Poštovanje,molim Vas za pomoć. Ostala sam trudna početkom godine,no moja trudnoća je završila spontanim pobacajem nakon 7 tjedana. Nakon dva tjedna sam se vratila na posao. Sada ponovo maštam o djetetu. Zaposlena sam i trenutno mi teče šesti mjesec radnog staža,znam da ako ostanem ponovo trudna i odem na komplikacije(što je vrlo lako moguće s obzirom da je zadnja trudnoća tako loše završila i da su krvarenja u trudnoći kod mene izgleda na žalost "normalna") znam da ću primati oko 800 kn jer nemam ostvarenih 12 mjeseci neprekidnog radnog staža.Zanima me dali bi mi se mijenjala visina rodiljnog dopusta s obzirom da bi u trenutku odlaska na obavezni rodiljni dopust kalendarski imala 12 mjeseci radnog staža(ili mi se ne broji radni staž dok sam na komplikacijama) ? Da pojasnim...24.8.2014. sam počela raditi,da ostanem sada trudna i gin me pošalje na komplikacije koje traju 60 dana broji li mi se to u radni staž ili bi 12 mjeseci radnog staža skupila tek 24.10.2015? i još jedno pitanje ukoliko mi poslodavac prekine ugovor i ostanem bez posla imam li pravo na tih 800 kndok sam na komplikacijema ili se to odnosi isključivo na zaposlene trudnice koje nemaju ispunjen uvjet radnog staža? Hvala