Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Najavili su nam da ćemo se uskoro trebati opredijeliti za izborne predmete. Nudi se NJE i INF. Gledali smo rasporede, to je uvijek u suprotnom turnusu. Nismo dobili nikakva pojašnjenja pa me zanima ako netko zna:
    - da li je moguće npr ne upisati ove godine INF i onda kasnije iduće upisati je? Ili se mora krenuti u 4-om?
    - isto pitanje za NJE?
    - da li možemo ispisati dijete bilo koje godine? (ja sam shvatila da je moguće ali da potvrdim)

Da li je (ne)pohađanje INF ili drugog jezika kasnije zapreka odnosno predstavlja neku poteškoću/otežavajući faktor za upis u neku od gimnazija?

Inače, ide na NJE u školu stranih jezika i zadovoljni smo, pa ne vidimo smisla da je upisujemo na NJE i u školi da mora 2x tjedno ostajati dulje/dolaziti ranije kad i ovako dobro svladava jezik u nama zgodnijem terminu. No ne bih htjela da kasnije eventualno u SŠ ne može upisati napredni stupanj njemačkog zbog toga ili da je ograničava u npr upisu jezične gimnazije ako se za to odluči. Ili da joj nepolazak na INF otežava upis neke prirodoslovne gimnazije.
    moja se u četvrtom odlučila samo za njemački, a na početku šestog došla iz škole i rekla da želi ići i na informatiku. U tom trenutku nam je najveći problem bio pretumbavanje rasporeda muzičke škole. Tako da ta kombinacija sigurno može.
    Ispisuješ se krajem godine za slijedeću.
    Što se tiče informatike, ona nije uvjet za pohađanje pridoslovno matematičkih gimnazija.
    Posljednje uređivanje od larmama : 04.05.2018. at 15:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •