Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
Ma meni nije problem kad netko pita što se treba nositi u školu, kad su gotovi taj dan itd., ajde, sve se to kaže prethodni dan kad dolazimo po njih ili ujutro, ali opet imam i ja neke svoje momente kad uopće ne slušam sugovornika jer mi ode koncentracija. Pa dobro, nije problem ni odgovoriti na pitanje ni pomoći nekome.

Ali ove gluposti trebate vidjeti, slike djece ujutro s opisom "evo mi smo spremni za školu danas" (koji vi, jel vi svi dolazite na nastavu obiteljski), pa slike dječjih radnih stolova, crteža itd. Ajde malo je specifično što je razred pun najstarije djece i roditelja kojima su to prvi susreti s polaskom djece u 1. razred, kao i nama, pa valjda vlada uzbuđenje, ne znam. A i ja sam sa svojih 29 godina preživčana baba, i to je specifično.

I usput pitanje, postoji li mogućnost da se nekako na wp namjesti da se slike iz grupe ne preuzimaju odmah na mobitel? Ali samo jedne grupe, ne općenito za wp. Jer imam grupe s posla za koje mi treba da mi se preuzimaju automatski i to ne bih dirala, ali ide mi na živce što svaki dan moram brisati slike tuđe djece iz telefona.
Probaj na grupu pa detalji grupe pa vidljivost medija.
Ne znam jel funkcionira pa probaj.