-
mrlje na zubima
zadnjih godinu i pol nosim fiksni aparat za zube, a sad je doslo vrijeme za skidanje, zubi su na pravom mjestu!
ali zadnjih mjesec dana sam primjetila da su se pojavile mrlje na zubima i sad ne znam kako ce to izgledat kad skinem aparat i hoce li to bit onako nekakav zebrasti uzorak na zubima ili sta?!
vidim da po ducanima osim ovih klasicnih pasta za izbjeljivanje ima i nekih skupljih preparata, pa me zanima jel to netko koristio i djeluje li?
-
Ne znam kojeg su ti porijekla mrlje, je li to od aparata ili je došlo samo od sebe.
Ja ne nosim aparat, ali zadnjih 5-6 godina imam mrlje koje idu dolje samo nakon temeljitog struganja kod zubara. Nikakve paste za izbjeljivanje mi nisu koristile. Ali ako je kod tebe to nastalo od aparata, možda je veća šansa da će se mrlje lakše ukloniti.
-
Najbolje da pitaš ortodonta kad ti skine aparat.
-
kad ti skine aparatić zubarka će ti ispolirat zube... misli da bi mrlje time trebale otići dolje, ako mogu izaći
-
Ja sam nosila aparat dvije godine - nisam primijetila nikakve mrlje, samo da su zubi malo požutjeli, a to je otišlo poliranjem (air flow) nakon skidanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma