Vrijeska prvotno napisa
mi smo uvijek nadopunjavali ili slagali bojice u pernicu iz različitih kompleta, ostatke ostataka ... dobivalo se za rođendane različitih brendova, neki su bili bolji neki lošiji
inače, žuta, mislim da ćeš ispaliti s nerviranjem oko različitih školskih tema i nadobudnih roditelja ... vjerujem da ćeš do trećeg djeteta oguglati, ali imaš ovdje forum i čitaš što ti mi malo starije, koje smo prošle s više djece sve to, savjetujemo - oladi! Nek skupljaju kupone, nek kupuju poklone za učiteljice, nek pišu po grupama šta hoće, uvijek će biti takvih mama ... lijepo ih otpravi i reci da se ne slažeš jer nemaš i gotovo. uopće neka ti ne bude neugodno. masu odraslih treba isto odgajati da ne žive u svom balonu i da ne žive svi ljudi s istim mogućnostima, vrijednostima, potrebama i sl.
za kupovannje poklona, raznih dodataka, u grupi lijepo odgovoriš kako je ideja odlična, ali da nažalost sad nisi u mogućnosti izdvojiti novac i točka.
za rođendane skupljaj poklon vrećice i neke poklone koja tvojoj djeci nisu potrebna i prosljeđuj dalje. kupi neku igračku ili majicu u dućanu kao što su kik/pepco/kineski dućan (ima i za nekoliko eura) i čokoladu i dobro. nitko ne zapisuje tko je što dao.