Drage mame, molim za dobar savjet! Bebač je star 5 tjedana i od početka je isključivo dojen. Vec desetak dana ima proljev, jako je razdrazljiv,place konstanto, trbuh kruli, pun je plinova. Naime zivim u inozemstvu i ovdje beba ide mojoj dr opce prakse i ako ona uvidi da nesto nije u redu salje pedijatru. Doktorica kaze da ona MISLI da je on alergican na moje mlijeko te mi je rekla da 3 dana predem na lactose free formulu da vidim promjene u stolici. Formulu je jeo samo jucer, iako sam se izdajala cice samo sto mi se nisu upalile i danas ujutro sam ga vratila na cicu i izbacila formulu. Na cicu sam ga vratila oko 6 ujutro i stolicu je imao u 9, i to pravu stolicu bez proljeva. Sada je 10 navecer i od jutros nije kakao. Dali da ga nastavim dojiti jer glupo mi je da dr MISLI da je alergican i da bez veze iskljucim cicu a tako sam puna mlijeka i on lijepo napreduje. Inace proljev je imao 4 do 5 puta dnevno. Nalaz stolice dolazi u ponedjeljak. Jedino sto sam primjetila taj dan na formuli da je zadovoljniji, mirniji i spavao je preko dana sto inace kad cica nema obicaj jer dan prode placuciPliz pomozite!
![]()

Pliz pomozite!
Odgovori s citatom
Mlijecno sam izbacila prije 3 dana, samo sam na kompotu, krekerima i domacoj juhici i mogu reci da je bebac od jucer malo mirniji, manje place i manje je nervozan.Nalaz stolice bi trebao stici u ponedjeljak.