Poison Ivy, meni Magdalena zvuči kao savršeno dijete. No, pedijatar mi zato zvuči kao pedijatar iz noćne more. Mijenjaj ga. Potraži na Zdravlju djece preporuke za dobre pedijatre u tvom kvartu ili blizu, svašta se već pisalo. Nije zgorega otići fizijatru, nije to kraj svijeta - ja nisam stručnjak i ne znam što je on vidio, ali djeca sa 6 mjeseci definitivno ne znaju sama sjediti (meni se Kaleb isto preklapao u toj dobi - zvala sam ga "pijani toster" - ravnotežu je uhvatio tek sa 7,5 mjeseci, a samostalno se posjeo sa 8,5. Sad puže i piči kao veliki).

jedna zdenka, kako se ustaje, povlačenjem? To mu ne smiješ dozvoliti, ima jedan trik - naime, ako se dijete ustaje uz namještaj, naravno da će stati na nožice da bi bio u ravnini s namještajem, ali ako mu ponudiš nešto niže (ja koristim obrnutu dječju kadicu za kupanje) i gore staviš neke igračke, dizat će se prvo na koljena a to je ispravan način dizanja. Dakle, ne povlačenjem na noge, već na koljena uz nižu podlogu (u taj položaj dođe ili iz položaja "mačke" ako ga zna ili iz sjedećeg, bočno okrenut prema kadici ili što već postaviš). Dakle, tajna je u nižem predmetu.