Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi imamo grupu s učiteljicom, i služi uglavnom za obavijesti od učiteljice, ponekad nam pošalje slike s nekih aktivnosti.
    Domaće radove kad je dijete bolesno pitamo pojedinačno

Za starijeg, sedmaša, isto grupa s razrednicom u kojoj jedino ona šalje obavijesti, ako netko ima nešto reć šalje joj privatno, uglavnom, nema šumova

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo grupu s učiteljicom, i služi uglavnom za obavijesti od učiteljice, ponekad nam pošalje slike s nekih aktivnosti.
    Domaće radove kad je dijete bolesno pitamo pojedinačno

Za starijeg, sedmaša, isto grupa s razrednicom u kojoj jedino ona šalje obavijesti, ako netko ima nešto reć šalje joj privatno, uglavnom, nema šumova
    To bi bio moj ideal tako i mi.

Za domaći se pita pojedinačno neka mama/dijete koju poznaješ.
    Grupa s učiteljicom, samo je ona slala poruke.
    Grupa s razrednikom ni ne postoji.
    Grupa s razrednicom drugog djeteta je upravo u razmatranju, razmišlja da se uključi u grupu al pod uvjetom da samo ona ima ovlasti pisanja na grupi, meni je to super.

Nikada nitko nije ni na jednoj grupi s roditeljima nije pitao da se tamo poslika što su taj dan radili u školi, što su pisali u bilježnice, zadaću i sl. to pitamo pojedinačno ili učiteljicu.

Mislim da bih u svakoj drugoj situaciji s grupama izludila, pogotovo s onim nadobudnim roditeljima koji ni ne čitaju pažljivo poruke, al bitno da tipkaraju.
    Srećom naše grupe su inertne, samo mi treba još čitanje gomile besmislenih poruka svaki tjedan uz ostale grupe koje imam
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.09.2022. at 10:32

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikada nitko nije ni na jednoj grupi s roditeljima nije pitao da se tamo poslika što su taj dan radili u školi, što su pisali u bilježnice, zadaću i sl. to pitamo pojedinačno ili učiteljicu.
    Očigledno se vi roditelji ili svi družite i privatno ili ste izuzetno pristojni i predusretljivi, i pri tome još i imate svi slično radno vreme.
    Kod nas odnosi između roditelja ni blizu nisu tako prisni.
    Osim toga, mnogi roditelji rade smenski, i ni uz najbolju volju, ne mogu ti na vreme poslati domaći svog deteta kad stižu s posla iz druge smene.

A postoji i situacija gde si bliska sa roditeljem/detetom, ali bi jako volela da tvoje dete dobije domaći od nekog drugog, ko je stigao da ga zapiše i ima čitljiv rukopis .

Ako pitaš javno, ne moraš smarati više ljudi privatno, a pogotovo našim učiteljicama ne bi palo na pamet da svakom roditelju pojedinačno odgovaraju šta je bilo za domaći, ako je neka epidemija pa ih je izostalo pet-šest. Ali dobro, svaka učiteljica ima svoj set granica .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Očigledno se vi roditelji ili svi družite i privatno ili ste izuzetno pristojni i predusretljivi, i pri tome još i imate svi slično radno vreme.
    Kod nas odnosi između roditelja ni blizu nisu tako prisni.
    Osim toga, mnogi roditelji rade smenski, i ni uz najbolju volju, ne mogu ti na vreme poslati domaći svog deteta kad stižu s posla iz druge smene.

A postoji i situacija gde si bliska sa roditeljem/detetom, ali bi jako volela da tvoje dete dobije domaći od nekog drugog, ko je stigao da ga zapiše i ima čitljiv rukopis .

Ako pitaš javno, ne moraš smarati više ljudi privatno, a pogotovo našim učiteljicama ne bi palo na pamet da svakom roditelju pojedinačno odgovaraju šta je bilo za domaći, ako je neka epidemija pa ih je izostalo pet-šest. Ali dobro, svaka učiteljica ima svoj set granica .
    al smaraš pri tome cijelu grupu roditelja, onako bi gnjavila njih par privatno
    Moja djeva su rijetko skoto nikad na bo van škole,ali vidim po primjerima oko sebe da učiteljice itekako znaju poslat takve informacije djeci koja su bolesna van škole. Tako je bilo i za vrijeme pandemije dok su neki bili u izolaciji.

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Curica s kojom je moj mali najbolja jos je gora u pamcenju zadace od njega

Dobar je s druga 2 decka, čije podatke roditelja do grupe nisam imala jer nisu išli s njim u vrtić, a nisam ih ni viđala ovako

Kod nas je neka čudna atmosfera između roditelja, nitko baš nije ta pisanja i druženja
    Da mi smo u našem kvartu jako bliski, družimo se neovisno o našoj djeci.

Dijete će se već zbližit s nekim djetetom, pa nije loše razmijenit brojeve mobitela s tim roditeljima.
    A ako se radi o tome da dijete nije zapamtilo na satu što je za zadaću (a bilo je na satu), rekla bih da se to pitanje neće riješiti na način da se pita druge roditelje nego da dijete nađe način kako da nauči zapisat/zapamtit što je za zadaću. Možda dati neki blokić sa strane u koji upisuje sve zadaće tog dana.

S vremenom ćete se i vi roditelji zbližiti, pa će bit lakše razmjene informacija.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.09.2022. at 12:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •