Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: Koliko dozvoljavate djetetu da se igra na kompjuteru?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da se mi sa svim tim pričama o koristima tješimo. Koristi naravno bude, ali to su nuspojave, a svrha igrica sasvim sigurno nije korist nego zabava, što je ok, zabava je divna stvar i ljudska potreba, samo svi znamo onu o mjeri itd. Uglavnom, ja se tješim da će osim znanja engleskog, pogotovo engleskih naziva ruda i dragog kamenja, dobro razviti i svoju vještinu pregovaranja vježbajući u svađama sa mnom (to bi mogla biti moja igrica, počet ću si bilježit bodove), a i naučila sam da mi nijedna mjera zabrane nije tako učinkovita kao kad ga fizički izvučemo iz kuće i odvedemo na neku aktivnost, pa to digne s kauča i nas njegove roditelje koji smo po prirodi couch potatoes.
    Točno ovako.
    S tim da se ja ne zavaravam da mi dijete uči engleski na igricama. Najviše engleskog je naučio gledajući video clipove iz njemu omiljenih filmova na youtube-u - mogao bi 10 puta gledati isti film zaredom, da ga pustimo, pa svejedno ne mislim da je to zdravo za njega (prvenstveno za oči).
    Ali na sreću, primjećujem da, što je stariji, ima veću sposobnost samokontrole, a nešto je i naučio od mojeg kontinuiranog zvocanja, pa ovog ljeta i nemamo toliko natezanja oko igrica i vremena provedenog uz ekran. Igra ih i dalje, ali s mjerom koja je meni prihvatljivija.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ali na sreću, primjećujem da, što je stariji, ima veću sposobnost samokontrole, a nešto je i naučio od mojeg kontinuiranog zvocanja, pa ovog ljeta i nemamo toliko natezanja oko igrica i vremena provedenog uz ekran. Igra ih i dalje, ali s mjerom koja je meni prihvatljivija.
    hvala ti na ovom svjetlu na kraju tunela

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •