Hvala curke.
Danas moja starija djevojčica imamo dan za nas, idemo malo zujat i na kavicu, to je njoj cool pa ćemo iskoristit slobodan dan.
Hvala curke.
Danas moja starija djevojčica imamo dan za nas, idemo malo zujat i na kavicu, to je njoj cool pa ćemo iskoristit slobodan dan.
mami uzivaj! i nemoj zaboraviti do ljekarne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~x100000000000000000 0000000!
MAMI2 vibram za najljepše iznanađenje!!!
žuži šta misliš onda da je moguće anaovulatoran ciklus? jel gledam malo, sluzi je bilo (marulja rules), nisam osjetila bol u jajniku, kao što inače osjetim kada ovuliram... pratim bazalnu, još uvijek nema onog povećanja temp.. mislim ono... zbunjena sam.inače mi je ciklus bio tik tak, 14 dan O.
Ajde MAMI ne prži nas! Najveće veselje bi bilo da ti, žužy, kudri, bubekica...(sigurno sam nekoga nenamjerno izostavila!) otvorite ovdje svoja odbrojavanja!
jos uvijek vas redovno citam i mislim na vas! saljem vam puno pozitivnih vibrica za ovaj mjesec!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mami![]()
Cure moje nema druge crtice.
Kvragu![]()
Baš to.
Prije sam primjetila kad jeden lan da mi zna spoting krenut kasnije, a ovaj mjesec sam cijeli za doručak jela lan i jogurt, jel moguće da je utjecalo na ciklus toliko. Ajd ako nije + nek se bar ciklus normalizirao, valjda nije kaj gore.
baš mi je žao... znam kako je kad se ponadaš. ali, možda je prerano
to što nema spotinga, a niti M jer super znak!!
draga stork, ja se iskreno nadam da neću tu otvoriti odbrojavanje, već da će nam idući ciklus uspjeti mpo i da ćemo se dopisivati na nekim drugim temama!!
iako, svjesna sam da nije velika vjerojatnost da uspije od prve
Posljednje uređivanje od kudri : 06.03.2015. at 14:56
Ma nevjerujem da je rano.
MAMI mantraj da je rano ili je jednostavno pokvaren test![]()
Posljednje uređivanje od stork : 06.03.2015. at 15:42
Imam nesto hcg testica za pokloniti, rok im je 4/2015, zainteresirane moze inbox...
Mami znas onu trudna si dok se ne dokaze suprotno!
Jutroooo!
Bubekice enciklopedijo naša, može li mi konzumiranje lana utjecat na produljenje ciklusa.
dobroo jutro zelim , oni grcevi u donjem dijelu nestali su nekako![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 07.03.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc ll
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
evo danas na 19 dan osjetila oštru bol par puta u lijevom jajniku, jel bi to mogla bit O?
ha, pa ti sad planiraj... uglavnom pretpostavljam da mi se ciklus poremetio i O pomaknula radi viroze, jeli to moguće?
što sve utječe zapravo na produljenje ciklusa? stres i što još? bubekica?
mamy2 znaš kako se kaže, nije gotovo dok nije gotovo... tko zna možda bude iznenadjenja... vibram..
Ispraznila inbox, ali testici su otisli...
Ovi moji su kakti 10, al detektirali su betu od 6.6![]()
Moji su bili od 25, al detektirali su T cak 5 dana prije ocekivane M..
Vece dame!!
Nivesa bas si me nasmijala!!!)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ljubav,
znaju jajnici boljeti i zbog zutog tijela, nakon ovulacije. Ne bih se pouzdala na bol kao znak ovulacije, uvijek bih kombinirala vise znakova - temp, cervix, lh trakice i sluz...
Cure dobro jutro
Kad smo kod O.. Jel moze folikul puknuti ili nestati a da ne bude O? Glupo pitanje znam.. Jer meni je folikul 'nestao' ali nisam osjetila da je bila O po ničemu!
Nitko nije skuhao kavicu?
Evo jedna kasna za sve.
Moje M nema i ide mi na živce, cijelo jutro jurim na wc jer mislim da je došla, ono iscjedsk, noćas me probudila žgaravica ubitačna, a glava me bolu danima.
Sretan vam Dan Žena!
Mami da ponovis sa prvim jutarnjim?
mami 2 kakav iscjedak?
on 40 ak dana. Bila sam luda jer sam potrosila hrpu testova za T a svi redom negativni. Kasnije mi je dr objasnila da ocito folikul nije bio dovoljno velik za O
Ribice Thanks, mislim da se meni upravo to već dva ciklusa događa jer sam pod teškim stresom pa normalno da O nema.. A gin je rekla samo da folikula nema i da je sigurno bila O ali nije mi se bas činila sigurna u toj konstataciji plus ja nisam nista osjetila, tako da se vjerojatno radi o tome![]()
Ja sutra imam pregled i nadam se da cemo vidjet srceko jer ce sutra biti 8t+2d.. Malo sam nervozna ali me uzasno brine ta konstantna mucnina i povracanje i hocu li u komadu uspjet izdrzat pregled bez bljuvanja i sl..totalna romantika za mog M sutra sa mnom..
Nadam se da ce sve biti ok..
Ma ja se zapravo nadam da nije bilo O jer je endometrij 30.dan bio 5,5mm pa je moguće da nije bilo O a ako je bilo, strah me da su me na kiretazi prestrugali grrrrrrrrrr!!! No bit ce ok nadam se samo da već jednom dođe vještica!
LadyB držim palčeve da sve bude po ps!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 08.03.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc ll
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
dominikslatki ,ja bih rekla da folikul ne može samo tako nestati. Ako ga je bilo a na sljedečoj fm nema,znači da je bila O..a to ti je tvoja gin i rekla.
Može ne puknuti nego se pretvoriti u folikul. cistu.
Pretpostavljam da je vidjela žuto tijelo,možda samo nije spomenula,po čemu točno vidi da je O bila.
Ne moraš osjetiti ništa,puno cura ne osječa svoje ovulacije.
Ali mislim da se ne radi o trudnoči,endometrij ti je zbilja bio pretanak...nakon 30.dc nisi bila na uzv-u?
Znaš,možda glupo..ali i ja sam se bojala da me na kiretaži ne "prestrugaju"...ah.
LadyB,za sutrašnji uzv i srćeko!