Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: preosjetljiva djevojčica, prebrižna...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću opet po svom. jel ti zaboraviš koji put napraviti ono što ste se dogovorili?
    kažeš da ćeš ti spremiti suđe, a onda se zaboraviš, dođe večer i - ne spremiš suđe.
    dođe tm i kaže - e hebi ga, vidi kuhinju, rekla si da ćeš spremiti.
    i, jel tim riječima on, koji je na kraju krajeva i u pravu, povrijedio tvoje osjećaje? i kako se ti nosiš s tom kritikom?
    Naravno da ne, ja nikad ne zaboravljam
    Zafrkavam se, ofkors, ali ja se užasno loše nosim s kritikom i zato me ne čudi kad vidim dijete da reagira slično. Ma on je još super, kakav je uz mene mogao ispasti

Peterlin, ovo što opisuješ ipak nisu iskreni osjećaji, nego kućni teatar (tako mi se čini). Inače, glumljeni osjećaj jada vrlo lako može prerasti u stvarni ako se stvari otmu kontroli. Na sreću, tog sam postala svjesna još davno, prije nego sam i dobila dijete, pa svojeg (koji ipak nije takav majstor glume, tako da nam takve situacije nisu svakodnevne) znam na vrijeme zaustaviti. Ponekad.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Peterlin, ovo što opisuješ ipak nisu iskreni osjećaji, nego kućni teatar (tako mi se čini). Inače, glumljeni osjećaj jada vrlo lako može prerasti u stvarni ako se stvari otmu kontroli. Na sreću, tog sam postala svjesna još davno, prije nego sam i dobila dijete, pa svojeg (koji ipak nije takav majstor glume, tako da nam takve situacije nisu svakodnevne) znam na vrijeme zaustaviti. Ponekad.
    Dobro ti se čini.... Moje dijete je cvililo i deralo se, da bi nakon pol sata ipak ustalo, otišlo u ormar po knjigu "Zla povijest svijeta" i završilo zadaću bez ljudskih žrtava, kad se napokon pomirio s tim da mu nema uzmaka i da to mora napraviti. Ne bi me iznenadilo da se danas pohvali kako je dobio dobru ocjenu. (Nisam uspjela naći način kako da se on sam bolje organizira - ali sve više mi se čini da je to NJEGOV posao, a ne moj).

Moj stariji sin zna reći za brata da je ekstremist - ili plače ili pjeva, nema sredine, he he he.... Dobar opis! Ja vjerujem da je njemu samom ponekad teško izaći na kraj s tim burnim osjećajima, ali sklon je "napumpavanju" drame do granice tečenja. Često (i dobro) rješenje je uskraćivanje publike jer tada drama nema smisla. I pali. Ali treba dobro poznavati svoje dijete i prepoznati da li se radi o stvarnom ili napuhanom stanju.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

cure, sorry što više neću boldat svaku posebno, puno je toga sad već, i super da je!
    puno sam naučila, samo se moram sada podsjetiti odo što sam naučila.
    maloprije me nazvala moja kćer sa info da je dobila jednu 4. i dvije petice! ja sam rekla :" dvije petice, opet?" ( jer juče je dobila tri petice,) a ona na to kaže: " uf, fala bogu da nisi pitala iz čega četvorka!! tipično, jer to je bilo za očekivati! ja sam rekla da pored ovih silnih petica četvorka nije vrijedna spomena! bila je sva sretna!i rekla kako sam draga prema njoj!!! što će reći da inače baš i nisam!
    nisam ja sad tu nešto naglas davala tome važnost, ali u sebi jesam. dakle, kako me inače doživljava: ja sam joj najvažnija na svijetu, uvijek spomenem prvo ono loše i često nisam draga prema njoj! katastrofično!!!
    moram pod hitno to mijenjati......
    Posljednje uređivanje od nataša : 03.03.2015. at 13:56

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    cure, sorry što više neću boldat svaku posebno, puno je toga sad već, i super da je!
    puno sam naučila, samo se moram sada podsjetiti odo što sam naučila.
    maloprije me nazvala moja kćer sa info da je dobila jednu 4. i dvije petice! ja sam rekla :" dvije petice, opet?" ( jer juče je dobila tri petice,) a ona na to kaže: " uf, fala bogu da nisi pitala iz čega četvorka!! tipično, jer to je bilo za očekivati! ja sam rekla da pored ovih silnih petica četvorka nije vrijedna spomena! bila je sva sretna!i rekla kako sam draga prema njoj!!! što će reći da inače baš i nisam!
    nisam ja sad tu nešto naglas davala tome važnost, ali u sebi jesam. dakle, kako me inače doživljava: ja sam joj najvažnija na svijetu, uvijek spomenem prvo ono loše i često nisam draga prema njoj! katastrofično!!!
    moram pod hitno to mijenjati......

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

opet me zvala, sva razdragana, da mi nešt ispriča....majko mila, dovoljno je da samo malo pokažem dobre volje i niko sretniji od nje! toliko se loše osjećam da vam ne mogu opisat! stvarno, ali stvarno moramo češće počet razmišljati kako se u određenim situacijama naša djeca osjećaju! čak i ova mala, od dvije godine, kad vrišti i protestira, zapravo traži objašnjenje za nešto, sigurno se ne inati namjerno da me izbaci iz takta!!!pa nije već sad toliko mudra, majku mu!
    kad sto drugih stvari me zaokupira i onda fulam na onom što je najvažnije, a to su moja djeca...i to jedva stečena..da mi je neko prije 10 gdoina rekao da ću se ovim mislila baviti, rekla bih da je lud, onda davno kad su Ivf postupci bili tek ispred mene joj joj

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Moj stariji sin zna reći za brata da je ekstremist - ili plače ili pjeva, nema sredine, he he he.... Dobar opis! Ja vjerujem da je njemu samom ponekad teško izaći na kraj s tim burnim osjećajima, ali sklon je "napumpavanju" drame do granice tečenja. Često (i dobro) rješenje je uskraćivanje publike jer tada drama nema smisla. I pali. Ali treba dobro poznavati svoje dijete i prepoznati da li se radi o stvarnom ili napuhanom stanju.
    I moj mlađi je takav, haha... Moj tata za njega uvijek kaže "Joe ljubi il ubija, nema sredine"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •