Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Moj stariji se raduje. Moja prvašica i nije nešto posebno uzbuđena. Mi imamo boravak 3 razreda i moj će ići, ali mislila sam ga pustiti da ide kod mojih nakon boravka sam s autobusom (3 stanice). Mislite li da je dovoljno veliki da s nepunih 9 ide s busom sam (mm već ima napadaje panike).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    moji se baš vesele, mali će u 3. razred i kaže da mu nedostaju učiteljice, prijatelji i UČENJE
    a mala će u prvi, ta se već osjeća kao doma u školi i također se veseli

kod nas doma samo pozitivno o školi
    i kod nas

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Moj stariji se raduje. Moja prvašica i nije nešto posebno uzbuđena. Mi imamo boravak 3 razreda i moj će ići, ali mislila sam ga pustiti da ide kod mojih nakon boravka sam s autobusom (3 stanice). Mislite li da je dovoljno veliki da s nepunih 9 ide s busom sam (mm već ima napadaje panike).
    Ako ti misliš da je dijete spremno, pusti ga.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    moja je s 8,5 krenula busom sama u školu (imamo pravi boravak 2 razreda, treće je više nekakvo čuvanje djece koja neće sama biti doma)
    znači, bila je drugi razred, ujutro je sama išla u školu u drugom polugodištu (moji su podizali poslije)...
    dva dana sam išla s njom čisto zbog same stanice, prelaska ceste i sl.
    do škole imamo 5 stanica busom ...

malac će sada prvi razred, i vjerojatno će ranije sam krenuti kad ide sa sestrom...
    Posljednje uređivanje od Boxica : 30.08.2017. at 14:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •