Pozdrav svima, prije svega da kažem da vas redovito čitam, a sad imam par pitanja pa počinjem i sa pisanjem...
Moja M. ima već četiri tjedna temperaturu i razne bolesti, počela je sa
1. viroza - čekali smo da prođe par dana pa se javili pedijatrici koja nije vidjela nikakvu upalu
2. gripa - ona prva viroza je definirana kao gripa, a gripa se ne liječi pa su nam rekli da čekamo da samo prođe
3. upala pluća - gripa se zakomplicirala u upalu pluća koju smo liječili antibiotikom 5 dana
4. viroza - nakon što je nestala temperatura na dva dana, ponovo se vratila te su liječnici definirali novu virozu
5. hospitalizacija na 2 dana zbog 19 dana temperature, sumnja na nešto gore od obične viroze
6. haemophilus influenzae - ustanovljeno na temelju brisa nosa
7. crijevna viroza - četiri dana proljeva i dva dana povraćanja

Trenutno je crijevna viroza prošla pa smo danas počeli liječiti haemophilus influenzae antibiotikom (7 dana) jer M. ima i dalje temeraturu, kašlje i curi joj nos. Nadamo se da je ovo zadnja dijagnoza i da će antibiotik napraviti svoje te da će naša jednomjesečna agonija sa ovime završiti.

Zanima me vaše mišljenje o našem slučaju, zapravo, da budem iskren - došao sam po riječi utjehe da će ovo napokon proći i da je netko već prošao kroz ovako dugo nadovezivanje bolesti jedne na drugu, sa sretnim završetkom. M. je izgubila oko 1,5kg što je jedno 15% njene težine, nadam se da će joj se vratiti kao jo-jo efekt čim se sve vrati u normalu.
Prvi put smo roditelji pa tražimo savjete sa svih strana...