Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Cipar, Malta ili Grčka

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Cipar, Malta ili Grčka

Možda odemo u 6. mj. na neku od ovih destinacija... Pišite ako ste bile na kojoj, zanima me sve...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bila sam na Malti i u Grčkoj.
    Malta mi je ostala u puno ljepšoj uspomeni, no ne znači da je i drugima tako.

Nekako mi je Malta pristojnija, iako ta riječ ne objašnjava posve moj dojam. Tamo je sve nekako lagano, opušteno, mirno, sretno. Ne znam zašto imam takav dojam, vjerojatno sam bila u toj fazi života

U Grčkoj "moraš" puno toga vidjeti, gomila dojmova u kratko vrijeme. Možda da sam tamo bila na nekom otoku, ili u manjem mjestu, imala bih isto dojam kao na Malti.

Uglavnom, lijepo je i jedno i drugo. Ima loših strana i jedna i druga destinacija, ali ako pogodiš mjesto i vrijeme ili ako unaprijed odlučiš gledati samo lijepe strane, te loše neće biti bitne. Ja tako. A putovati je uvijek super.

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala Beti! I ja sam kao i ti, zanemarim loše strane, a s putovanja ostanu samo predivne uspomene!
    Gdje ste bili na Malti (grad, hotel), kakva je hrana, plaže... piši čega se sjetiš, plizzzzz

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja bih izabrala Cipar, jer sam na Malti i u Grčkoj bila.
    I meni je Malta ostala u ljepšem sjećanju, čišća je ako ništa drugo. Iako, mislim da grčki otoci imaju ljepše plaže. Ovisi što tražiš, zabavu, odmor, kulturu, dobru klopu?

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jučer smo malo gledali za Cipar... prvo smo se kao "odlučili" za Kireniju, onda skužili da je to lučki grad, pa nam više nije bilo toliko privlačno, a Famagusta je dosta skuplja, nešto preko 1000 kn po osobi!
    Bitan nam je odmor, čisto more,da imamo kuda prošetati, eventualno 2-3 puta otići na neki izlet, i da djeca imaju u hotelu što odabrati za jelo, znači da nije sve njima neobičnih okusa. Bili smo u Turskoj i Tunisu, i tamo stvarno i najizbirljiviji ne mogu ostati gladni.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bila sam u Grčkoj, na Kreti i bilo je jako lijepo. Jeli smo vani, hrana nije bila skupa a bila je prefina, uopće me ne čudi što je kretska kuhinja jedna od najzdravijih kuhinja na svijetu. Baš po mom ukusu.

Na Malti i Cipru nisam bila pa ne znam.
    Uskoro idem po prvi put u Tursku (Ankara).

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bila sam na Cipru...pored Famaguste, bilo je predivno. Preporučam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •