Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Je li onaj pregled kod školskog liječnika jedini koji treba obaviti ili još koji? I kada su prijave/upisi? U petom ko za vrtiće il rujnu?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Je li onaj pregled kod školskog liječnika jedini koji treba obaviti ili još koji? I kada su prijave/upisi? U petom ko za vrtiće il rujnu?
    Dijete kreće sad na jesen 2022. ili 2023? Jeste obavili onaj predupis, prijavu?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Žuta, ovdje su ti sve obavijesti vezane uz upise 2022/2023.
    https://www.zagreb.hr/upisi-u-osnovnu-skolu/528
    Na dnu stranice su dokumenti gdje vidiš sve škole, školske medicine, kontakte i dr.

Uglavnom, osim ovog pregleda kod školske medicine, dijete ide i na razgovor/testiranje kod strucnog tima škole u koju spada po mjestu stanovanja (ukoliko zelite upis u neku drugu školu, obavite intervju/testiranje u pripadajucoj skoli i javite se zeljenoj skoli pa cete dobiti info morate li i tamo dolaziti na razgovor ili priznaju testiranje iz pripadajuce skole).
    Ne znam jeste li dobili pozivnice za ovaj razgovor u skoli u vrticu/maloj skoli u koji dijete ide? Ukoliko niste, moj savjet je da nazoves izravno skolu i dogovoris termin testiranja. To se vec obavlja od cca kraja veljace i traje do lipnja (dok se svi izredaju).

Novost je da od razdoblja korone, vise nema posebnih upisa u lipnju vec se i sam upis obavlja na tom razgovoru u skoli i to je to. Nema drugih procedura.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •