Storma, moja Asja je par dana mladja od tvoje Anite. Ja sam vec pisala na ovoj temi da ni ona ne puze, niti voli biti na trbuhu. Ja je stavljam na pod i pokusavam je poticati da puze, ali ona se samo odigne na rukice i podigne gornji dio tijela, a guza i noge ostaju na podu. I okrece se u krug tako. to sve skupa traje maximum 5 minuta i onda pocinje tuliti i dizati rukicu prema meni da je podignem. Ali, ona super sjedi samostalno, a podize se prakticki iz ledjnog polozaja, u stvari malo se nakosi prema boku, osloni se na jedan lakat a drugom rukom se obicno pridrzi za nesto i digne se. Nekad je dovoljno kad krene da se posjedne da joj ja samo noge pridrzim da ih ne podize u zrak i ona se sama digne. Mene je takodjer malo brinulo to sto ne puze i sto tako sjeda, ali su mi rekli i da je to bocno posjedanje ok. Takodjer sam primjetila da kad hocu da je spustim iz narucja da sjedne, ona ispravi nogice i hoce da stoji. Par puta sam je i drzala da tako stoji (nemojte me napadati, znam da to nije dobro) i njoj kez od uha do uha. Jos uvijek se oslanja na prstice, znaci jos to nije to, ali vidim da je to njoj zanimljivije od puzanja.