Ovakav pristup bi djelovao sasvim sigurno na Lilinoj djeci, da im sad ostavi sve gadgete na stolu i ode na posao, vjerojatno ne bi našla ni praznu bateriju
kod mog, ja sam se uvjerila, ne djeluje. Ako on nakon određenog vremena igranja postane jako nervozan i razdražljiv, plače, počne gubit kontrolu i udarat u stvari kad izgubi život (a inače tako ne reagira), a i dalje nije u stanju odmaknut se od ekrana i od igrice, i kad ga ja napokon maknem to burnije reagira što je duže bio, meni je to jasan znak da to nije nešto što je on u stanju hendlat i da treba moje vodstvo, da ga maknem prije nego se toliko izgubi. Nadam se samo da će, kako bude stariji, biti sposobniji sam vidit znakove kad mu tijelo pokazuje da se treba maknuti, kao što je tanja_b napisala.
ali stvarno nisu sve igrice iste, pa tako ni za tu razdražljivost, skroz su druga stvar ove koje su brze i stalno ti drže povišen adrenalin, od onih gdje ideš hodaš smišljaš nešto pričaš s nekim likovima... tako da je Minecraft mila majka, odnosno bio bi da nije jutjubera. jutjuberi su mi nešto najužasnije u svemiru i jedva čekam da ta moda prođe.