Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma ne sekiraj se, neka kupi tko može. Nemam pojma kakvih konzum kupona, valjda ljudi na poslu dobiju, ili? Za odjeću i obuću je vjerojatno lakše s dječacima u smislu odmjeravanja, ali ne i u smislu prljanja i trganja.
    Meni se čini da smo i mi, kao djeca, imali nekakve radne listiće, ali smo ih kupovali skupa s knjigama. Kod nas su se neki roditelji bunili što djeca moraju prepisivati s ploče, jer im je to jako teško u prvom razredu i pod stresom su. Kao, bilo bi im puno lakše da im predložak za prepisivanje stoji pokraj bilježnice. Za takve trebaju zapravo listići da ne moraju prepisivati. Premda ja mislim da je dobro da djeca vide kako učitelj/ica piše ili crta nešto. Ma ne znam, ja se ne mogu priviknuti na naš školski sustav. Imam toliko primjedbi, ali mi se ne da o tome ni razglabati kad ne vidim rješenje. Nama je učiteljica pak pred mirovinom i ne mora raditi nikakvu dodatnu nastavu zbog toga. Ima odličan razred, ali se s njim ne radi, jer je ona pred mirovinom pa je oslobođena. Pa će ta djeca na natjecanje iz matematike s djecom s kojom se radi dodatno, jer je učiteljica mlađa. Meni je jasno da je ona oslobođena, ali mi nije jasno zašto ne radi netko drugi da budu izjednačeni s paralelnim razredom. Nego, eto naši su toliko brzi i napredni da će tim naprednima davati da rade dodatne zadatke dok nenapredni love temeljni program. Dobra mi je učiteljica, ali mi je sustav šašav. Mogla je i ne davati zadatke naprednima, ne bi se ništa dogodilo, osim što bi djeca pocrkavala od dosade.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 07.09.2023. at 09:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •