Curicu smo odveli na hitan prijem pa na pedijatriju nakon što je u roku 2 sata ispovraćala sve iz sebe. To je bilo 20ak puta povraćanja do prijema koje se nastavilo do uvođenja infuzije u bolnici. Zadržana je, ostala u bolnici, puštena je nakon 24 sata s napomenom da jede dijetalnu ishranu. Prepečenac, lagana juhica, riža, kuhani krompir, čaj, voda.
Ostavila sam u naslovu proljev jer sam uz nju i ja zadržana u bolnici uslijed istih, a i dodatnih simptoma. Ja sam malo duže zadržana, ali evo i mene kući. Ja se još nekako snalazim iako mi je muka i kiselina baš od svega što probam. Nemam ideju što da uzmem za nju. Hajde za mene još i lako.

Neće, ali NEĆE, čaj, nijedan, voda joj isto i inače nije baš draga, a sada pogotovo. Što joj dati piti osim što joj od tekućine računamo vodu iz juhice? Ona je trenutno u fazi sokića, nešto joj inače pravimo u sokovniku, a uzimamo i 100% voćne sokove. A sad nam kažu da se to ne smije. Gledajte, nije nju više lako prevariti. Ona neće ni gutljaj da uzme. Može li po starinski čuvena ampre juha? Al u nju moja mama razbije jaje i napravi zapršku. Kako napraviti, ako može, dobru ampre juhu koja nije jaka, u koju bi se eventualno udrobilo malo kruha.

Ja, ni ne računajući na proljev, ne mogu rižu ni pogledati. Probala sam ju u 3 navrata, a inače ju stvarno volim na sve načine. Tako da ne mogu zamjeriti ni njoj ako ju neće. Tko zna, možda i njoj smeta trenutno. Sve što je inače, sad se ne pika. Vidim po sebi. A ja sam SVEŽDER!

Pa vas molim za savjete, što jesti u narednim danima. Ovo je bilo virozno, što kažu ovdje- stomačni virus. Meni je muka od svega što probam, a uz to imam i proljev, a njoj vjerujem da se isto nije tijelo oporavilo pa je moguće da joj isto nešto smeta.

I da, kao što sam pisala, ta njena faza sokića je sad zeznuta jer kažu da ih ne smije. Što da pije, a neeeeeeće čajeve???