za početak hvala vam na uživljavanju!
sirius, mene isto strašno uzruja moj potez kada ju kritikujem ako nešto nije savršeno, no reagiram atumoatski, i kasnije se kajem. čak joj često i kažem da mi je žao. zapravo skoro uvijek. silno sam uživljena u nju i jako mi je stalo da je sretna, ali bojim se da sam ja ta koja ju nesvjesno čini nesretnom. baš zbog ovih poteza koje sam navela.
sasa, tata ko tata....sigurno nije uživljeniji od mene, ako slučajno nešto prospe u stanju je urlat pol sata kako je nespretna, ja to NIKAD ne radim, nikad nisam vikala ili kudila zbog stvari koje je napravila slučajno ili nesvjesno, NIKAD! njemu je to svakdašnje..ne pomaže mi ni malo! tako da ću njega pokušat iz ove priče izvući, jer nije onaj koji pomaže već naprotiv. on je tema za sebe
čokolada, nije loša ideja, pokušat ću tako, zbrojit se i pokušat se iskulirat prije nego izvalim kritiku, ali ta je kritika stvarno samo kad je npr.nemanje zadaće, ili neuredna soba ili sl.
orange, hvala na razumijevanju. stvarno mi nije lako, i trudim se koliko mogu, ali mrzim se često jer vidim svoju namčorastu facu u koju ona gleda sva ozarena sa željom da me razveseli! sad mi se plače kad to pomislim! i onda opet, sklopom okolnosti, reagiram isto.....