Curi li ga curi. Nikak da stane. A kad ja hocu da curi onda nista.
Ne boli me, vise je nelagoda.
I depra na ovakav dan ja moram lezat u sugavoj bolnici.
Curi li ga curi. Nikak da stane. A kad ja hocu da curi onda nista.
Ne boli me, vise je nelagoda.
I depra na ovakav dan ja moram lezat u sugavoj bolnici.
Nivesa draga šaljem big huuuug!
Ne depraj se to je tvoj put neki koji moraš proc i gledaj to tako odradit sta moraš i to je to! Tako i tu bolnicu i to krvarenje, sve ce proc!
Žužy draga...primjetila sam da si mi pisala 36 DC.. zaboravila si pribrojat dan "20.03" tako da mi je danas 37 DC vjerojatno je onda i svima za dan više.. škicni samo ako ti nije teško.. ili se varam?![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 21.03.2015. at 18:56
Nivesa zelim ti sto brzi oporavak i izlazak!
Ja se nadam uskoro nekim novim plusicima ovdje, a nase friske T cekamo da otvore novo odbrojavanje![]()
Ajme sad si mi vratila nadu ... HvalaaaSamo ne znam jel da prestanem onda piti duphastone?
![]()
Koliko ja znam Duphaston moze samo pomoći u ranoj trudnoći, a ne odmoći ..tako da mislim da nemaš brige![]()
Jutrooo evo kavica na stoluXavii,Dominikslatki - Uzela sam dvije. Rekao mi je ako sam počela piti neka sad i nastavim ako sam u međuvremenu i zatrudnila to će samo pomoći plodu da se održi. Ako nisam onda ću dobiti mengu groz sedam do deset dana. Curke hvala vam na pomoći
![]()
Jutrooo!
Vrijeme je za kavu!
Vani je tako lijepo, samo se nadam da neće opet puhati.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kolektivno za sve!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 22.03.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc ll
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc ll
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ODBROJAVALICE:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jutro cure! Zna li koja od vas, sto se tice spermiograma u Petrovoj,
moze li 'uzorak' biti od doma donesen?
Može, samo moraš donijet mislim u roku 1 sata i moraš pazit na temperaturu. Znam Da su gore uvjeti koma, al preživi se i sigurni ste da je sve napravljeno kako treba.
Pola sata imas za donjet uzorak. I mora bit cuvan na toplom tj uz tjelo
Cure u kojoj fazi ciklusa je ok tanak endometrij?
Duphaston moze negativno djelovat u smislu da spriječi ili "ublaži" O.. To frisko znam jer mi je gin dala da ga sad pijem od 16.-25 dc da ne bi utjecao na O..mislim da nemaš brige..
Nivesa kako je danas??
Da, tanak endometrij je ok na početku ciklusa ( ja prošli ciklus 40.dan imala samo 5,5 :? )
Ali bas sam čitala dosta o tome.. Nije dokazano da je debljina endometrija ključna već kvaliteta, ima žena koje su sa 3,5mm ostale T, tako da mislim da se ne treba opterećivati s nečim sto ni oni nisu sigurni nego samo misle..
A u Americi rade inseminacije (valjda se tako kaže) od 3,5 mm na gore i uspješnost je skoro pa jednaka kao i kod žena s "normalnim" endometrijom..
Pa meni je zadnja m bila 25.2. Sad na uzv prije op je rekla dr tanak endometrij. Jos krvarim...ide mi na zivce
Nivesa,
mozda nije bilo ovulacije pa je zato tanak. Nadam se da ce se uskoro situacija smiriti.
Dominikslatki mozes li mi poslati link gdje si citala ovo za 3,5mm?
Koliko je meni poznato, minimum je 7mm, iz tog razloga kod ivfa ne vracaju embrij ukoliko je endometrij tanji.
I bas sam se iznenadila kako je Ukrajina dobra u tome.. Iz cijelog svijeta tamo idu .. Od umjetne do surogata.. Strava!! Totalno iznenađenje! A i cijene su manje..
Moja M krenula, jel da prekinem dufaston?
Mami , da
I meni.
