-
Sekundarna neplodnost?
Pozdrav, cure! Muz i ja vec imamo cetverogodisnjeg sincica i silno zelimo jos jedno dijete. Na tom djetetu radimo vec godinu i pol. Zasad nista... U cemu je dakle problem? Ja bas nemam najredovitije cikluse, zato sam vec prije trudnoce koristila Ovul-test da znam kad mi je uopce ovulacija. Tad nam je trebalo otprilike 6 mjeseci da zatrudnimo. A ovaj put ne ide bas tako brzo. Mislim da nije toliko problem u samoj oplodnji koliko u implantaciji: do sad sam naime vise puta mislila da sam ostala trudna, napravila First sign i dobila dvije crtice, a uskoro nakon tog je stigla M. Cula sam vec za biokemijsku trudnocu, ali ne znam koliko je to rasireno, koliko puta se to ponovi kod jedne zene i da li je moguca normalna implantacija i trudnoca nakon vise biokemijskih trudnoca. Da li se to jos kome dogodilo, kakva su vasa iskustva, koliko dugo vam je trebalo za drugo dijete? Puno hvala za vase odgovore!
-
ja bi ti predlozila da odete na pregled, tj. ti.. pogotovo ako je dolazilo do biokemijske vise puta... odes napravis par pretraga pa ces bit mirnija i svakako vise znati
-
Ne bih više čekala, godinu i pol nije kratko razdoblje. Ja bih krenula s pretragama.
-
Evo i od mene nesto slicno,ja sam nova na forumu i imam problem kao i vecina ovdje pokusavamo muz i ja vec nekih osam mjeseci al nikakvih rezultata pa me interesuje sta ste vi pile da bi poboljsale zacece.
Izvinjavam se ako sam fulila temu al' toliko sam vise bez nade tako dwa cete mi oprostit
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma