Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 111 od 111

Tema: Pregledavate li zadaće?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam Anči, ali koliko se sjećam, Džafer i Džemal služili su za vježbu pisanja velikog Inače bi ostao samo Đuro na đ, pa djeca ne bi naučila razliku.
    Aaaaa, meni je zvonilo da je to bio kao neki Pucko iz neke od zemalja iz Pokreta nesvrstanih
    Koja ja sjećanja iz osnovne imam, majkomila

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nije meni problem pribaviti što su radili. Imam u kući još jednog koji ide s njim u razred i prva susjeda isto. Učiteljica mi na fejsu napiše što je za zadaću i pošalje listiće,... Jedini je problem što je toga brdo, a još nije sposoban za ništa.
    Kad je izostajao po 2-3 dana, sve smo prepisivali, rješavali,... ali sad kad je mogućnost za 14 malo mi se čini puno. Pa čisto da čujem kako ostali funkcionirate.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ček, on ide u prvi razred jelda?
    nismo bili u toj situaciji, al da jesmo, ja bih nekako preko vikenda organizirala da sve prepiše. kad dođe sebi. malo po malo. nema baš brdo brdo toga.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa kad dođe k sebi, malo po malo. Oporavit će se, a bit će cijele dane doma, pa će biti i vremena.
    I pretpostavljam da će biti hrpa nekakvog crtanja, bojanja, ako je prvi razred, pa ne mora to sve napraviti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

anemona iskopiraj mu tuđu bilježnicu
    kada i ako bude mogao prepisat će, ako ne, presavini i zalijepi
    bitno da skuži gradivo i napravi zadaću

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nije meni problem pribaviti što su radili. Imam u kući još jednog koji ide s njim u razred i prva susjeda isto. Učiteljica mi na fejsu napiše što je za zadaću i pošalje listiće,... Jedini je problem što je toga brdo, a još nije sposoban za ništa.
    Kad je izostajao po 2-3 dana, sve smo prepisivali, rješavali,... ali sad kad je mogućnost za 14 malo mi se čini puno. Pa čisto da čujem kako ostali funkcionirate.
    Kao sto sam vec napisala, kad bude bolje, radila bih sa djetetom samo nuzno da svati gradivo.
    Matematiku, da nema rupe. Hrvatski i prirodu , samo ono vazno.
    Nikako ne bih trazila da prepisuje, boja, izrezuje ...samo da zadovolji formu. I sve to jos da ugura u dva- tri dana kad mu bude bolje.
    Posljednje uređivanje od sirius : 05.03.2015. at 11:33

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj ne znam, moja evo sad nije išla osam dana u školu (tjedan i pol) i zadnjih par dana je sve prepisala i napravila, već je i sama htjela jer joj je bilo dosadno.
    Mi doduše uvijek pustimo dugo da ne ide nakon bolesti (jer obično još jako kašlje).

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Joj ne znam, moja evo sad nije išla osam dana u školu (tjedan i pol) i zadnjih par dana je sve prepisala i napravila, već je i sama htjela jer joj je bilo dosadno.
    Mi doduše uvijek pustimo dugo da ne ide nakon bolesti (jer obično još jako kašlje).
    Da , to ovisi od stanja.
    M . je ove zime bio prvi put ozbiljnije bolestan od kad u skolu ide.
    viroza sa visokom temperaturom , pa sekundarna upala oba uha.
    10 dana je lezao na kauci. Odradio je jedan test pod paracetamolom i antibioticima, i nakon 14 dana ( pod antibiotikom) vec je isao na nastavu. Taj tjedan ga je cekalo 3 testa. Kraj polugodista je bio za 3 tjedna. Jedva je stigao pripremiti se za sve testove.Matematiku je odradio dva sata instrukcija samo da pokrpa rupe od ta dva tjedna... Koma. Bas mu je bilo lose, a nije imao vremena za sve nadoknaditi kad mu je bilo bolje. Zato uvijek pazim na sto trosi motivaciju i koncentraciju, jer su mu tu ograniceni resursi.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja bih isto kao ti sirius, u višim razredima. ionako pol toga nema u bilježnici. ali prvi razred mi je drugo. tu su bilježnice i radne bilježnice važne

Mariachi2906 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

ne pregledavam svaki dan ali povremeno da... ionako me dolaze pitati što im nije jasno po nekoliko puta, pa onda i napišu kako sam im rekla.... imam 1., 2. i 5 r. Veća cura je samostalnija od "Malcolmica", one vole muljati... reći da nemaju zadaću, pa se sjetiti navečer da ipak imaju...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i B mora redovito sve prepisati kad ga duže nema jer gotovo iz svih predmeta ocjenjuju RB, a neki i bilježnice u smislu domaćih zadaća (npr. matematika).

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •