtjeva dodatno pamcenje poteza.
    E.je stvarno tesko jer ona vizualno ne raspoznaje slovo i nacin pisanja nego svaki potez ( za svako slovo) mora po redosljedu radnje nauciti.
    Za svako slovo joj moram govoriti : ides prvo gore, kapica, vratis se dolje, repic. To bi bilo pisano : a.
    U rijeci. Kad a stoji samo krece se od kapice bez vracanja poteza. Skroz druga prica. Probajte pa ce vam biti jasno.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja nemam problema s tim slovima jer mojoj idu, nego mene zivciraju A kad pisem u tekicu, uvijek pisana slova, nikad ne stampam. Naravno, 99% toga pisem na tastaturi..

Za ljeto srecom imam logistiku, obje bake su u mirovini pa ce vjerojatno biti na moru kojih 2 mjeseca, bit ce im na kraju i previse (tako je i prosle godine bilo, vec su jedva cekali vratiti se u Zagreb). Sto se cijene tice - s obizirom da idemo svaki vikend dolje mislim da bi nas kampovi jefitnije izasli
    Posljednje uređivanje od sillyme : 10.03.2016. at 11:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •