Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod mojih se raspored mijenja iz dana u dan, kaos. Jučer ih napala profesorica da će svima podijeliti neopravdane jer nisu bili na nekom njenom satu, razrednica im nije rekla za taj sat, na stranicama škole ništa nije objavljeno a ovo je navodno bilo na nekom papiru na vratima škole no kako sam bila na roditeljskom taj dan mogu 100% potvrditi da tad tog papira nije bilo.

Baš volim kad odrasli za svoje nesposobnosti, neorganiziranost i frustracije idu iskaljivati na 10-godisnjacima.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 27.09.2019. at 07:24

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mojih se raspored mijenja iz dana u dan, kaos. Jučer ih napala profesorica da će svima podijeliti neopravdane jer nisu bili na nekom njenom satu, razrednica im nije rekla za taj sat, na stranicama škole ništa nije objavljeno a ovo je navodno bilo na nekom papiru na vratima škole no kako sam bila na roditeljskom taj dan mogu 100% potvrditi da tad tog papira nije bilo.

Baš volim kad odrasli za svoje nesposobnosti, neorganiziranost i frustracije idu iskaljivati na 10-godisnjacima.
    To ti je tema za roditeljski. Nek profesori svoje interne kavge rješavaju u zbornici.

Inače, taj cirkus s rasporedom gledam na raznim stranama otkad mi djeca idu u školu. Evo, jučer na roditeljskom rekli su da će maturantima stabilan raspored biti od idućeg mjeseca. A imaju dnevno po devet sati. I kome da se žalimo? U srednjoj školi mlađeg sina taj cirkus s rasporedom gledam već četvrtu godinu, ali to je opći problem. Razumijem ja da ima profesora koji rade na više škola, da ima preklapanja, da ima izbornih predmeta vrsta raznih, ali bratemili, učenici nikako ne mogu biti odgovorni za to. Ne daj da istjeruju svoju volju. Neće se ništa puno promijeniti, ali neopravdani sat je fakat previše. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •