Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

žuta, kad vam je već takva situacija ja bih na informacijama jedan na jedan objasnila u povjerenju razrednici, pa vjerujem da bi vam izašla ususret kada se bude radilo o većim iznosima tipa neki višednevni izleti, ekskurzije i sl.
    Tada obično drugi roditelji bez problema dodaju malo više tako da se nekom djetetu omogući sudjelovanje jer mu to obitelj ne može financijski priuštit. Ne mora se uopće znati o kojem djetetu se radi. Vjeruj mi sigurna sam da će roditelji htjet dat svoj doprinos.

Također zašto ne bi ovdje na forumu (na odgovarajućoj temi) navela što vam treba, ima nas puno koji imamo viškove (bojice, flomići, bilježnice...), a vama bi dobro došli. dobro tebi,a dobro i nama, riješimo se viškova

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zašto je postavljeno ovako: ili kupujem sve što i ostali, sve što se netko sjeti i zamisli, od pribora (okej), rekvizita do kupona, ili spadam u grupu onih za koje drugi skupljaju. Jedan ili drugi "ekstrem", msm nije, ali evo ispada binarno.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    žuta, kad vam je već takva situacija ja bih na informacijama jedan na jedan objasnila u povjerenju razrednici, pa vjerujem da bi vam izašla ususret kada se bude radilo o većim iznosima tipa neki višednevni izleti, ekskurzije i sl.
    Tada obično drugi roditelji bez problema dodaju malo više tako da se nekom djetetu omogući sudjelovanje jer mu to obitelj ne može financijski priuštit. Ne mora se uopće znati o kojem djetetu se radi. Vjeruj mi sigurna sam da će roditelji htjet dat svoj doprinos.

Također zašto ne bi ovdje na forumu (na odgovarajućoj temi) navela što vam treba, ima nas puno koji imamo viškove (bojice, flomići, bilježnice...), a vama bi dobro došli. dobro tebi,a dobro i nama, riješimo se viškova
    Agencije uvijek u ponudu izleta stave jednog ili dva učenika gratis. To se onda dijeli na one koji ne mogu platiti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Agencije uvijek u ponudu izleta stave jednog ili dva učenika gratis. To se onda dijeli na one koji ne mogu platiti.
    Znači u toj priči se agencija kao odriče svoje neke viška zarade, popričaj s učiteljicama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •