Nije meni problem pribaviti što su radili. Imam u kući još jednog koji ide s njim u razred i prva susjeda isto. Učiteljica mi na fejsu napiše što je za zadaću i pošalje listiće,... Jedini je problem što je toga brdo, a još nije sposoban za ništa.
Kad je izostajao po 2-3 dana, sve smo prepisivali, rješavali,... ali sad kad je mogućnost za 14 malo mi se čini puno. Pa čisto da čujem kako ostali funkcionirate.
ček, on ide u prvi razred jelda?
nismo bili u toj situaciji, al da jesmo, ja bih nekako preko vikenda organizirala da sve prepiše. kad dođe sebi. malo po malo. nema baš brdo brdo toga.
Pa kad dođe k sebi, malo po malo. Oporavit će se, a bit će cijele dane doma, pa će biti i vremena.
I pretpostavljam da će biti hrpa nekakvog crtanja, bojanja, ako je prvi razred, pa ne mora to sve napraviti.
anemona iskopiraj mu tuđu bilježnicu
kada i ako bude mogao prepisat će, ako ne, presavini i zalijepi
bitno da skuži gradivo i napravi zadaću
Kao sto sam vec napisala, kad bude bolje, radila bih sa djetetom samo nuzno da svati gradivo.
Matematiku, da nema rupe. Hrvatski i prirodu , samo ono vazno.
Nikako ne bih trazila da prepisuje, boja, izrezuje ...samo da zadovolji formu. I sve to jos da ugura u dva- tri dana kad mu bude bolje.
Posljednje uređivanje od sirius : 05.03.2015. at 11:33
Joj ne znam, moja evo sad nije išla osam dana u školu (tjedan i pol) i zadnjih par dana je sve prepisala i napravila, već je i sama htjela jer joj je bilo dosadno.
Mi doduše uvijek pustimo dugo da ne ide nakon bolesti (jer obično još jako kašlje).
Da , to ovisi od stanja.
M . je ove zime bio prvi put ozbiljnije bolestan od kad u skolu ide.
viroza sa visokom temperaturom , pa sekundarna upala oba uha.
10 dana je lezao na kauci. Odradio je jedan test pod paracetamolom i antibioticima, i nakon 14 dana ( pod antibiotikom) vec je isao na nastavu. Taj tjedan ga je cekalo 3 testa. Kraj polugodista je bio za 3 tjedna. Jedva je stigao pripremiti se za sve testove.Matematiku je odradio dva sata instrukcija samo da pokrpa rupe od ta dva tjedna... Koma. Bas mu je bilo lose, a nije imao vremena za sve nadoknaditi kad mu je bilo bolje. Zato uvijek pazim na sto trosi motivaciju i koncentraciju, jer su mu tu ograniceni resursi.![]()
ja bih isto kao ti sirius, u višim razredima. ionako pol toga nema u bilježnici. ali prvi razred mi je drugo. tu su bilježnice i radne bilježnice važne![]()
ne pregledavam svaki dan ali povremeno da... ionako me dolaze pitati što im nije jasno po nekoliko puta, pa onda i napišu kako sam im rekla.... imam 1., 2. i 5 r. Veća cura je samostalnija od "Malcolmica", one vole muljati... reći da nemaju zadaću, pa se sjetiti navečer da ipak imaju...![]()
i B mora redovito sve prepisati kad ga duže nema jer gotovo iz svih predmeta ocjenjuju RB, a neki i bilježnice u smislu domaćih zadaća (npr. matematika).