-
Moji kumovi su gradili, uselili pred kojih 6 godina, bilo je u gradnji / opremanju (više taj dio, gradnja je išla brzo), 2-3g. Imaju fasadu, koliko se sjećam, kum je govorio da neće ići termo fasada, čini mi se da su radili i betonirani krov, nisam više sigurna. Znam da se taj materijal reklamira kao da ima manje neke vrste zračenja nego cigla, ali je MM jednom prilikom rekao kako se nigdje ne spominju ostale vrste zračenja kojih ima i tko zna neće li se za 20-ak godina tu nešto otkriti, kako to često biva. No, kako mi nismo to koristili, nismo se ni tu detaljno nešto raspitivali, pa ne bih ozbiljno polagala na tu opasku bez dodatnih "istraživanja".
Njihova je kuća prizemnica sa sobama u potkrovlju, ono što znam je da im ljeti nije baš tako vruće dolje kao u ciglenim kućama, ili se to meni čini jer smo mi u potkrovlju i ljeti nekad ne možemo ni spavati ako nam klima n radi u boravku i cirkulira hodnikom do soba.
Sjećam se da su rekli kako ne znaju svi zidari raditi s ytongom (iako tvrde da znaju), da moraš naći stvarno nekog za kog imaš preporuku (oni su imali i nekih problema u početku). Ako te zanimaju neki posebni detalji, mogu ih pitati, ovo je onako iz glave čega se sjećam. Kad prođe koja godina, jednostavno zaboraviš tada aktualne razgovore na tu temu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma