Je li onaj pregled kod školskog liječnika jedini koji treba obaviti ili još koji? I kada su prijave/upisi? U petom ko za vrtiće il rujnu?
Je li onaj pregled kod školskog liječnika jedini koji treba obaviti ili još koji? I kada su prijave/upisi? U petom ko za vrtiće il rujnu?
Žuta, ovdje su ti sve obavijesti vezane uz upise 2022/2023.
https://www.zagreb.hr/upisi-u-osnovnu-skolu/528
Na dnu stranice su dokumenti gdje vidiš sve škole, školske medicine, kontakte i dr.
Uglavnom, osim ovog pregleda kod školske medicine, dijete ide i na razgovor/testiranje kod strucnog tima škole u koju spada po mjestu stanovanja (ukoliko zelite upis u neku drugu školu, obavite intervju/testiranje u pripadajucoj skoli i javite se zeljenoj skoli pa cete dobiti info morate li i tamo dolaziti na razgovor ili priznaju testiranje iz pripadajuce skole).
Ne znam jeste li dobili pozivnice za ovaj razgovor u skoli u vrticu/maloj skoli u koji dijete ide? Ukoliko niste, moj savjet je da nazoves izravno skolu i dogovoris termin testiranja. To se vec obavlja od cca kraja veljace i traje do lipnja (dok se svi izredaju).
Novost je da od razdoblja korone, vise nema posebnih upisa u lipnju vec se i sam upis obavlja na tom razgovoru u skoli i to je to. Nema drugih procedura.