-
Drage majčice, evo nas od Sabola sa super vijestima. Goran ima nekakav sindrom benignog trzanja dojenčeta kod spavanja a to su otprilike oni trzajevi koji se kod nas odraslih javljaju kad zaspimo i onda se odjednom iz čista mira trznemo. Njemu se to javlja baš kod papanja zbog najveće ugode a tako često zbog nezrelog živčanog sustava.EEG je normalan, a beba ima bogatu spontanu motoriku...da se malo i pohvalimo! Što se izvijanja tiče, taj refleks imaju sva djeca u određenoj dobi a problem nastaje onda kad je to jedini oblik pokreta..Pošto se Goran već neko vrijeme okreće s leđa na trbuh i obrnuto te skoro da sam i sjedi...nema govora o problematičnom izvijanju.Hvala Bogu!!Meni je već svašta padalo na pamet...a moram priznati da koliko utjehe možeš naći na ovom forumu, toliko te neke pročitane informacije mogu i izluditi jer odmah pomišljaš na najgore...Nisam po prirodi paničar ali neizvjesnost te ubije...Inače, kapica za EEG je više nego strašna iako je sam postupak jednostavan i brz...Tak sam sad sretna da bih najradije svima platila cugu.. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma