Izmedu ostalog lijevi jajnik me pika cjeli dan. Mozda se sprema O???? Danas 13 DC.
Izmedu ostalog lijevi jajnik me pika cjeli dan. Mozda se sprema O???? Danas 13 DC.
Jutroooooo!
Ženske moje kava je skuhana.
Jutro!
Mami ne želim biti dosadna, ali hocuu :D kad ćeš testic raditi, ja vjerujem da je ono bilo prerano..
Jutro curke!
Hvala na kavici
Ja evo na poslu tijelom a duhom ajajaj..
Pusek
Mami ja cekam
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 10.03.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc ll
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc ll
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Čekam i ja! Al nemam pojma kaj.
M nema, svako malo imam osjećaj da je krenula pa jurim na wc, ali hb nije. Na poslu sam i mogu tek popodne kupiti testić ako ne dođe i ujutro piškim.
Ajme meni,kako nam je lista kul..![]()
ludnica,čestitam na plusekučesto sam mislila na tebe!
ajme žužy hvala ti!!danas ujutro sam opet radila testove i sad su toliko tamne crte da nema nikakve sumnje i malo mi je mučno ujutro i predvečer!! baš idem zvati doktroicu da dogovorim pregled. ne mogu još vjerovati.
mami ajde popodne brzo... tako ti je i meni bilo cijelo vrijeme sam imala osjećaj da trebam dobiti pa malo jedan pa drugi jajnik pa sredina... pa cike... ajde javi čim uspiješ
Jesam ja nesto propustila?!?
Pa ocito!!!
Ludnica pa to je luuuuuudnica vijest!!!!
joj što volim vidjet pluseve!
bravo ludnica čestitam!!! polako i užuivaj sada!
nadam se lijepim vijestima i od mami2!! tako sam ja u obje trudnoće stalno imala feelimg da ću dobiti, bila sam na wcu valjda 5442567637 puta ui tih par dana
ja čekam stvari, ničem se ne nadam ovaj ciklus, jer nismo pokrili, obzirom mi O bila 19 dc, sada sam sigurna da je - jer vidim skok temperature
ali dobro, idući ciklus je ionako dobitni
ribica i lady bravo cure za srčeka, uživajte i mazite bušu!!
Ribica,Lady,čestitam na srculencima
nivesa,super da nema ciste...i neznam dal bi ti zavibrala sad za O,vjerojatno ne mislite pokriti obzirom na skoru koniz.?
Kako god bilo,ipak šaljem brdo pozitive u tvom smjeru!
djevojka,ivchica, malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepi i umirujuči uzv!
xavii,kako je kod tebe?
ljubavna1pogled ,bi stavila graf u potpis,ako ga imaš na FeFe-u? Da malo virkam
Ne upisuje puno cura T u grafiće...
Mi baš i nismo pokrili ovaj ciklus,odnosno jesmo samo na dan kad mi je sad zadnje FeFe označio O. Ali,slikala sam pluća,vadila sam dva korijena zuba,pila voltarene i kojekaj tak da se nisam niti trudila pokrivati. Niti se ičemu nadam da bi se desilo,sad ciklus pred dogovorenu lpsc.
Jedva čekam više.
MAMI,tebi šaljem najposebnije postojeće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!![]()
I zaboravih poželjeti dobrodošlicu <mišici>,*sunshine* i ives000 u ljubičice!
Sretno cure![]()
Hvala zuzy, kak se ti lijepo brines za nas sve![]()
Tako mlada a tako brižna,kaj ne..
Ma kad ja vas sve volim.![]()
Zuzyy hvalaaaa ti si prava mala knjiga koja sve zivo zna i koja je tu kome god zatrebahvalaaa
i zelim dobro jutro zbog posla bih se i ranije javila ali nisam mogla, malo mi je muka ali oke je .. Bockanje i ziganje dolje jos uvijek osijetim ali povremeno
kako ste danas vi ?
joj i meni su danas počele mučnine... nije strašno ali mi je čudno u želucu. imate neke savjete? dogovorila sam pregled u ponedjeljak. rekla dr da bi već mogla vidjeti i tad će mi biti 6t. kaj mislite ću već moću čuti srčeko?
Jel te muce tegobe s trbuhom? Ubiti tamo dolje jel te zna boliti kao da trebas dobiti ? .. Sad bi ti vec mogla
Cuti srceko![]()
joj mene glava još ne hvala bogu ali tome se ne veselim uhhh. super onda u ponedjeljak (ja sam predvečer) javljamo kako je prošlo.
jel piješ nešto? ... ja već par tjedana pijem prenatal (solgarov) i igrom slučaja je sad ispalo odlično
ma da hehehe ja sam kod dr.Ivanišević pa je zato tako kasno... još sad ako mi veliš da si i ti onda moramo na kavu!!![]()
![]()
Nivesa sretno!
Meni jos nista od M..osjetim na momente da se nešto kuha ali nikako da krene već jednom.
Planiram nakon M pitat gin da mi da nešto za zadebljat endometrij? Estrogen mislim da je..
Žužy ja isto idem iduci ciklus na lpsc, gdje je ti radis? a sad sam na duph, gin mi je rekao da je bila "kilava" O, pa zato M nema. Sad sam trenutno u vadjenju svih tih silnih nalaza i eto.. i cekam Mami da piski, bas imam osjecaj da ce biti II.
Ludnica, djevojka vamaza lijep i uredan UZV
![]()
ma mami nam je ziher trudna. ne znam šta uopće čeka?? već smo mogli skakati od sreće!!!
Žužy hvala na dobrodošlici , zbilja si![]()
Ajme, nema me par dana, a ovdje se svašta nešta novo dogodilo. Čestitam na novim plusićima.
![]()
![]()
xavii ,idem na Merkur. Za cca desetak dana kad dobijem M,zovem dr da mi da termin. Sakupila sam sve nalaze,još preksutra anesteziologa...dobro kaj to mogu kod sebe u Kc obaviti. Di si ti?
Evo jednu grupnu i skupnu rundu za sve trudilice,trudnice,ali i one na stand by-u![]()
živile vi meni!
testić kupljen, ujutro ga piškim!
ajde Mami... baš se veselim.Nekako imam osjećaj da je to TO!!!! Sretno
![]()
Za mučnine ti želim da ne budu intenzivne kao kod mene, imaš podforum s puno toga što je nekome pomoglo/odmoglo pa vidi kako ti bude i što ti odgovara a što ne
Ja sam probala ama baš sve što sam mgla iskopati i ništa ne funkcionira kod mene...jer uz mučninu i povračam pa se borim zadržat hranu. tu i tamo mi nakon jela pomogne gutljaj-dva Coca Cole...
evo ti link na topic: http://forum.roda.hr/threads/8938-mucnina
Jutro!
Evo obavih to ranom zorom i jedan veliki -.
Sad mi ostaje čekati i ako ne dođe giniću da vidim kaj je.
najbolje gin pa da rijesis sta je i onda hrabro dalje
MAMI,pa nemrem vjerovati da ti kasni....a nisi trudna.
Možda da zbilja prvo odeš ginu na uzv da te pogleda.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 11.03.2015.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc ll
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc ll
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE:
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Zuzy ja na sv.duhu radim isto idući ciklus, još sam u procesu vađenja nalaza, mislim da sam danas gotova sa svime.
Mami2 zao mi je![]()
Trebala bi otic na pregled, cisto da ti budes mirnija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mami odes kod gina i dobijes duphaston i eto menge. Da se ne mucis...
Vjerojatno je bio anovul.ciklus pa te zato muci. Bar da te pregleda i napravi uzv.
Ma znam da trebam, al pričekat ću još malo možda dođe.
Izgleda da mi se sve poremetilo, nakon onih ultra kratkih ciklusa sada ovaj, možda mi menopauza kuca na vrata.
Mami2 baš mi je žao...
žužy meni je danas 22 dc. ili sam nešto spetljala?
cure kada se očekuje da padne t nakon onog skoka nakon O? neposredno prije M, ili danima prije?