Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
A čuj ako ste iscrpili mogućnost razgovora i dogovora s učiteljicom, nema vam druge nego se obratiti i stručnom timu škole, ali možda da ipak provjeriš malo i drugu stranu priče jer djeca nužno ne prenesu sve, a i sama kažeš da nije baš najmiliji karakter.

Jel možeš reći učiteljici (ako već nisi, pretpostavljam da jesi) da je ne stavlja da sjedi s tim nemirnima i ometačima nastave?

jel možeš dat neki primjer situacije u kojoj učiteljica neprimjereno reagira? jel može mala malo manje burno reagirat ili u toj situacij ise obratiti učiteljici da ona smiri "ometača"?

Nemam p jma samo nagađam i sretno sillyme!
Lili, optimizam je nedostatak informacija...

Ne može ti Sillyme dati primjer - radi se o cjelodnevnoj muci. Moj mlađi je to imao, a ono što je mene u cijeloj toj priči smetalo bila je činjenica da je on mislio da je takvo stanje normalno, da je normalno da te ometaju, da je normalno da učiteljica ne drži red i disciplinu, da je normalno da tjednima ne ispravi domaće zadaće... ON nije znao procijeniti kvalitetu rada, a mi smo imali muku. I onda mi je ravnatelj rekao "pa čemu se bunite, vaš sin je dobro prilagođen". Da, bio je, ali na što? I mi smo jedva dočekali više razrede + imali smo doma homeschooling za sve ono što jadan nije stigao na satu, zbog ometača. Eh...

Sillyme, imaš li mogućnosti prebaciti dijete u drugi razred/školu? Ja sam godinama razmišljala o tome i nikad to nisam učinila jer mi je stariji sin bio u istoj školi kod odlične učiteljice, a i škola je bila jako blizu. Godinama se pitam da li sam pogriješila što mlađega nisam izmaknula iz te sredine. Možda sam mu mogla puno toga olakšati. Ne kažem da je to najbolje rješenje, ali je svakako jedna od mogućnosti koju vrijedi razmotriti ako roditlji vide da dijete trpi i da se ne osjeća dobro + da ne uči ono što bi trebalo.

SIllyme, sretno! Nemoj odustati, bori se za svoje dijete...