Posljednje uređivanje od MAMI 2 : 22.03.2015. at 22:02
Vise ni ne znam kad je O kad ne. Mozda je tek u nastupanju. Kod mene nikad ne znas. Samo mi je to zazvonilo u usima onak....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 23.03.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc ll
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc ll
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
ODBROJAVALICE:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Kofi tu go?Friška,mirišljava brazilijana potočena!
Ma ste vidle kak smo se večinom raspodijelile u parove po dc...
Šiškice,MAMI,pusa velika!
djevojka,ludnica,di ste trudnice?
Hočemo konačno otvoriti novo Odbrojavanje?
Uh cure, ubila bih za kavu ovih dana, ma za bilo kakvu klopu i cugu koja mi godi..al nista ne zeli u mene..jos uvijek se hrvam s mucninama i povracanjem,vec vise od 4 tjedna bez dana pauze.. iskreno se nadam da ce vas to zaobici kada ostanete trudne jer meni nitko nije rekao da to moze biti ovako gadno..
Kazu da bi mi ulaskom u 3.tromj trebalo biti lakse..i tako vam samo odbrojavam dane do tada..19 TO GO!!!
da draga, to stvarno zna biti grozno.
i ja sam se jako mučila u prvoj trudnoći, mučnine i gadljivost na sve.
doslovce sam jela samo pohano meso, krumpir i grejp.
gadilo mi se je sve zeleno, sve slatko, piletina, riba. ma užas.
a tek vožnja autom... to je priča za sebe... mogla sam samo voziti samu sebe,
a ako me vozi drugi, riganje nakon svakog kilometra...
hej cure... može može... evo ja sam bila 16.3 na pregledu i bilo je tek 5t 5 dana... tako da sad idem opet 30tog... ali muka mi je užasna... ujutro ništa ne zadržavam.
što se mene tiče mogu otvoriti novo... samo pls recite kako da to napravim.
velika pusa svima. Nivesa drži mi se![]()
Ako ti je draze mozemo pricekati s tobom 30.,znam kak je meni bilo sve dok nisam nesto vidjela a to ce fakat brzo docinecemo te forsat..
Sto se tice mucnina nazalost nemam ti nikakav recept koji meni pali osim gutljaja Coca Cole al ni to ne napravi cudo..
Procitaj malo na topicu o mucninama neke od trikova koji su upalili kod drugih, tko zna mozda i tebi pomogne..
Sretno na pregledu![]()
hvala... može onda tako, nekako bi htjela čuti to srčeko prije![]()
ah da mučnine.. zasada ništa ne pomaže ali su barem samo jutarnje (i malo prije spavanja). a onda oko 11h takva glad ali ne mogu puno pojesti
može kava i to jaka!
ah mrzim poneedjeljak!
nivesa nadam se da je bolje, evo malo vibrica
zasad skulirana i ja čekam mm, stiže 11 dc i onda će bit radno!
trudničice uživajte u trudnoći, jedva čekam novo odbrojavanje! nadam se da će vam mučnine brzo proći!!!
Lady draga držim fige da što prije prođu mučnine i da možeš uživati u trudnoći punim plučima.
Žužy I tako ja sama u odbrojavalicama sa našim trudnicama![]()
Nivesa kako si nam danas?
Cure, imam problem /pitanje.iduci pon ili uto trebam na folikulometriju a dr i njena zamjena su na godisnjem.moja dr ce mi dati uputnicu za bolnicu da to tamo obavim,ali ne znam hoce li me uopce primiti i gdje i nista ne znam
Da radije odem kod privatnika?koliko to kosta?
Lady, jesam. I bio je negativan. Ali kažem tek prije tri dana sam vidjela puno plodne sluzi...i naravno da smo pokrili te dane..iako sam se ja bila začudila jer nikad nisam imala ovulaciju tako kasno.. ali eto izgleda da za sve postoji prvi put.rekla mi je kuma da piškim test kroz tjedan dana ako ne stigne menga...
Helooo cure!!! Ja sam domeka !!!jeeeeeess
Jedino kaj me dr malo rastuzio kad je rekao da bar 5 mj pauze moram napravitnema t dok sve skroz ne zaraste.....
nivesa, najlipše je doma
a ovo za 5 mjeseci pauze...ma proć će to brzo i taman nakon ljeta u 9.mj. u nove pobjede